Sanjarka zapravo ima istine u toj kiretazi. Poznanica bila na cr u podobniku i napravili joj kiretazu. Krvarila par dana. Na pregledu kod soc je bilo spomena da oni to tako rade (u zivcanom kontekstu). Tako mi pricala.
To mi u oba poroda bilo prvo jel beba ok i jesu svi rubovi cijeli na posteljici. 😁
U trudnicama pitas za more. Ovisi kako gospoda zauzimaci budu dobrovoljni, plan mi je noc pet na subotu. I mozda oko 9mj ponovo. Meni puko film vise s tom kucom i principima, mislim da je vrijeme za odvjetnika i ili ce bit podjela kako treba ili nek drzava proda pa nece nitko imat.
Hvala svima, baš mi je super čuti iskustva drugih jer se baš znam osjećat ko da ne znam što radim...
Sanjarka, kako je dobro odspavao tvoj mali, wow!:) Svaka mu čast šta da mami da se naspava!
Sunshine moram si stavit ticker, je mala je to beba a ja očito nestrpljiva:)
Baby istina, glavno da znam i da je to sve u redu i da će proć. Dojenje od 20 min mi se čini ko 20 sekundi:D Kod nas nekad sat, nekad dva, rijetko manje...al očito si skuplja zalihe:)
Dorich dojenje sat dva ajme! Tezak je svaki pocetak. Uskoro ce to proc pa se neces ni sjecat 😉
A to koliko ja spavam je upitno hehe. 2 hranjenja u tom periodu plus njegove *setnje* po kreveticu, pa njurganje i cviljenje kroz san...😄
Abies u svakoj familiji jedna takva imovinska borba 😕 žalosno
Baby po mom danasnjem iskustvu znaci cca mjesec ipo do termina. Mislim da je do 2ipo mjeseca zivota prihvatljivo.
Di je to u Solinu? Sigurna da je samo 200kn?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Junior popodne ajme! Nikako uhvatit normalan san.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dorich,u pocetku smo i mi tak po sat i pol dojili uzas..a cice boleeee,bradavice dobro da mi nisu imale zuljeve,haha..
Moja danas konacno ima neki ritam a u pogonu smo od jutra..obicno kad nekud idemo bude koma,nit spava nit se najede kak spada,muci ju promjena rutine,a danas suuupeeer..ufurala se sirota u ulogu putnika valjda
Sanjarka ooo da bljucne ko fontana i to vecinom ujutro. Ocito kad se probudi iz nocnog sna se prenatrpa i onda izbacuje. Neki dan kad joj se diglo zatvorila je usta i siknulo joj je kroz nos! Zanijemila sam faca mi je doslovno ovak izgledala 😨😱😰
Moja danas slabo spava. Probudila se u pola 10. Zaspala oko pola 1 i spavala 2h na trbuhu. I sad se pokusava uspavati na cicki 😮 mislim da cu morati nunati jos malo 😝
Dorich to je sve ok,pa mozda jos i cijeli tjedan.. Kad se samo sjetim...isto tako sat i pol do dva!! Njima se nigdje ne zuri!! samo strpljivo. Jos sam ja morala pazit i budit svaka tri sata jer nije imala snage sisat i samo je spavala!!! Ali sve prode
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji