Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    27. Srpanj 2016. 06:26

Dobro jutro..bas mi grozno probudit se ovak rano,a bebolina jos spava,koma..idemo danas na uzv kukica,naruceni u pol deset..

Moj nalaz krvi savrsen..cak nisam niti anemicna vise, nigdje nikakve upale,ma super..krvarenje ce prestat i to je to,jupii

Littleladybug
    27. Srpanj 2016. 07:21

jutro zene..evo nas opet na balkonu,jutarnji ritual..bebac spava mama pije kavu i dolazi sebi..jucer malac jako slabo spava cili dan, zaspe na 10min pa se probudi..pa nervozan jer mu se spava a nemoze zaspat..ocekivala sam da ce cilu noc spojit u komadu da nadoknadi ali mi se ocekivanja nisu ispunila 😂😂 no dobro sve u svemu ok..valjda danas bude bolje
    Sanjarka uzv u solinu, dom zdravlja ali ga privatno obavlja dr.drnasin..nazoves na tel i narucis se..dosad je bilo 200kn.. navodno ima i neki dr.ivanisevic sta to radi privatno u splitu, to sam cula samo..neznam koliko se isplati ic privatno ili cekat red u bolnici,nisam pametna..Ugolina super za krv, ide to sve nabolje..a i krvarenje ce stat, nadam se da ce te onda malo pustit da uzivas do prve menge 😊😊

Littleladybug
    27. Srpanj 2016. 07:22

jeli koja od vas imala kateter za mokracu na porodu?

Ugolina
    27. Srpanj 2016. 07:44

Abies na salatu

Sunshine1
    27. Srpanj 2016. 07:54

Pozdrav!!
     Ja evo ulovila prvo jutro da pijem kavu prije 11, iako mi se cini da necu dugo...izvija se i cvili u snu. Ovaj tjedan krecem u pothvat slikanja za uahvalnice jer fotograf nece moc ranije a tu nedjelju mu je nezgodno printat slike. Tako da ja poslikam i posaljem mu a on obradi. Ali lako za zahvalnice,bitno mi je da on odradi svoje kako se spada.

Ugolina sretno na uzv.
    Vi svi to nekako rano. Jel postoji vrijeme do kada se to mora napravit? Meni pedijatrica rekla na iducoj kontroli da ce mi tek dat uputnicu. Pretpostavljam da cemo bit 2,5 mj. 
    Abies za kolko su tebe narucili?

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    27. Srpanj 2016. 07:55

Baby ja sam imala,i pretpostavljam sve carice...Abies,Ugolina ako se ne varam,Ellie...

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    27. Srpanj 2016. 08:03

Na cr imas kateter i cijeli iduci dan..
     Uzv kukova izmedu sest i osam tjedana..tak mi rekli u bolnici..i ova sestra di sam se narucivala potvrdila,da je najbolje s osam tjedana,al eto nas narucila sa sedam jer nije imala sl.termina

bebacica
    27. Srpanj 2016. 08:10

Jutroo

Uspjela sam napokon malu dobitibnatrag na spavanje, neka produzi jos do 10h ☺

Ugolina dignem ju i ona umjesto da podrigne, izbljuca i onda pocne stucati. Ponekad nakon podriga jos bljucne. Ah proci ce i to, mora kad tad 😂😂

Abies
    27. Srpanj 2016. 09:35

Ugolina odgovorila sve i kateter i kukovi. Mi sa 6tj otisli. S malim se ne sjecam. Znam da sam drugo snimanje radila, uzela go i posvadjale se s mm (ovo zadnje je memorirano 😁)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.