Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    15. Studeni 2016. 21:39

I ja volim likovni...zato mi lijepo radit u vrticu

miska
    15. Studeni 2016. 21:45

Tpol steta za faks, ali ako volis to mozes i bez faksa! Ja sam si narucila masinu za sivat za bozic, obozavam sve te kreativne radinosti😝

Sanjarka mozda te bas iznemadi i prespava noc, sutra je novi dan! 👌

bellaru
    15. Studeni 2016. 21:45

Tpol sta sve sivas i izradjujes? 

Ugolina ma nece. Budit ce se svaka 3 il 4 sata...

Likovni i ja krava i balet. Jedva nacrtam kucu i sunce😂

mare1989
    15. Studeni 2016. 21:52

miska i ja trazimmasinu za sivanje 😊 rekla sam mm da bi volila da je imam i da curama sijem svasta lijepo😍😍

Sunshine1
    15. Studeni 2016. 21:55

Pozdrav svima.
    Mi bile na mom poslu,djevojce prespavalo! Mene to sve premorilo tako d aidem vjerojatno u krevet za njom. Propao mi plan za poklone! Grrr 😡 nema vise toga. Sad moram smislit nesto drugo!
    Puno ste pisale,sorry 😅

url=https://lilypie.com]

mare1989
    15. Studeni 2016. 22:08

meni je taza uvijek likovno crtao,zato sam i imala petice,u srednjoj mi je lektire citao i pisao hahha i tu sam imala petice

Ellie00
    15. Studeni 2016. 22:19

Vecer zene. 

Evo i mene uz caj, knjigu, mirisne svijece u novoj pidjami. Mm i bebo pavaju. Me time

Ena je postala mali zvrk, nema mira ni sec. Okrece se sad i s trbuha na ledja i vec par dana izvodi nesto nalik pokusajima puzanja (dize guzu u zrak i grabi rukicama kad je na trbuhu). 
    U cet fizijatrica pa me bas zanima sto ce reci... 

Ja se nadam da ce mm uskoro biti bolje.. Barem ta temp.. skroz je nemocan a ja pucam vec.. fali mi moj mm pun energije, ideja i elana... 

Jos da se sad sjetim sto ste pisale. hm. mozak baj baj. knjiga ili krevet? krevet ionao necu nista naucit... 

Laku noc

TPol
    15. Studeni 2016. 22:28

Ma masina je zakon, sivala sam sebi haljine jer volim imat uvijek nesto unikatno, pa sam mrenula u prodaju haljina bez leda bas su dobro isle, a onda sam za bebu haljinice i masnice , tako jednostavnije stvari , i uvijek mozes nesto zakrpat i popravit tako da masinu valja uvijek imat 👍🏻
    Crtanje volim samo eto nema u principu kruha od toga kao sto se kaze 😆

Moja curka. E spava evo izvodi vjezbe po krevetu i smije mi se 😱

Ele sretno s ucenjem 👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.