Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    15. Studeni 2016. 23:14

Ja probudila malca sad za papanje, a on me ugleda i smije se, razbudio se skroz haha. Ipak ga sad nakon dojenja stavila u krevetić pa će već zaspat. 
    TPol, ja obožavam s.Oliver, imaju baš kvalitetne stvari. 
    A ovo u akademiju užasno teško upast, neki pokušavaju godinama. Nije da sad omalovažavam akademiju, ali ako stvarno zapneš za to, možeš uspjet i bez akademije, u toj branši diploma nije baš tako neophodna. A možeš i privatno uzet sate. Uostalom imaš hrpu odličnih muzeja za učenje pod nosom. Mala kosjenka se već okreće?!? 👏👏👏

Ja obožavam umjetnost, da imam love, samo bi na to trošila 😁
    Likovni kod mene evo svaki dan, Jakov voli crtanje, pa trenutno na repertoaru imam avione rakete i bagere... I kita hahaha

Ovaj viber se oteo kontroli, žene niste normalne 😂😂😂

Abies
    16. Studeni 2016. 00:00

Na viberu sam na polovici. 
    Crazy nisam profilnu a guknula. Nikako ju nemoj mijenjati. Savršena je.
    I pisala sam ti pp.
    Tpol 5bodova, razočaranje. Ja ću ti bit mušterija! 
    U srednjoj prof iz likovnog je sav bio ponosan jer smo kao škola imali velik postotak upisa na umj fakseve (pov umj, arhitektura, likov akademiju). Jako malo se prima na neke smjerove. Uvijek ga se rado sjetim čim se takvi faksevi spomenu. 
    Sunshine 4 u 1razredu 😁 a mogli su i tebi pomoć za 5
    Ja kao Bellaru kuća i sunce. 
    S trokutima ide. 
    Fri fri izgleda mljac!

Bila kod svojih. Jedna cura prolazila zg i imala pauzu izmedju buseva 2h. Još jedna iz rodilišta. Pa smo se našle. Baš sam sretna zbog tog. 
    Moji čuvali Petru. Seka zove gdje sam dolaziš doma, za 20min tek. Što je??? Ništa nije bilo. Ona spavala malo plakala jela. Bila dobra. Seki dozvizdila beba u stanu. To mi prvi izlazak na kavu bio. 
    Mm bio doma s malim. Dođem doma on mrgud. Vidi kuhinju kako sam skockao. Da pospremio oprano suđe. Jedino imao jedan lonac s ostacima da da mačkama. On kuhao, što? Gulaš imao u fržidrru. Skuhao tijesto. Ajd nek si misli kak je savršen. Moram ga ostavit dopodne s klincima i pitat jel stigao pišat i gdje je ručak. Al brijem da to izvedem, klinci bi rekordno spavali. 

Na kojem je teorija praska nova sezona. 
    Laku noć ekipico

CrazyPuppet
    16. Studeni 2016. 07:02

Jutro koke!
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼I možda 🍺? 😂

CrazyPuppet
    16. Studeni 2016. 07:22

Evo koristim dok bebač još spava... Imali smo dobru noć, jedno buđenje oko 3ipo... 
    Prognoza vedro i ledeno, u šetnju ćemo malo kasnije. 
    Probat ću dogovorit kavu s bivšim kolegama, pa u šoping. 
    Jakov opet dramio jutros, mm lud, digo mi živac.
    Što ima kod vas, ekipo?

CrazyPuppet
    16. Studeni 2016. 07:22

Abies, hvala 😘

Masha
    16. Studeni 2016. 07:24

Jutro svima! kod nas mirna noc...nadamo se slicnom danu ;)

16. Studeni 2016. 07:36

Dobro jutro mame! 
    Crazy, može i jedno i drugo :) 
    Slatkiše neću, trebam pokušati smršaviti, rasteretiti kičmu. Samo baš pred Božić, ne znam kako to bude išlo. 
    Mi se nismo naspavali, buđenje svakih sat i pol 😕

Sanjarka, kako je prošla noć??

Sunshine, čega nije više bilo? Kad već nisi to uspjela kupiti, možeš reći što si mislila 😁U ovo doba godine sve ideje za poklone su dobrodošle. 

Abies, pa muž sredio kuhinju, kud ćeš više. Super za kavu 👍

Ellie, super za Enu! Još malo pa ćeš je loviti po kući . 

TPol, tvoja Lea ima sreće,bit će uvijek obučena u nešto posebno. Moja mama mi isto puno šivala, ne znam kako ali ja sam za to antitalent,najveći domet mi je porubiti nešto a i to ne uspije uvijek od prve 😕

curicax3
    16. Studeni 2016. 07:38

Jutro!meni trostruka kava!
    Imali nekih 5 budenja!i ona sad dalje spava,a moram budit ekipu za vrtic i spremit njih,malu i sebe.Ne znam kad cemo uspjet izac iz kuce,a pedica mi dala uputnicu za vadenje krvi,kao kontrola zeljeza s 4 mj!jel jos netko to dobio?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.