Tpol steta za faks, ali ako volis to mozes i bez faksa! Ja sam si narucila masinu za sivat za bozic, obozavam sve te kreativne radinosti😝
Sanjarka mozda te bas iznemadi i prespava noc, sutra je novi dan! 👌
Tpol sta sve sivas i izradjujes?
Ugolina ma nece. Budit ce se svaka 3 il 4 sata...
Likovni i ja krava i balet. Jedva nacrtam kucu i sunce😂
miska i ja trazimmasinu za sivanje 😊 rekla sam mm da bi volila da je imam i da curama sijem svasta lijepo😍😍
Pozdrav svima.
Mi bile na mom poslu,djevojce prespavalo! Mene to sve premorilo tako d aidem vjerojatno u krevet za njom. Propao mi plan za poklone! Grrr 😡 nema vise toga. Sad moram smislit nesto drugo!
Puno ste pisale,sorry 😅
url=https://lilypie.com]
meni je taza uvijek likovno crtao,zato sam i imala petice,u srednjoj mi je lektire citao i pisao hahha i tu sam imala petice
Vecer zene.
Evo i mene uz caj, knjigu, mirisne svijece u novoj pidjami. Mm i bebo pavaju. Me time
Ena je postala mali zvrk, nema mira ni sec. Okrece se sad i s trbuha na ledja i vec par dana izvodi nesto nalik pokusajima puzanja (dize guzu u zrak i grabi rukicama kad je na trbuhu).
U cet fizijatrica pa me bas zanima sto ce reci...
Ja se nadam da ce mm uskoro biti bolje.. Barem ta temp.. skroz je nemocan a ja pucam vec.. fali mi moj mm pun energije, ideja i elana...
Jos da se sad sjetim sto ste pisale. hm. mozak baj baj. knjiga ili krevet? krevet ionao necu nista naucit...
Laku noc
Ma masina je zakon, sivala sam sebi haljine jer volim imat uvijek nesto unikatno, pa sam mrenula u prodaju haljina bez leda bas su dobro isle, a onda sam za bebu haljinice i masnice , tako jednostavnije stvari , i uvijek mozes nesto zakrpat i popravit tako da masinu valja uvijek imat 👍🏻
Crtanje volim samo eto nema u principu kruha od toga kao sto se kaze 😆
Moja curka. E spava evo izvodi vjezbe po krevetu i smije mi se 😱
Ele sretno s ucenjem 👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji