Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    11. Studeni 2016. 06:42

Jutrooo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍩🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍫🍫🍫
    Poslužite se 😘

bellaru
    11. Studeni 2016. 07:14

Curice nadam se da je bolje danas! Tabletice za rodnicu..ako saznas kako funkcionira bas javi. Valjda odma u rodnici podavi sve spermice😁😁 slikat ces i saljes tati na viber 😂😂😂😂

Deeka kad prodju grcevi brzo ces ih zaboravit i ponovo htjet brzo drugu bebu😄

Ilan hudica sa liscem😂😂😂

Ellie nadam se da je danas muzu bolje i da nije nista strasno😓

Sunshine odlicno za vjezbe!!  Znaci salju svu djecu na te vjezbe...strasno..za 20 godina ce reci da babyhendlanje  strogo zabranjeno..kao i sve sta se prije moralo i smjelo a danas je zabranjeno

Mare bravo za kukice! A tenesice😍😍 gdje si to narucila???

Crazy te batine koje si ti dobila takve sam i ja dobivala . To je izivljavanje i to nema veze sa ovim sta si ti lupila jakova. 

Abies za to stampanje tih sranja a imaju i kugle i salice ima ti sad iza poste ona ..u kuci gdje je bila ona neka krojacica i super su🖒🖒

Mishka 😓😓😵😨😵😨😵 ako idu stalno u isti stan onda si bez brige😄 ocito je do tog stana😄mishka da , plivacica..ma joj uzas kad se sjetim..i nek je otisla..al zalosno je...sta je sve prosla u zivotu. I bas to..kao izdao si domovinu bla bla 💩💩. Najbolje gladuj i osvajaj za hr. Ako nisi nogometas nisi nista kod nas .

Ugolina al meni nekako ledovi valjusci finiji od njoki😬 

Sanjarka izjave mame😂😂😂😂😂😂🖒🖒🖒

Tpol bas to sta kaze crazy, ne vjerujem da takva ljepotica tako vristi, curice ne vriste😄😄😄

Mame kako izlazite na kraj sa pubertetlijama?? Kad se sjetim sebe i sestre odmah mi slabo sta me ceka😓

Sta se.tice poroda..a izgon bio koma oporavak kooomaaa. Al evo zaboravila sam sve i opet bi. A kad sam rodila i kad je muz usao rekla sam ovo ti je sin jedinac😄

Jucer bila cijeli dan skoro u uredu..bas me umorilo.. on nije cijeli dan spavao pa je vristao u jednom trenu al je zato po noci lijepo odspavao i u 5 bio naspavan😄

A sad idem i ja citat ljetnice

Crazy daj svega po malo

CrazyPuppet
    11. Studeni 2016. 07:17

Danas Martinje, pa svim Martinima i Martinama (ako ih ima ovdje) sretan imendan! Posebna pusa našoj Marigmar 😘
    🍷🍷🍷🍷🍷🍷 Evo mlado vino ko voli odmah izjutra 😂😂😂
    Mi budni, bebo još malo zavukao, ali sve u svemu dobra noć.
    Evo Jakov namiren, haha, bit će danas bolji dan (valjda😂).
    Ovdje kiša🙁
    Ekipa, kako ste jutros?

Ugolina
    11. Studeni 2016. 07:24

Hvala na cestitki za imendan!!!! 😘😘😘😘 ugolinje

11. Studeni 2016. 07:54

Dobro jutro mame! 
    Crazy, ja bih jednu konjsku dozu kave i može pištolj. Mi nikako na zelenu granu. Jučer procurio nosić nekakvo kasljucanje počelo, ooet povratila, veći dio noći sam je prenosila i sad mi se noge tresu od umora . Muž na sve to kaže da se ptehladila jer sam s njom bila predugo vani (sat vremena). Pametnjaković. 

Pubertetlije. S dečkima je bilo dosta bezbolno. Malo su se bahatili, raspravljali, tuširali su se do besvijesti  i trošili enormne količine dezodoransa ali nekih problema nije bilo, poštovali su dogovor oko izlazaka, nisu mi priuštili puno stresa. Sve mi se nekako čini da će s curama biti druga priča, pogotovo sa najstarijom. Ona je tip "u jedno ušlo u drugo izašlo" i ne doživljava puno  pravila, a dosta je povodljiva, društvo lako utječe na nju. Tako da s njom sam već na oprezu. Mislim da s tinejdžerima jako bitan svakodnevni razgovor,o svemu. I više slušati nego govoriti. Vole oni pričati. Na taj način ostaješ u toku što im se mota po glavi, kako razmišljaju, s kime se druže, tko im je uzor. Živaca će trebati ali preživjeti ćemo.

bellaru
    11. Studeni 2016. 07:55

Sretan imendan !!

Crazy moze meni malo portugizca😄 

Masho daaa dvije seke. Ja srednja..taman mislila stavit sliku nas 3 dok nije sve bilo sa ovom ludom tinom😄 a gdje je tvoja sestra?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.