hvala cure puno
sad ce brat ici da kupi kim
sunshine sinoc je dosla doma
Evo obavili ja i junior ducan. Sad pajki a mama doruckovala.
Ostalo pola kasice marelice/banane od jucer pa cu to sad ubacit u proso.
Hele nikakva anestezija? 😱😱😱 ajme uzas! Ja morala povuc dobru vezu za opcu. Uopce si ne zelim zamisljat kako bi to izgledalo na zivo pogotovo sa svim onim šavovima dole 😱
Sunshine kazu da kruska otvara. Nama dobro djeluje. U biti citah da je normalno na pocetku da im se probava malo zezne privikava se na nesto drugo osim mlijeka.
Po meni nastavi sa nadohranom svaki dan, nek se lipo uci i navikava da je to sad redovno 👍
Bellaru kazu do minimalno 6mj kuhat voce. Mislim da ce ti lipse se to i smiksat kad skuhas. Vi krecete?
Mare jadnica mala 😢 ja nemam iskustva
Deeka kisa? Kod nas sunce 😂 al puse dosta. Vjerovatno ce kisa put nas
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kaze tamo ona Bonita da je imala spontani u 11mj prosle godine a na tickeru dole joj pise prije 1godinu, 1mjesec i cini mi se 2 tjedna. Kad bi to onda bilo?🤔 😂
Dan!
Ilani me već poznaje. Mare kim. Blagi. Može i miks kim komorač anis.
Sretan imendan!
Ja se malo osramotila jučer po tom pitanju, zvala zbog krštenja, javila se popova mama, pop je u gužvi. Ups! Al nas dvije se isklafrale kao da se dugo znamo.
Vjerujem ja u Boga, al u crkvu se ne mogu pihvalit da idem. Dad kad sin krene u školu će mi to bit must go. Opet svoje si mislim, država svoje i jbg.
Abies kad ce krstenje? 😊
Moj mm nece da krstimo Arielu reko krstili dvoje i sad trece da ne krstimo di to ima.Mi cemo obavimo roditeljsku duznost kao i nasi starci,a da li ce oni vjerovati u Boga,Budu ili biti ateista nek sami izaberu
Tena spava vec sat i pol 😱 ja polizala kuhinju!!! Cini mi se da bolje i mirnije spava otkad je ne uspavljujem na rukama. Jel moguce da je to povezano.
Sanjarka krenut cu joj davat svaki dan bas zato kako kazes. Nisu to neke kolicine i ne forsiram. Al od 6og mjeseca nema zezanja 😎
url=https://lilypie.com]
Sunshine, jel ovca samo sluzi navecer za uspavljivanje ili koristis i danju?
Sortiraj odgovore
Najstariji