Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    11. Studeni 2016. 09:32

Sta smo rekli kruska otvara? Razmisljam jel pauza dan dva ili krenut sa kruskom. Jabuka jos nije izasla van 🤔

url=https://lilypie.com]

hele
    11. Studeni 2016. 09:35

Bellaru, baby, crazy vjerujem da.su vam muzevi cista suprotnost od oceva. I nek ostane tako. Svako djete zasluzuje super tatu. Nas mame smatram svaku super pa nema potreba ponlsebno naglasavat ;-)

11. Studeni 2016. 09:35

Aurori sretan mali minic! 

Baby, koga ćeš gledati i slušati? Sutra u subotu? S koncerta ne budeš mogla zvati, ionako nećeš ništa čuti. Snaći će se oni :) 

Nevjerojatno koliko ovdje ima cura sa teškim pričama iz djetinjstva. Baš mi je žao. I svaka čast što ste ostale pozitivne i drage. Istina je, što nas ne ubije ojača nas. 

Sanjarka,Nikolina se rotira trbuh - leđa. Ali se ispostavilo da to nije dobro , da je to ustvari zbog ptekrutih mišića ruku i leđa. 

Ugolina,i meni se nekako čini da bi joj bilo udobnije sa onim tankim jastukom. Možda ovisi o veličini bebe?? Nikolina je baš narasla zadnjih mjesec dana.

bellaru
    11. Studeni 2016. 09:41

Cure znaci za kasice dal da skuham te jabuke i kruske i mrkvu il samo izmiksam svjeze? 😞

CrazyPuppet
    11. Studeni 2016. 09:45

Aurori sretan minić😘
    Ugolina slaviš danas? 😁
    Sunshine bravo za malog zmaja, vidiš oće ona zaspat. 
    Evo moj lavić isto kme kme i zaspao. 
    http://www.boredpanda.com/funny-mother-note-wifi-password/ 
    Evo za sve mame s tinejdžerima 😎

Masha
    11. Studeni 2016. 09:46

Ako je icemu posluzila ta nesreca s tatom (nije svako zlo za zlo) je da sam manijake naucila namirisat u sekundi. i bjez od njih. moj mm je susta suprotnost, blage naravi i odrastao u familiji gdje se tak nest u fimovima gleda. i to puno znaci.

Sestra i ja smo bratu (11g mladji od mene, 12 od sestre) govorike da to nije u redu, da je tata bolestan, da se muski trebaju lijepo ponasati. on je izrastao u lijepog veselog decka. ima drustvo, zavrsava faks i u vezi je i uopce nije nalik ocu. mislim da je bitno to osvijestiti, pomirit se s tim i odlucit da te to ne odreduje.

Ja sam imala dve kiretaze pod opcom a.

Ellie drzte se! 

Pusa svima!

Ugolina sretan imendan.

Purgeruce di je ta kisa??

bellaru
    11. Studeni 2016. 09:46

Mame su najbolje😄 mada ima i mama svakakvih🖓

bellaru
    11. Studeni 2016. 09:48

Masho ne znam jesam gdje propustila gdje ti je sestra u svedskoj?😞

bellaru
    11. Studeni 2016. 09:50

Masho lijepo si to rekla🖒i super za brata!

Ja jednu kiretazu pod opcom i ne znam kako bi dalje da nije bilo anestezije😓 mislim da sad nebi imala karla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.