Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Studeni 2016. 09:51

jutro cure

Aurori sretan minic 

Martinima,Martinama sretan imendan

ugolina sretan ti imendan

bellaru kupilia na fejs stranici Bambino dizajn

moja se cura nocas stalno budila zbog nosica,jos nije prosao.

pitala sam na fejsu pa cu i ovdje
    sta je dobro za grceve? od brata beba cijelu noc imala,kaze nitko nije spavao,a ona je stara 5dana

bellaru
    11. Studeni 2016. 10:03

E moja je bila tamo pa je dobila posao u drugom gradu al planira se vratit tamo. Bile seka, necak i ja prosle godine. Predivno mi tamo.

Mare oni hipp cajevi su od prvog tjedna..pa nek proba to ako ce beba htjet. Ja dajem sabsimplex i biogaiu

deeka
    11. Studeni 2016. 10:07

Sunshine, Ilani, Crazy, mare hvalaaaa!! 

Sta se tice grceva neznam ni sama sta preporucit, osim porucit sretno im!!!
    Vani kisa, milina za gledat, a u kuci toplooooo

11. Studeni 2016. 10:11

Mare, čaj od kima. Neka ga sama popije a može dati i bebi. Mislim da bi ti to i Abies rekla.

bellaru
    11. Studeni 2016. 10:16

Mare nek kupi novalac antikolik..laksi od drugih ad

Sunshine1
    11. Studeni 2016. 10:17

Mare kad je dosla doma? To sra su davali hladni ad mislim da bi imala grceve neposredno nakon toga a ne dan dva kasnije. Inace nema neke pomoci. Grijat trbuscic,masirat,nosit,pjevat i puuuuno strpljenja. Mi se grcili 4 mjeseca. Bek probaju teteu grijat,na radijator ili peglu pa na trbuscic,u carapu rizu pa u mikrovalni... I obavezno dobro podrignut.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.