Opcenito ni mi se nehi trebali svaki dan tusirat ( rekao doktor to na predavanju kad je sestra isla na fax) jer tako koza gubi svoj ph i isusuje se. Naravno ako se zmazes il smrdis da se tusiras al kao nebi trebali a pogotovo kazu bebe. Nama pedica rekla da svaka 3 dana cca i da karlo ima kozu na mene ( suhu) da i iz tog razlova sto rjedje. Pa ja eto pustim djete da smrdi dva tjedna😂😂
Ja ga tak svaka 3- 4 dana.
Oci kao plavkaste al ne vjerujem da ce ostat takve
Mi se kupamo svaka 2-3 dana. To je kompromis izmedju mojeg svaki dan i od dr svaka 4 dana. prebrisem ju svaki dan I istusiram guzu...
Bila kod muzevog dr on I dalje tvrdi da nije mono. pa bila kod pedijatrice raspitat se o muzevoj mononukleozi I Eni.
Ponovila sve sto mi kreso rekao. higijena, ne ju ljubit.. al inukbacija mono traje mj dana pa ju je mozda I zarazio. dobra stvar u svemu je sto kod beba mono najcesce prodje bez simptoma..
Pozdrav svima evo brzinsko pisanje , hahha kaze muz kad god pogleda da sam ja na ipadu , morwt cu na odvikavanje od tehnologije, al ima pravo non stop mobitel u rukama 😬😬 vama isto?
Evo pocela sam citat knjigu sretna beba al vuce me netflix hahha
Mi smo isli u Ikeu i koja guzva mislim pa utorak je?! Naravno isli smo u ergu inace nebi bilo nista od shoppinga
Bas se veselim darivanju !
Kupanje nama su isto rekli jednom tjedno, ja ju operem dva puta al zato jer jako vristi , inace kriticne djelove s vatom i vodom uvijek prebrisem, kosu peremo posebno i mogu rec da nam je protiv tjemenice pomogla jedino mustela i nema je vise a bila je puna kosa
Bellar a zasto logopedu? Dobro ste sve i uspjeli danas 👍🏻
Drugo sam zaboravila 😬
otkad je zahladilo kupamo se otprilike svaka 3 dana jer smo debeli i ispod vrata skladistimo svega a drugacije se ne da oprat 😀 necu niti pomisljat sta bi bilo da ga ne perem 7 dana 😂😂
okice su nam jos uvijek plave i to neka bas lijepa boja😀
bellaru fri fri je slatko 😂nisam znala ni ja sta je to al me vuklo na nesto masno i frigano 😂😂😂😂
dezinfekcija domestosom 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji