Ja sad bas geldam sta radi moja cupkica mislim si zasto dize tako noge a kad ono ona se okrenula s leda na trbuh i digla glavu al nezna izvuc rukicu! Sad pitanje dal treba joj pokazat ili sta da napravim, pocela je plakat naravno jer ju je smetalo
Bellar e tako cu i ja ko ti pocet maknut mob kad dode heheh
Pa maloprije na krvetu tako se cudno kretala a i juce , i ja reko idem to snimit da pitam mozda koga sta je to, dal ju sta boli a kad ono ona se okrene , i ja ju vratim a ona posle za 5minuta opet 😧 I ja opet snimim a ovaj put je i digla glavicu. A nezna jos bit na laktovima i drzat glavu
Necu vas puno komentirat. Ovi moj sin je danas imao misiju da me unisti i uspio je u tome 😩
Zadnje spavanje danas bilo do 14h i nakon toga oka nije sklopio ma ni sekund 😩 a trudila se uspavat pola popodneva mah
A nervoza na n-tu! Nista mu ne pase ni jest, ni lezat ni igrat se....
Zaspao je tek u 19.30h i vec se dva puta budio u placu. Neznam sta mu je...
Mislila da je gladan pa mu dala jest a on kroz san probrljao 70ml i gotovo aaaa! Neznam jel danas pojeo sve skupa 600ml
Zato sam već u krevetu ocekujem show nocas!
Ln cure 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E da
Bellaru daj recept za fri fri 😆
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol kad joj je tako rukica ispod onda nogu ispod te ruke digninda savines u koljenu i vuces prema trupu tj ruci ( ako kuzis) i onda beba sama izvuce rukicu
Moj spava od 4 negdje...zao mi ga budit umorio se jadana.
A recept nemam😁 to radi Klara! Imas za kupit plodine, konzum...brijem da sunto ostaci u njihovoj pekari sa malo ruma i cokolade😁😁😁 probaj odlicno je😊
Bellaru mislim da kuzim probat cu hvala, al iznenadila me pa nisam znala sta da radim hahha .... Jer kazem nezna jos bit visoko na laktovima samo malo 😬
Sanjarka a joj nama je tako bilo juce ono neznas sta da radis nece nista al zato je danas spavala . Motda zato vam sutra bude bollje 👍🏻
Ugolina radila sam u s oliveru u maloj trgovini, bas mi se svidalo je volim robu a moram rec da je ovde malo drugaciji odnos kupca i trgovca, tj pitaju te za savjet i ocekuju da ih obuces al naravno samo austrijanke, nasi vole gledat u miru i sami kupovat rijetko tko oce savjet 😬 A htjela sma upisat likovnu akademiju al psoto mi to izmaklo za 5bodova osla ja vamo haha .... A inace sam i sivala i imala moj shop pa mozda se nekad to pretvori u kakav biznis, barem se nadam 👍🏻👍🏻👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji