Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    11. Studeni 2016. 11:04

Krštenje subotu ili nedjelju jednu ☺treba s papirima doći u crkvu. A krštenja su sub i ned. (U zg će bit)
    Baka zeza kud ne na proljeće. Meni isto. Ja sam više kao Marin muž. Nek samo shvati što će i na veliku subotu sve riješi od krštenja do krizme.

bellaru
    11. Studeni 2016. 11:15

Sanjarka ma ne krecem sad odmah al donjela mi svekrva mrkve, jabuka i kupila domace kruske pa bi to htjela sve spremit u skrinju. Pa cu odma skuhat i smiksat . On ce sad 3 mj bit pa za jedno mj dana krenut. Moj doktor opce prakse kaze da su oni poceli sa 3 mj. davat kasice. 
    Ja ne znam da cu te rizine davat. Sta to sa adaptiranim miksam te rizine? 

Gledam aplikaciju ovu dohrana bebe. Kod njih pise da se krece od 5 mj a povrce kao  tek od 6 mj?😞

CrazyPuppet
    11. Studeni 2016. 11:23

Sunshine negdje pročitala da spavanje ide ovako: bebe zaspu u određenim uvjetima, nakon pola sata ulaze u laganiji san i obično se probude - ako su u istim uvjetima u kojima su zaspali znaju zaspat nazad. Ako nisu, krič i plač... I odrasli se po noći bude, više puta, ali zaspemo nazad i ne sjećamo se toga. To je evolucijska ostavština, provjeravamo jesmo li na sigurnom. Tako i bebe, ako zaspu na jednom, a probude se na drugom mjestu, panika. I ja bih popi*dila da zaspem u krevetu, a probudim na balkonu 😂😂😂

Jambica
    11. Studeni 2016. 11:37

CrazyPuppet

Sunshine negdje pročitala da spavanje ide ovako: bebe zaspu u određenim uvjetima, nakon pola sata ulaze u laganiji san i obično se probude - ako su u istim uvjetima u kojima su zaspali znaju zaspat nazad. Ako nisu, krič i plač… I odrasli se po noći bude, više puta, ali zaspemo nazad i ne sjećamo se toga. To je evolucijska ostavština, provjeravamo jesmo li na sigurnom. Tako i bebe, ako zaspu na jednom, a probude se na drugom mjestu, panika. I ja bih popi*dila da zaspem u krevetu, a probudim na balkonu 😂😂😂

😂😂😂
    To sam i ja citala, ima smisla...ili zaspes sa sendvicem pokraj sebe da imas kad ogladnis po noci i onda ti ga netko uzme 😂

Sunshine1
    11. Studeni 2016. 11:40

CrazyPuppet

Sunshine negdje pročitala da spavanje ide ovako: bebe zaspu u određenim uvjetima, nakon pola sata ulaze u laganiji san i obično se probude - ako su u istim uvjetima u kojima su zaspali znaju zaspat nazad. Ako nisu, krič i plač… I odrasli se po noći bude, više puta, ali zaspemo nazad i ne sjećamo se toga. To je evolucijska ostavština, provjeravamo jesmo li na sigurnom. Tako i bebe, ako zaspu na jednom, a probude se na drugom mjestu, panika. I ja bih popi*dila da zaspem u krevetu, a probudim na balkonu 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    11. Studeni 2016. 11:44

CrazyPuppet

😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    11. Studeni 2016. 11:30

abies mi cemo na proljece tek krstit,ni mi ne idemo u crkvu,zadnji put ja bila za Uskrs,a mm kad se sin krstio.A njega smo krstili kad je imao 1god.

Ja jucer citala radosnicu od kceri i pogledam kad je prva kasica kad pise s 3mj  nemajka stoljeca haha

deeka
    11. Studeni 2016. 11:40

Sanjarka eeee zima je, puse i kisa povremeno ispadne. Mislim da dolazi sa sibenske strane pa tako da bi mogla doc kod tebe

Sanjarka88
    11. Studeni 2016. 11:51

deeka

Sanjarka eeee zima je, puse i kisa povremeno ispadne. Mislim da dolazi sa sibenske strane pa tako da bi mogla doc kod tebe

Stiglo 😊 nešto sipi lagano doduse. 

Bellaru rizine se rade a ad ako ces mlijecni obrok. U protivnom ih napravis sa vodom pa unutra umjesas voce po izboru. Slab su alergen i lako probavljive zato se preporucuju na pocetku. Ako ih i preskocis nista zato...
    Tesko ces nac tablicu po kojoj se krece sa 4mj. Mislim da je jedino ona koju je Pixii stavila da krece ranije. Inace su sve od 6mj. Eto ta app sa 5mj. Ja cu se drzat okvirno nje. Krenuli smo mjesec ranije pa oduzimam mjesec dana po tablici. Povrce ce uvest sa 6mj jer cu tada uvest drugi obrok. Pa cu dalje sve pratit regularno. 

Mi smo prepostavljam isto krecali sa 3mj a nase bake i djedovi tko zna kad... na više mjesta sam procitala nikako prije 17. Tjedna radi nerazvijene probave pa se toga i drzim

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI