Vjeverice hvala, i da moja ima 5500g i 63cm tako da tu smo negdje , ne izgleda mrsavo ali ne ni onako bebasto debeljuskasto jedino te obraze sta ima 😀😀
Vecer cure
moja ima 5200,kolino ce imati na sistematskom 8.12 tad ce imati 3mj
ja svoju svaki put operem poslije kakanja i kupam je jednom tjedno.
ja isto se veselim darivanju i tu i na fejsu
Morala sam se odmorit od kupovine pa se sad javljam 😂😂😂
Inace sam samo kao trebala do racunovotkinje, al je onda sve bas bilo usput! I sve pjesice s kolicima, dobra setnja, nju umorio zrak, evo spava vec sat vremena 😜
Vjeverice neki prosjek je 600g mjesecno za kilazu!
U Ri cu u cetvrtak ja mislim, ides jos sta na krk?
Kupanje i kod nas svaki dan! Meni je patronazna rekla da moze svaki dan samo ne u samponima, to jednom tjedno i tako i radimo! I pedijatrica mi je sad preporucila mazat kozu svaki drugi dan jer grijanje i vjetar dosta isusuju.
Tpol i moj kaze da sam.stalno na mobitelu onda se skrivam pa kad cujem da ulazi u prostoriju spustim mob kao nisam na mobu😂 a logoped nemam blage veze..valjda procedura..obicno to idu starija djeca pa zato..
Babycoming 😂😂😂😂😂😂slatkooooo
Ja pojela djetne kobasice i majonezu😂 i sad mi se jede fri fri😞
Hellou žene majke kraljice 😂
Mi već pavamoooo... jer nismo preko dana i bili smo jaaako živčani. Mi se isto kupamo svaki drugi dan jer je to takvi gušt... Al samo voda... Šampon povremeno prema potrebi. Mi tjemenicu rješili u dvi ture s uljem. Imao je baš dosta... TPol ne mogu ni zamislit kako bi vi to s uljem, tako da mustela 👍
Meni se sve čini da se ovaj moj mali stvarno izvija u desno. Mogli bi i mi među vježbače... 🤓
Jakov bio odličan u vrtiću, izgleda da je do ljubomore na brata, zato urla kad treba ići. Al što sad onda? Hahaha... da ostane kući ili da i dalje ide? To be or not to be 💀
Mi opet selimo za mjesec dana 😵😭
Ja ću vjerojatno sutra u šoping Jakovu po pidžame i u izvidnicu za darivanje. Volim ja to malo proučit, pa kupit onda kad mi sjedne sve na mjesto 😂
Jel tko gledao novu epizodu teorije velikog praska??😂😂😂😂😂😂 umrla sam od smijeha
Sortiraj odgovore
Najstariji