Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    16. Studeni 2016. 07:50

Jutro. Kava može. I nešto kratko. Duplo. I onda još duplo. 
    Mi svi od 6 aktivni. Ode mm van nahranit mačke. Samo jedna je (nema druge). Čudno. Ode drugi out van, a druga mačka luduje U AUTU! Sinoć uletila unutra i prespavala unutra. Sad gdje se sve popišala??? Tpol nije britanka nego odbačeni mačići, najobičniji ☺
    Pitalo se sudjelujem li i ja. Da. Samo sam čekala vas da izaberete svoje pa tko mi ostane.
    Poklon ću poslati oko 1.12. Tako da dođe u neko pristojno vrijeme. Ne znam više kako smo na fejsu stavili.

Abies
    16. Studeni 2016. 07:52

Curice mi idemo sa 6mj na to vađenje krvi

16. Studeni 2016. 07:52

Mi isli sa sest mjeseci vaditi krv i urin, takoder rutinski.Nama je zeljezo na granici pa cu isto ja piti actifferrin.Davala sam njoj to ali onda se stolica poremetila.

Crazy,kako to da se selite? jos sada po zimi sa dvoje malisana

Sanjarka88
    16. Studeni 2016. 07:57

Jutroooo  😘

Noc prosla super u odnosu na očekivano. Jedno budenje u 2h. Ostatak prospavao mirno. No budenje u 6.30h. Nikako da malo to produzimo ujutro. 

Moram ic kupit meso a neda mi se niti maknuti s kauca krava 😂😂

Bellaru od 16h ti je spavao? 😱 kako je prosla noc? 

Likovni uvik bio 4 da moze i manje bio bi 😂😂 aj nije u prvom i drugom to mi se valjda smilovali da prodjem 5,0 😂😂

Sunshine sta je tribalo bit za poklon? 😆

Ellie brzo ce nam Ena i propuzat 😊

Abies bravo za kavicu 👍
    A seka ti je biser! Koliko ono ima godina?
    Nek se muz umisli malo haha

Ilani ajme koliko budenja kod nase velike cure. Jel to tako od rodenja? 😩

Curice mi jos nismo vadili krv. Mudricu mi slala sa 7mj vidit cemo sta kaze za njega 

Crazy di se selite??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    16. Studeni 2016. 08:01

41 stara frajla 😒

CrazyPuppet
    16. Studeni 2016. 08:11

Selimo da, zboksat ćemo se u apartman na 2-3mj dok ne dovršimo kuću. U ovom stanu grijanje je jedino na klimu pa to ispadaju ogromni iznosi, a u ap imamo peć na drva. kad već imamo di, zašto ne. Iako je apartman daleko od idealnog, al što je tu je. 
    Ellie, Ena je prava sportašica. Moji izgleda obojica laganini tempom, ono kad je već stvarno vrijeme onda oni nešto krenu haha. 
    Curica, mislim da ta kontrola željeza ima i veze s dohranom. ako je nisko željezo, možda treba prije počet. 
    Sanjarka bravo za noć👍
    Bellaru kako ste bi odspavali?
    Ilani, a da i ti nabaviš Janka/Evana?

16. Studeni 2016. 08:20

Crazy,probala sam sa bijelim sumovima,ne dozivljava ona to.Mislim da sam za lose spavanje prvenstveno ja kriva,jer joj dopustim da uvijek zaspi na cici.Kako je muz bio puno po terenu , od rodenja je spavala sa mnom u krevetu i cica uvijek je bila "na izvolite".A valjda ce se naviknuti na to da je sada vec velika cura i treba spavati po noci barem.

hele
    16. Studeni 2016. 08:53

Dobro jutro! Vidim vecini se.popravlja. kod nas 21-3:30 i  jztros u 7. pa do 8 :-)
    Nadam se da nece bit vriske kao jucer cijeli dan. 
    Imamo li neka pravila za darivanje? Tipa koliko novca i sl?
    Abies nama je maca tako usla u kucu i bila zakljucana 4 dana. Bili na moru. Kad.smo usli u kucu ona luda. Al bila je ok. Uneredila samo jedan tepih. Al opet se sve prat.
    Likivno isto ko bellru. Usporedba krava i balet ekstra. 
    Crazy dokle ste sa kucom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.