Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    11. Studeni 2016. 08:04

Jutro!
    Mi se jos trudimo izlezavat.
    Ugolina sretan imendan 😆😆😆

11. Studeni 2016. 08:05

Ugolina,sretno Ugolinje!

11. Studeni 2016. 08:15

Mame da vas pitam...Jeste stavile bebacima jastucic pod glavu?Nikolina mi jos uvijek spava bez jastuka,gledam je i cini mi se da bih vec mogla staviti onaj skroz tanki.Kako vi s time?

CrazyPuppet
    11. Studeni 2016. 08:20

Bellaru srećom kod mene je ovo bio izolirani incident. Ne mogu ni zamisliti kako je bilo tebi i Mashi.
    Što ti već "prekinula" porodiljni 😁 kako to ide kad si sm svoj šef?
    Ilani, uf nije ti lako. Tako i moj meni trabunja da sigurno nisam dovoljno obukla djecu kad su prehlađeni. 💣💥
    Nažalost ili nasreću haha, nemamo pištolja u ponudi danas, ali ima vina 😂

Sanjarka88
    11. Studeni 2016. 08:29

Jutrooooo!

Da me dijete nije probudilo u 23.30h sinoc za jest mogla bi rec da smo imali prospavanu noc ovako ne mogu to rec 😂😂
    Tribali bi do ducana al kad se sitim da triba palit auto i njega spremat radi 5min u ducanu neda mi seeee
    Lina krava 😂

Dajte tu kavu 👌

Ejic lipo ti Marcel spava preko dana 👌
    Sta se trudova tice oni na kraju  pred izgon bolje naj. Bar je meni tako bilo 

Crazy doc ce te vi do svih 10 izjava s liste pomalo 😂😂. Cek kad ti kaze nisi postena a ti kazes e pa jbg život nije posten haha. Ovo u sobi je aktualno dok se ne odsele ja bi rekla 😂

Hele kiretaza bila pod lokalnom anestezijom? 😓

Bellaru s pubertetom se tek susrecem pitaj me zar par godina da li sam prezivila 😓

Ugolina sretan imendan 😘

Ilani muz bas pametnjakovic. Ona ti povraca od zubica sigurno! Nadam se da ce prehlada bit blaga 😘
    I moja je povodljiva i drustvo ima jak utjecaj na nju i toga me strah. Nadam se da ce samo zadrzat ovu pravednost i iskrenost koju ima od malena.
    Nisam jos jastuk stavljala, zar on ne ide tek nakon godinu dana? 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    11. Studeni 2016. 08:30

Hvala!! 

Ilani,moja jos spava na nakosenom kindacu pa nemamo jastuk al u boravku gdje ju gledam kad spava ima svoje mjesto gdje lezi,a ispod tog popluncica sam joj stavila ispod jastuk pod glavu i cini mi se da joj je puno ugodnije

Sanjarka88
    11. Studeni 2016. 08:31

Aurora sretan 3. minic 🎀🎀🎀

Sanjarka88
    11. Studeni 2016. 08:33

Mame cije se bebe rotiraju u oba smjera? Koliko im je trebalo nakon ledja-trbuh da svladaju trbuh-ledja? 
    Stalno cmizdri kad zapne na trbuhu a nezna se vratit

Littleladybug
    11. Studeni 2016. 08:34

jutro mamite..moze kavica 😀
    sretno Martinama, Martinima i Ugolinama 😂😀😀
    kravim se na kaucu pod klimom s kavom u ruci,malac je s tatom u sobi..zeeeen
    Crazy ne grizi se zbog toga sto si malo klepnula Jakova, zaboravit cete oboje na to..strasna su ta djeca, dovedu te do krajnjih granica strpljenja..aaa to za tvog tatu, oprosti al to je izivljavanje i jako dobro mi je poznato..kod mene je bilo dana da sam imala po sebi od ugriza do masnih podljeva..Boze sacuvaj
    Sanjarka izjave mame😂😂😂 toliko puta cula sve nabrojane, a kad mi mater kaze j..ti mater..e to mi je top 😂😂😂
     mislim poklonit mami i bratu nesto vezano za K, mozda ce i muz svojima iako oni nemaju tu tradiciju da se daruju za Bozic, kod njih je Bozic drugaciji od ostalih dana samo da se izvadi komad masne prasetine na stol i da se svi nazderemo..
    ove godine cemo aBd imat nas prvi Bozic kuci, jutarnje budenje, kavica kraj bora, otvaranje poklona, mislim da ce K bit odusevljen jer voli sve sto svijetli 😍😍
    ee da, mislila sam mu kupit ono odjelce za djeda bozicnjaka 😂😂
    Miska ja nisam imala bas naviku zakljucavat ulazna vrata preko dana jer sam zivila u obiteljskoj kuci, slijepa ulica..ne moze proc niko nepoznat pored nadzornih organa( citaj baba na prozorima) al otkad sam pocela zivit s mm, on mi je usadio tu naviku i hvala mu jer danas stvarno ima svega..jos su nama ulazna vrata od zgrade otkljucana i danju i nocu 😥😥
    Sunshine odlicno za vjezbe 😀
    Ellie nadan se da je tm danas vec bolje, umor i svakodnevni stres znaju jako narusit organizam..meni se na proslom radnom mjestu upravo to dogodilo, opci pad imuniteta, menstruacija se poremetila, stitnjaca se narusila..nadam se da nije nista ozbiljno 😣
    Mare super za kukice! Ariela ima bome zavidnu kolekciju modnih dodataka 😍
    aaah porod, sad su mi vec u magli pojedinosti, ja sam super prosla za prvorotkinju sta se tice trajanja, relativno brzo je sve proslo..ali onih mjesec dana muke iza poroda, upaljeni savovi, temperatura..eee to mi je ozbiljno bilo narusilo psihu, uzas..drugo dijete svakako, al nek zacijele stare rane pa cemo onda dalje..
    Ilani ti si prosla sve razvojne faze djece pa ces nam bit ovdje savjetnik 😉😉 hudica s liscem 😂😂😂 poljubac za prehladenu Nikolinu i umornu mamu 😘😘
    nisam ni ja jos jastuk stavljala 🤔
    ee i da curee idem na koncert iducu subotu, mm ce nahranit malog i uspavat ga 😆😆😆 moj prvi duzi izlazak bez maleckog 😀
    nekidan bila na kavi s kolegicama, dosla u napast sto puta zvat i pitat sta rade 🤔😏 valjda cu bit opustenija kad mi bude glazba tresla oko mene 😂😂

Littleladybug
    11. Studeni 2016. 08:35

Aurora sretan minic 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.