Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Studeni 2016. 08:48

Babycoming sto se slusa sljedecu subotu? 
    Palac gore za tatu 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    11. Studeni 2016. 08:49

Bas mi je bed kad citam vase zivotne price..grozno da se netko moze tako izivljavat na vlastitoj djeci..crazy,baby, kako ste to prezivjele? i kako ste uopce stekle povjerenje kasnije u zivotu recimo u svoje muzeve?

Ellie00
    11. Studeni 2016. 08:54

Jutro. moze dupla kava? 

Budna od tri. mm zakuriio- 39. pa oko njega. pa nisam zaspat mogla I kad zaspala Ena se probuidla s pjevanjem u 6. 

Mm spava. ima u 11 infektoliga. uspjela naci spagu. pomoga mi cima iz Petrove. Ako nista drugo Petrova mi (naravno osim Ene  ❤❤❤) donjela divna prijateljstva. 

Sanjarka- meni rekla fizioterapeutica da okretanje s trbuha dolazi kasnije. ena se par puta okrenula al vise nesvjesno...

Ne znam o cemu ste drugo pricale... pavati. zombi

Ellie00
    11. Studeni 2016. 08:56

Ugolina sretan imendan 😘🎁🎉🎁🍷🍷🍷

deeka
    11. Studeni 2016. 08:58

Sanjarka, baby Aurora i mama zahvaljuju 

hele
    11. Studeni 2016. 09:12

Jutro :-)
    Ugolina sretan imendan.
    Noc nam ok. Od 22  do pola 5.
    zato se curica upiskila u krevet. Glupa prehlada. 
    Sanjarka nikakva anestezija. Bol neopisiv. Par puta u nesvest. Proslo ne ponovilo se. 
    Od jutros neki pas zavija po selu. Sve kontam izic vidjet sta je al strah me. Valhda nije vuk spustio :-)
    Zelim vam ugodan dan

bellaru
    11. Studeni 2016. 09:27

Ugolina meni se gadila rijec tata. Kad mi netko rekao "moj tata" rigalo mi se. Ja kazem otac i to ako moram. Kazem ime. Riga mi se kad me negdje pitaju ime oca i zelim rec ime mame. I bilo me strah kako cu govorit karlu gdje ti je tata( muz)  o uoptrebljavat rijec tata sa njim. Al evo ide nekako😞 u ovom slucaju rijec tata mi ima drugaciji smisao. 

A bilo me strah kakvo cu muza izabrat jer kazu da obucno izaberes istog ocu. Al moj muz ne voli visoke tonove, svadje, prezire nasilje opcenito kamoli obiteljsko. I otac je zivio za nogomet a muz ne zna ni kojeg je oblika nogometna lopta😄

I imam veliki strah da ja ne postanem takva

Sunshine1
    11. Studeni 2016. 09:27

Aurori sretan minic 🎉
    Martinima,Martinama i Ugolinama sretan imendan 😘🍷🍷
    Mi cemo Bozicni rucak vjerojatno kod mene. Kako se svake nedjelje svercamo malo kod jednih malo drugih onda za blagdane kod mene. Iako mi sveki puno pomogne. 😀

Ellie bas gadno,ti nikako na zelenu granu. Nadam se da nije nista strasno 😗💪

Zmajic zaspao,stavim je u zibku i dere se koda je koljen i onda skuzi da necu odustat i zaspi kroz 2 min🙋
    Hele kiretaza bez anestezije?!!😱😱😱😱🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈🙈 da nisi ti Tina?😂😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

bellaru
    11. Studeni 2016. 09:31

Ellie bas javi sta je na kraju sa muzem😞 drzi fige da nije nista sta klavocin ne moze podavit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.