Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    10. Studeni 2016. 18:53

Sanjarku za moderatora/admina!!!!

Crazy muz nogom u dupe ti spiralu u pizdu😂😂😂😂😂😂😂😂 crazy kako mislis nisi nigdje isla? Sta se tice ovog da si malog opalila..sta sad..svi smo mi ko mali dobili po guzici..moj muz uvijel govori dobar je strah tko ga ima..to sta kaze ugolina, moras bit autoritet i rec ne. On se treba tebe bojat ne to njega. 

Ejic do ljeta ce te strije izbljedit bez brige!!

Masho drz se!! Nemoj ic kod doktora😁😁 proci ce! Sta bi bila losa majka..bebe placu..neke vise neke manje..neke sa razlogom neke bez razloga.. i moj nekad zna toliko plakat i ne znam sta bi vise sa njim..al onda ja sebe prvo smirim pa onda njega:/

Abies on pjeva ona se smije😍💓💓💓

Dalje citam kasnije

hele
    10. Studeni 2016. 19:04

Sanjarka lako sam se odlucila na podvezivanje. Kiretaza i spontani me ubili u pojam. Mislila sam da ostanem jednom djetetu. I onda se marko dogodi. Al da ne bi bilo vise iznenadjenja zavezalq na masnu.
    Tpol ne mogu se odvezat. Ali ako pozelim jos jedno odem na vantjelesnu oplodnju i gotovo.
    Crazy meni nije strano da malo po guzi. Sta fali. Djeca postanu mali tiranini ako im se popusti. To sam na poslu naucila. Ako je ne onda je ne bez obzira koliko mi je tesko.

hele
    10. Studeni 2016. 19:05

Izgleda da ce 'prijavi administratoru' preimenovat u 'prijavi sanjarki' :-)

miska
    10. Studeni 2016. 19:20

Tpol ma ja u svom svjetu bila, slagala njenu robicu a misli tko zna gdje! Nis nisam cula a ni vidjela a ono vani disco od rotirki haha! 

Zakljucavam se sad i to 5 puta okrenem bravu! Ne vjerujem da bi uopce dolazili kod nas, nemaju ni po sta, jedino mi uzet prsten i dva para nausnica i laptop mozda haha, al ono mogli su u panici probat uc da se sakriju od policije pa bi im cisto uspjelo, i onda mene prestrasit na smrt! Kaze meni mm poslje i ti bi onda princa charlesa, kupujemo dogu u najmanju ruku i pistolj (jer kao nemamo dovoljno oruzja doma- legalno sve bez brige 😂😂😂😂)

Bellaru pretpostavljam da mislis na plivacicu koja je otisla u austriju!?  Da u biti te dovedu pred gotov cin, ili ces proc van ili odustat od svega, i sto je na kraju najgore naletis na osude od ljudi jer si kao izdao zemlju, prodao sebe i te nebuloze! Samo ocito nitko od njih ne razumije da ti domoljublje nece hranit djecu i placat rezije i upravo to da je to posao kao i svaki drugi, koliko ljudi radi vani pa nikom nista!

mare1989
    10. Studeni 2016. 19:36

kod mene je cesto ovo 2,3,7,10 😁😁😁
    i ima ili cete pokupiti igracke iz dnevne ili ja s njima vatru odlazem hahah i sve pokupe😁

Abies
    10. Studeni 2016. 20:36

Helou!
    Sport - pisala prije ohhoho. Sestrična isto tako otišla u austriju i nastupala na oi za njih. Nije osvojila medalju. Bellaru zbog nje imam whats up. 
    U ovih 10 baš i nema što koristim. Ajd jedino tata. Ima u kut, pospremi, nećeš (i maknemo igračke a on ni ne pita za njih). 
    Zaletila se i ja do lidla dok je bio trening. Kupila sinu majice. Za bebe, em imam em to što nude ima po meni previše mana. A slatko je do bola.
    Njoke valjušci, samo marketinski trik kupiš jedno i drugo i izmišljaš razliku, a ni jedno ni drugo zapravo nisi ni trebao.
    Ellie nek brzo izliječe ti muža

Ugolina
    10. Studeni 2016. 21:09

Tpol,ona kad tako vristi,u slucaju da lezi recimo,dal se pocne onako davit u slini?? to je bio uzasan problem kod moje u doba kad je ona bila vristaca.. tako da kod mene nije niti postojala opcija-pusti je da vristi,prestat ce..e nece..a onda bi toliko urlala,a slina joj sr nakupila i onda bi se pocela davit 😲😲😲😲😲 brzo dizi ju..
    Al duuugo mi vec nije vristaca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.