Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    26. Srpanj 2016. 13:54

Sanjarka zapravo ima istine u toj kiretazi. Poznanica bila na cr u podobniku i napravili joj kiretazu. Krvarila par dana. Na pregledu kod soc je bilo spomena da oni to tako rade (u zivcanom kontekstu). Tako mi pricala. 
    To mi u oba poroda bilo prvo jel beba ok i jesu svi rubovi cijeli na posteljici. 😁
    U trudnicama pitas za more. Ovisi kako gospoda zauzimaci budu dobrovoljni, plan mi je noc pet na subotu. I mozda oko 9mj ponovo. Meni puko film vise s tom kucom i principima, mislim da je vrijeme za odvjetnika i ili ce bit podjela kako treba ili nek drzava proda pa nece nitko imat.

Dorich
    26. Srpanj 2016. 16:13

Hvala svima, baš mi je super čuti iskustva drugih jer se baš znam osjećat ko da ne znam što radim...
    Sanjarka, kako je dobro odspavao tvoj mali, wow!:) Svaka mu čast šta da mami da se naspava!
    Sunshine moram si stavit ticker, je mala je to beba a ja očito nestrpljiva:)
    Baby istina, glavno da znam i da je to sve u redu i da će proć. Dojenje od 20 min mi se čini ko 20 sekundi:D Kod nas nekad sat, nekad dva, rijetko manje...al očito si skuplja zalihe:)

Sanjarka88
    26. Srpanj 2016. 17:52

Dorich dojenje sat dva ajme! Tezak je svaki pocetak. Uskoro ce to proc pa se neces ni sjecat 😉

A to koliko ja spavam je upitno hehe. 2 hranjenja u tom periodu plus njegove *setnje* po kreveticu, pa njurganje i cviljenje kroz san...😄

Abies u svakoj familiji jedna takva imovinska borba 😕 žalosno

Baby po mom danasnjem iskustvu znaci cca mjesec ipo do termina. Mislim da je do 2ipo mjeseca zivota prihvatljivo.
    Di je to u Solinu? Sigurna da je samo 200kn?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Srpanj 2016. 17:53

Junior popodne ajme! Nikako uhvatit normalan san.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    26. Srpanj 2016. 18:05

Dorich,u pocetku smo i mi tak po sat i pol dojili  uzas..a cice boleeee,bradavice dobro da mi nisu imale zuljeve,haha..

Moja danas konacno ima neki ritam a u pogonu smo od jutra..obicno kad nekud idemo bude koma,nit spava nit se najede kak spada,muci ju promjena rutine,a danas suuupeeer..ufurala se sirota u ulogu putnika valjda

bebacica
    26. Srpanj 2016. 18:15

Sanjarka ooo da bljucne ko fontana i to vecinom ujutro. Ocito kad se probudi iz nocnog sna se prenatrpa i onda izbacuje. Neki dan kad joj se diglo zatvorila je usta i siknulo joj je kroz nos! Zanijemila sam faca mi je doslovno ovak izgledala 😨😱😰

Moja danas slabo spava. Probudila se u pola 10. Zaspala oko pola 1 i spavala 2h na trbuhu. I sad se pokusava uspavati na cicki 😮 mislim da cu morati nunati  jos malo 😝

Sunshine1
    26. Srpanj 2016. 18:17

Dorich to je sve ok,pa mozda jos i cijeli tjedan.. Kad se samo sjetim...isto tako sat i pol do dva!! Njima se nigdje ne zuri!! samo strpljivo. Jos sam ja morala pazit i budit svaka tri sata jer nije imala snage sisat i samo je spavala!!! Ali sve prode

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    26. Srpanj 2016. 19:02

Bebacica a kaj ti tak riga bez obzira na podrig???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.