Ja sad bas geldam sta radi moja cupkica mislim si zasto dize tako noge a kad ono ona se okrenula s leda na trbuh i digla glavu al nezna izvuc rukicu! Sad pitanje dal treba joj pokazat ili sta da napravim, pocela je plakat naravno jer ju je smetalo
Bellar e tako cu i ja ko ti pocet maknut mob kad dode heheh
Ja sad bas geldam sta radi moja cupkica mislim si zasto dize tako noge a kad ono ona se okrenula s leda na trbuh i digla glavu al nezna izvuc rukicu! Sad pitanje dal treba joj pokazat ili sta da napravim, pocela je plakat naravno jer ju je smetalo
Bellar e tako cu i ja ko ti pocet maknut mob kad dode heheh
Ajmeee vec je to uspjela???? bravo zvrk jedan mali!!! moja to tek prije kaj ja znam tjedan dana!!! a danas je tek skuzila kako ruku izvuc..

Pa maloprije na krvetu tako se cudno kretala a i juce , i ja reko idem to snimit da pitam mozda koga sta je to, dal ju sta boli a kad ono ona se okrene , i ja ju vratim a ona posle za 5minuta opet 😧 I ja opet snimim a ovaj put je i digla glavicu. A nezna jos bit na laktovima i drzat glavu

Necu vas puno komentirat. Ovi moj sin je danas imao misiju da me unisti i uspio je u tome 😩
Zadnje spavanje danas bilo do 14h i nakon toga oka nije sklopio ma ni sekund 😩 a trudila se uspavat pola popodneva mah
A nervoza na n-tu! Nista mu ne pase ni jest, ni lezat ni igrat se....
Zaspao je tek u 19.30h i vec se dva puta budio u placu. Neznam sta mu je...
Mislila da je gladan pa mu dala jest a on kroz san probrljao 70ml i gotovo aaaa! Neznam jel danas pojeo sve skupa 600ml
Zato sam već u krevetu ocekujem show nocas!
Ln cure 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E da
Bellaru daj recept za fri fri 😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol kad joj je tako rukica ispod onda nogu ispod te ruke digninda savines u koljenu i vuces prema trupu tj ruci ( ako kuzis) i onda beba sama izvuce rukicu
Moj spava od 4 negdje...zao mi ga budit umorio se jadana.
A recept nemam😁 to radi Klara! Imas za kupit plodine, konzum...brijem da sunto ostaci u njihovoj pekari sa malo ruma i cokolade😁😁😁 probaj odlicno je😊
Moj spava od 4 negdje…zao mi ga budit umorio se jadana.
A recept nemam😁 to radi Klara! Imas za kupit plodine, konzum…brijem da sunto ostaci u njihovoj pekari sa malo ruma i cokolade😁😁😁 probaj odlicno je😊
Isuseeeee,pa mali bu ti cijelu noc budan covjece

Bellaru mislim da kuzim probat cu hvala, al iznenadila me pa nisam znala sta da radim hahha .... Jer kazem nezna jos bit visoko na laktovima samo malo 😬
Sanjarka a joj nama je tako bilo juce ono neznas sta da radis nece nista al zato je danas spavala . Motda zato vam sutra bude bollje 👍🏻
Ugolina radila sam u s oliveru u maloj trgovini, bas mi se svidalo je volim robu a moram rec da je ovde malo drugaciji odnos kupca i trgovca, tj pitaju te za savjet i ocekuju da ih obuces al naravno samo austrijanke, nasi vole gledat u miru i sami kupovat rijetko tko oce savjet 😬 A htjela sma upisat likovnu akademiju al psoto mi to izmaklo za 5bodova osla ja vamo haha .... A inace sam i sivala i imala moj shop pa mozda se nekad to pretvori u kakav biznis, barem se nadam 👍🏻👍🏻👍🏻

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji