Krštenje subotu ili nedjelju jednu ☺treba s papirima doći u crkvu. A krštenja su sub i ned. (U zg će bit)
Baka zeza kud ne na proljeće. Meni isto. Ja sam više kao Marin muž. Nek samo shvati što će i na veliku subotu sve riješi od krštenja do krizme.
Sanjarka ma ne krecem sad odmah al donjela mi svekrva mrkve, jabuka i kupila domace kruske pa bi to htjela sve spremit u skrinju. Pa cu odma skuhat i smiksat . On ce sad 3 mj bit pa za jedno mj dana krenut. Moj doktor opce prakse kaze da su oni poceli sa 3 mj. davat kasice.
Ja ne znam da cu te rizine davat. Sta to sa adaptiranim miksam te rizine?
Gledam aplikaciju ovu dohrana bebe. Kod njih pise da se krece od 5 mj a povrce kao tek od 6 mj?😞
Sunshine negdje pročitala da spavanje ide ovako: bebe zaspu u određenim uvjetima, nakon pola sata ulaze u laganiji san i obično se probude - ako su u istim uvjetima u kojima su zaspali znaju zaspat nazad. Ako nisu, krič i plač... I odrasli se po noći bude, više puta, ali zaspemo nazad i ne sjećamo se toga. To je evolucijska ostavština, provjeravamo jesmo li na sigurnom. Tako i bebe, ako zaspu na jednom, a probude se na drugom mjestu, panika. I ja bih popi*dila da zaspem u krevetu, a probudim na balkonu 😂😂😂
abies mi cemo na proljece tek krstit,ni mi ne idemo u crkvu,zadnji put ja bila za Uskrs,a mm kad se sin krstio.A njega smo krstili kad je imao 1god.
Ja jucer citala radosnicu od kceri i pogledam kad je prva kasica kad pise s 3mj nemajka stoljeca haha
Sanjarka eeee zima je, puse i kisa povremeno ispadne. Mislim da dolazi sa sibenske strane pa tako da bi mogla doc kod tebe
Sortiraj odgovore
Najstariji