Ena drž se. Čekanje je užasno. 🌞 šaljem da kako je Bellaru rekla klavocin riješi sve.
Hele ne znam ima li u bosni u apoteci kim (kimjan). Koliko sam shvatila ti si na nekoj višoj nadmorskoj visini? Moglo bi ga bit u prirodi kod tebe onda.
Ima u trgovini i kao začin staviš vrhom žličice i prokuhaš.
cure, koliko ono tog kima, da ne čitam opet? i znači kad prokuha, izvadim te kimiće i dam tu vodu kad se ohlladi? koliko vode dam?
p.s. tko je Antonia b. (u strahu sam od one budale)
mislim da je i mono1111 ona.
I meni je mono sumnjiva 🤔
L&L&R ah 😑 onda nema opravdanja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina 👍
Ja mu dam samo dorucak na zlicu a ujutro mi bas i neide povrce 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo mm ima mono, vratila mu se.
Blazi oblik, ne zahtjeva hospitalizaciju- mirovanje doma I jetrena dijeta. ostalo cu cuti kad se vrati..
Masho ne boj me se, nisam luda 😉 samo sam zbog doticne obrisala slike s klokanice 😀
Ellie drzi se,znam da je najgora ta neizvjesnost dok cekas..bude sve ok 😘
bellaru ja svog nikad nisam nazvala tata, cili zivot ga zovem imenom..toliko o ikakvoj povezanosti..priznajem da mi je i dan danas za muza cudno i neprirodno rec tata al vjerujem da ce se to u buducnosti promjenit..kod muza je situacija bila bolja nego kod mene ali isto mu je otac bio kreten svoje vrste..tako da mi je on velika podrska i zna da nikakav oblik nasilja ne podrzavam 😀
otac mi je alkoholicar i osudeni nasilnik tako da si nikad u zivotu nebi izabrala niti slicnog a kamoli istog..i vjeruj da nikad neces postat takva jer ce te ta trauma drzat kad god vidis svoje dijete i nece ti dozvolit da budes gruba prema njemu..i moji i mmovi zivci su kratki bas radi obiteljskih situacija, to ostavi traga velikoga na covjeku..ali nikad si nebi dozvolili nasilje nad rođenim djetetom..pod to ne ubrajam odgojni lagani udarac po guzi
LLR jel se i inace ne mozes oslonit na sestru il?
Sanjarka idem na parni valjak iducu subotu 😀 daa, mogu ti rec da me mm iznenadia s reakcijom..al je uslijedilo famozno protupitanje moze li on vikend iza toga vani 😂😂
Hvala svima na cestitkama za ugolinje 😂😂😂😂
Mi danas u kolacima opet,sutra necaku krstitke mmmmm
Sortiraj odgovore
Najstariji