Isla bacit oko na ljetne bebe 2017... tamo se drama nastavlja i dalje 😂😂😂😂 dobro sam se nasmijala!!
TPol, tako je i mm. Kad mali pocne plakati govori mi da ga odmah izvadim iz sjedalice, ne moze on to slusati. Ali ja to ne zelim prakticirati. Em je opasno, em ce naucit na to da cu ga vadit cim malo grakne i onda tek imamo show 😕
Bellaru, nadam se da ce izbljediti. Inace cu ili bokserice ili pudra pa prekrivati 😁😁
Kontracepcija, mi smo isto trenutno na vadi ga van, ali nije to-to 😈😈 Mene najvise privlace oni flasteri sto se stavljaju na ruku. Reko mi gin da postoje takvi koje smijem vec sad dok jos dojim i da su pouzdani. A ako bas i nebi djelovalo, nebi bilo nista strasnog jer ionako zelimo jos djece 😉
Mislim da cemo mi najvise koristiti ovo pod 3. Jedino sto se ja nadam da to nece biti kontra efekt, dode tata kuci i pita mamu a zasto mu to nedas? 😂😂
Vi koje imate tu ovcicu za uspavljivanje, koji je to zvuk, jel samo sum ili i odkucaji srca?
Nama danas stigo onaj medo koji proizvodi te zvukove ali ga vec sutra saljem natrag jer mi malo previse tuce (kao zvuk srca), a i gasi se sam nakon nekih 5-10min.
Sad se sjetila, mogla bi sutra skicnuti u toys'r'us pa pogledati imaju li tamo nesto takvo sto duze sumi 😊
Odoh sad spavati. Laku noc! 😴😴
Vecer cure.
Beba spava ima uru vrimena,a i ja cu sad. Rekla sam mm dok se vrati cemo.i jedna i druga spavat od
20h.
Sanjarka ja u sobi drzim upaljen radijator, akad mm ide radit upali klimu da mako zagrije (jutros sam ja) i onda upalila pec oko 10
Tpol ko bi reka na to malo.nevino.lice da tako vristi.
Moja zadnjih dana ima neki novi tuzni.plac.
Sta se tice poroda, izgona se ni.ne sicam buduci sam bila iscrpljena. ujutro u 10 dali gel, pa drip. rodila u 20:20. imam 2,3 sava.
Iscrpljenost ajme. Kad sam dosla u sobu,sestra rekla da je zovem kad budem tribala na wc. Zvala oko 3, tad mi se tako zamantalo da sam rekla nek ode, da cu trpit do jutra.
Bija problem malo sa sidanjem, al sve u svemu ok.
Nije me strah sljedeceg poroda,vec dojenackih grceva
Ewan ovcetina ima 4 zvuka, maternicu, harfu 😀😀 i jos neka dva, ne mogu se sjetiti, bas sam u planovima za nabavku!
Ahahahah ma lom 😂😂😂
Meni ju je baš nekako žao, očito ima neki žešći kratki spoj u glavi. Postala je celebrity ovdje, doduše notorni al eto haha. Sad ju već svi skuže odma, nebu ona dugo
🌛Laku noć 🌜
Sortiraj odgovore
Najstariji