Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    16. Studeni 2016. 09:03

dobro jutro cure, zene, majke 😀
    kava popijena, pelena promijenjena, dorucak brzinski pojeden..i sad ajmo pohvatat konce na sva tri fronta, fejs, viber, forum..naravno ako mi sin dozvoli..trenutno gleda u mene i cini mi se da ce zaspat..
    noc je mogla bit i bolja, vec oko 23 smo imali budenje u placu, nije mi jasno to nikako..znaci oci zatvorene a place iz petnih zila i neda se probudit ni smirit..zna mu se to tako dogodit i preko dana kad spava, trauma teska..mozda sanja ruzno il sta vec😥😥
    pelene nam i dalje propustaju, mozda stvarno da mu uzmem broj vece 🤔 sad nosi 4. mozda da probam 4+..sto bljucanje, sto pisanje, kaki bar dva puta dnevno i to ono da ni zecji nasip nebi to zaustavio, a mrzi presvlacenje iz dna duse tako da veselo bude 😏
    moje dijete se jos ne rotira samo, lijencina jedna 😅
    Bellaru kakva je noc bila? 
    Abies 👍za kavu 👎za sestru
    Mare, Miska ja bas nekidan pitala mamu da mi da svoju masinu, ona vise ne moze sivat jer je leda ubiju a ja sam si mislila ubit vrijeme pa nesto kemijat..ovo ljeto smo sasili komplet posteljinu i ogradicu za krevetic za svega 130kn troska tako da se isplati svakako 😀😀
    Curica uuuf i kod tebe teska noc 😣😣za uputnicu ne znam, mi je nismo dobili..moj ped dohranu niti ne spominje, dojenje na zahtjev mu je super 😂ekscentrik svoje vrste 😀

CrazyPuppet
    16. Studeni 2016. 09:06

Ilani, nedaj cice svaki put, ona je već velika, može izdržat sigurno. To je sad već iz navike. Izdrži tjedan dana vriske i dalje ste ok.
    Hele stavljaju krov 🙂 ovaj tjedan treba janje okrenut😂😂😂
    Za mjesec dana roh-bau gotov, pa pričekat malo sušenje, i onda završit. Nadam se da smo oko valentinova unutra

Masha
    16. Studeni 2016. 09:17

Vau Ugolina!!! ja sam uvijek htjela bit teta u vrticu...ali eto. upisala u zavrsila pravo. kad mi je mala krenula u v. shvatila sam da ja to mozd ipak ne bi mogla. moj naklon. toliko djece...brinut o svima..ja bi svirnula. tete iz vrtica na saborsku placu!! ja uvijek govorim. 

Moja mala ima striceka ;) obozavamo ga 

uykmyjh
    16. Studeni 2016. 09:17

Evo da se i ja javim, da znate da smo zivi :p mi napokon popravili noc, nema vise plakanja navecer pred spavanje, 3 budjenja i odma zaspe nazad. Milina. Moze bit i 5 budjenja samo da se ne komesa onako ka prije 😨 evo jos spava.
    Prelistala sam vas na parne brojeve :p ako sam sta bitno propustila, vicite!
    Ja sam obavila shopping za darivanje, tko ce sad docekat za poslat 😁😁😁😍
    A sad da se potuzim. Sinoc sam otkrila divlje meso. Imam vec mjesec dana ako ne i vise urlasli nokat na srednjem prstu na nozi. Od tijesne obuce nakon poroda jer mi je sad noga dva broja veca. I kad sam kupila ciprle broj vece opet mi je izgleda malo jer me stisce kad duze setam... Uglavnom, ja sam u hororu, sinoc jedva zaspala. Mislim se bili doktoru ili pedikeru, doktor salje kirurgu a neiskusni pediker moze sve zakomplicirat jos vise 😫😫😫

Abies
    16. Studeni 2016. 09:24

Auto je suh!!!! Ideš. I pun dlaka naravno al suh!

mare1989
    16. Studeni 2016. 09:38

jutro cure

moze meni jedna kava☕

Mi smo imali super noc,a i jutro pustila me da spavam do 8h. Sad evo prica i gleda tv dok ja kavu pijem i lovim sta ste pisele na fejsu,forumu i viberu.mm doma pa nikako da sjednem za kompjuter,on stalno trazi auto za kupiti pa jos taj prst pa je zivcan jer sjedi u kuci. Danas ide kirurgu pa nek mu rade sta hoce

16. Studeni 2016. 10:35

Evo nas iz setnje.Isle prosertati novi kombinezon iz Lidla -savrsen je za ovo doba,ostali su joj topli i rukice i nos,a nisam ni dekicu nosila. Sada papanje i bacam se na kuhanje.Sto kuhate danas ,mame? Ja cu juhu pilecu, to ce i Nikolina u svojoj verziji, zapecena pileca prsa,riza s povrcem i zelena salata.Deserta nema danas ali za meduobrok strudla sa sirom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.