Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    10. Studeni 2016. 16:51

Sanjarka narucila na FB- stranica Gumbek. 

Mm bio kod dr, dobio hrpu uputnica, sutra inde na infektologiju.. bas se bojim da ga ne ostave u bolnici.

Crazy I ja kupila slapice I ogronmne su. izgleda kao da je mali Eskim

Sanjarka88
    10. Studeni 2016. 16:58

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Studeni 2016. 16:58

10. Mi je favorit i najcesce koristena u nedostatku inspiracije 😄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    10. Studeni 2016. 17:14

Cure, mislim da ste me krivo shvatile! Nisam se ja htjela pohvaliti s strijama, vec pojadati!! 😭😭 Mislim, drago mi je da ih nemam na trbuhu ali zar su se bas morale stvoriti one na bokovima?? 😭😭😭

TPol, probaj jos kojput tako kupati pa ces vidjeti reakciju. Moj isto nije odmah kod prvog kupanja potrbuske bio zadovoljan, ali sto duze tako kupamo to mu je ljepse. Ne znam kako sad to izvesti s belikom kadom 😕 Jedva cekam da pocne sjediti pa da ga mogu staviti u onu sjedalicu za kupanje 😊
    Sto se auta toce, probajte se sto vise voziti te neke krace relacije. Ja sam znala sama voziti a on iza vristi, naravno da na autocesti nisam imala gdje stati i smirio se nakon par min. Sad se polako poceo primirivati s time da mora biti u sjedalici kad se vozimo, iako i dalje zna nekad poceti plakati ali ako je to onda na putu u ili iz hrv kad je vec 2h u sjedalici, onda ga uzmem iz nje i smirim, na kratkim relacijama ga ne vadim vec ostavim da se sam smiri.

Porod, hmmm... ne znam imam li ja tako visoki prag boli ili nisam osjetila on najgore (izgon) ali koliko se sad jos sjecam, nije bilo tako strasno. Znam da je bilo par trudova kad sam htjela izgristi jastuk ali sam pocela izdisavati praviljno i brzo je proslo. Ali kad malo razmislim, trazila sam epi, znaci da je u onom trenu ipak jako boljelo 😁😁 Evo, ja sam zaboravila koliko me boljelo 😁😁 Ali cega se jako dobro sjecam, izmorenosti navecer. Bila sam toliko umorna da sam u glavi imala, ostavite me svi na miru da se konacno naspavam 😁😁😁 I zato sam sretna da su mi tu prvu noc uzeli Marcela kod sebe pa da sam bar malo u miru odspavala 😉

Miska, super za prospavanu noc!!!😍❤🎉🎊 Zavidim!!! 😜
    Provala 😱😱😱 Toga me oduvijek bilo strah 😱😱😱 Meni u navici, kako udem na ulazna vrata, okrecem kljuc.

Moja beba spava od 14h 😍😍 Sad se ja malo kravim po kaucu 😁😁

Ellie00
    10. Studeni 2016. 17:45

A porod I sve to.. mutno mi je sad sve to.. iznenada bilo, prerano, depra faze posije poroda, ono izdajanje.. ona s onim cjevcicama I ne mogu ju primit.. 
    Iskreno trebat ce mi hrabrosti da se odlucim opet

TPol
    10. Studeni 2016. 18:05

Sanjarka hahha ovo sa zato je najbolje , mislim da cu i ja tako 😂😂😂 idem ipak sutra pedijatrici pa nek ju pregleda 

Ejic ma probamo mi na krace relacije ali ona stvarno ne prestaje plakat, znas kako kazu pusti smirit ce se, ona ti place bas vristi jako glasno odmori i onda nastavi dalje s vriskom , al naravno neodustajemo hahah nece ona mene zezat  , sto se mene tice ja bi i da idemo u hr al mom m to stres 😀😀 a s kupanjem isto probat cu vise puta potrbuske izgledalo je kao da je malo manje plakala

Porod zadnjih pola sata totalno u magli znam da sma grizla jastuke i nekako nisam kuzila da izlazi bas tad beba haha.. Al definitivno mi je gori period posle kad dole sve boli iako sam minimalno pukla ....

CrazyPuppet
    10. Studeni 2016. 18:34

TPol ma de ta tvoja vrišti, ne vjerujem 😂 pa vidi samo te okice, pa ta slatka ustašca... Sva je tako slatka, pa di to može vrištat?!? 😂 Moji su jedino u autu mirni, zaspu ko zaklani, ko da im apaurin daš... 
    Sanjarka kod nas je trenutno br.6 najjači... Al doći ćemo mi i do br. 10ne sumnjam 😂
    Moji spavaju obojica 💪 e sad ja idem u lidl po spizu.
    Ellie jelda je ogromno, mi uzeli kombinezon 74/80 jer mi se čini da je 62/68 već ono...taman. i sad nam je tih 74/80 ful veliko. al ne kužim te njihove veličine, fali veličina 56/62, 68/74... 🤔

mare1989
    10. Studeni 2016. 18:38

Ne znam tko je pitao za tenisice a narucila sam na Bambino dizajn na fejsu.

Porod toliko mi je bilo dosta trudnoce da sam trazila drip,prag boli haah donk sam bila u trudovima ja sam lezala i citala kao da sam dosla na plazu a ne na porod. Sestra stalno dolazila hocu li spavati,pa hocu li tabletu a ja se samo Smijala ko luda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.