Mi odosmo u setnju i po sljedecu Disneyevu slikovnicu,nadam se da nam purgerice nisu poslale kisu.
url=https://lilypie.com]
I kod nas gadura.
Cure vi prokuhate obicnu vodu ili kupite neku?
Sta tsj kim. ubacus pa izvadis ili je to neki u prahu?
Kak dat vodu? bocica?
Mog su sinoc klali grcevi sat i pol
Dan mame
Mi smo imali dobru noć,od 6-10 se budila par puta ,vratila bi joj dudu i sisu i nastavila bi😃
Sanjarka rita se počela rotirati s leđa na trbuh s tri mj.i koji tj.svjesno i namjerno.a,s trbuha na leđa nedugo neznam točno s koliko..sad se svakako i u svim smjerovima okreće ko velika😊maloprije se podigla iz vipera ,fino se rukicom uhvatila za onaj donji dio mobila i skoro u sjedeći ..htjela je izac ,u zadnje vrijeme želi biti na krevetu velikom ili u rukama,u svemu ostalom negoduje i bori se za izac😖
Pitala si za 4 trenutno ni u primisli😉
Ugolina sretan ti imendan
I sretan minić Aurori😘
Čitala sam ljetne bebe ,što reć cura ima ozbiljan problem..u svakom slučaju žao mi je..
Ja sam se sad tako ppsvadala sa sestrom😡😡trebala je pricuvati R&L na sat vremena..zovnem je ako Joj je lakše da ću ih dovest kod nje..a ona da tek sad ide po neki dio za auto da neće stići..pa kad bi mi to javila ...uhhhh😡 ona nema djece,što reći....čekam rodicu da dođe u 12 mi je depilacija...
Ja cekam da mm javi sto se dogadja.. predao je papire I ceka.. na iglama sam. htjela s njim al nemam kud s Enom...
Ena zaspala. ja oprala jednu rundu vesa I sad se susi I sudjerica radi.. za danas dosta.
Mi papali gris I krusku. I dalje nas zlica ne interesira.uvalim 5 zlica to pojde
Dohrana- bila frendica jucer kod Jovancevica. kaze da od 7 mj moze sve osim naravno skoljki, meda, zacina, muzgavaca I slicnih stvari. frendica pocela s 6 mj I kaze da ovaj mj nek iskoriste za isprobavanje okusa. I on preferira kupovne kasice (dm I hipp) ako se nema netretiranog domaceg voca/ povrca
Sortiraj odgovore
Najstariji