Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dorich
    26. Srpanj 2016. 11:18

A za visenje na cici kazete proci ce...a stvarno ko da je zadnja dva dana izrazenije a danas ima 8 dana,mozda je onda neki skok... Al inace je cicoljubac i ocito se moram oboruzat strpljenjem. Jucer i danas smo uspjeli uvaliti dudu na par min al onda poludi😄 i mrzi se prematat i prati,cuje nas cijeli kvart kad mijenjamo pelene.

Ugolina
    26. Srpanj 2016. 11:21

Hahaha,a vidis moja bi samo gola bila i uziva u kadici,polijem ju prek lica i mislim da ce poludit,a ona samo zazmirka i uzdahne,hehe,i mlati nogicama,bas uziva

Dorich
    26. Srpanj 2016. 11:31

To mi je tako slatko kad se vole kupati i brckati☺️ A eto kod nas nikako pa nikako...sad jos peremo krpicom a kad dodje kada ocekujem show😁

Abies
    26. Srpanj 2016. 11:50

Ja u soku. Spava se od 8/9. Odveli buraza u vrtic. Malo kme u seljenju u as. I sad spava u as. I spava. Cak nesto i pospremila. Da sam znala da ce ovako bi svasta uradila

Sunshine1
    26. Srpanj 2016. 12:19

Dorich jao mala bebica,nemas ticker a ja zaboravila da si nedavno rodila. Opusti se, ne zna za nista drugo osim cice,to im je sve na svijetu. Ja sam sa odvikavanjem od dudlanja krenula nakon tri tjedna,ali nedaj puno da ne uzme maha . Njima je cica i utjeha i mazenje... Tena i sada nekada kroz dan trazi i ne povuce nista nego samo malo dudla par min i pusti. Inace smo i mi bili u skoku 8mi dan.

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    26. Srpanj 2016. 13:31

Kaj za ove tickere moras imat neki account,uopce ne kuzim tam kaj citam

Sanjarka88
    26. Srpanj 2016. 13:35

Daklem spavao na meni 15min, spustim ga u kololica nakom ravno 5min budan i evo zabavlja sam sebe. 
    Spavao je jutros do 11h opet! Znaci sinoc od 20.30h do eto 11h (hranjenje ne racunam) i onda se ja cudim sta bas i ne spava danju 😅
    Neznam dal da minjam nešto hm

Naruceni na uzv kukova 7.9!! Ja kriva drzim uputnicu kod sebe ima 20 dana 😕 glupaca! Kaze teta na salteru da je to poprilicno kasno za uzv. Bemti sve. 

I bila u manga. Kakve sam mu trapke kupila aaaaa okidaju haha!
    Za krstenje gledala, nula bodova

Dorich vrlo moguce da je skok. Samo polako i strpljivo. A od koje bocice ad joj nista nece bit. Izbacit ce te vi to vec 😉
    Uspavljivanje a svakako. 
    Ugl na rukama iako mu to sve manje pase.
     Al kad je bio skroz mali onda sam ga morala nosat sad ne trebam.

Ellie moj popije prosjek 100-120ml po obroku 6 obroka dnevno 😊 Hipp combiotik pije. Ok nam je.
    Bravo za dobro spavanje 👍

Abies do kad je cura spavala jutros? 😎

Sunshine ti si bas vrijedna dok malena spava 👍
    Bravo za malu pricalicu nek samo tako nastavi 😘 ma preslatki su 😍
    I da mame sve nauce s jednom rukom 😁

Bebacica i moj polako otkriva spavanje na trbuhu totalno otkrice hehe. Al ne usudujem se nocu . znaci i tvoja puno bljucka?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Srpanj 2016. 13:39

E kad ce bit nalazi krvi? 

Tko vam kriv sto niste imali kiretazu haha (malo crnog humora)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    26. Srpanj 2016. 13:51

hello mamite..
    moj malac nikako sastavit spavanje cilo jutro..zaspe na sisi ja ga prebacim za ravno 5min ko zec budan..pa.mlatara rukama nogicama i onda krece nervoza jer mu se spava a nemoze zaspat..sad smo nekako uspili pa cemo vidit dokad..
    Sanjarka koliko se u prosjeku ceka uzv u bolnici? u Solinu imaju uzv privatno za nekih 200kn pa da znam ocu ga vodit privatno ili u bolnicu..e i da koja je gornja granica dokad ih se mora odvest na uzv kad ti je teta na salteru rekla da vam je kasno?
    Dorich strpljenja sa sisanjem dok si ne navuce dovoljno mlijeka, mene je taj pocetak tako.izmoria..visia je na cici satima, zaspe ja mu iscupam bradavicu iz usta on zaceni u plac..i cinilo mi se nikad dovoljno hrane..dala mu ad svega dva puta i to onaj vecernji podoj tako da mi bar malo duze spava..i evo nas sad, sisa svaka 2-3h po 20min najede se i podrigne, nekad malcice bljucne ako mu dozvolim da dudla duze nego inace..uglavnom je po podoju na 1 cici, samo kad vidim da bas cucla rukice dam mu i drugu s tim da iduci podoj onda nastavljamo s tom sto je nismo dovrsili..meni je patronazna savjetovala da se izdajam svaki podoj ono sto on ne pojede, ì jesam par dana al su se sise uzasno bolile.i vjecno su bile tvrde i bolne..sad ovako tocno osjetim kad su pune a i pocne mlijeko curkat taman kad bi on trebao jest..uuf raspisala se ja al uglavnom slusaj sebe i svoje dijete, pusti patronazu i savjetnike sastrane..ja poslusala nasu suncicu i drago mi je al ona sad nije aktivna da joj se zahvalim.. beba ce ti pokazat koliko joj treba..i stvarno strpljenja puno za pocetak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.