Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    10. Studeni 2016. 15:54

Hej kokoske ,dok sam vas pročitala trebala mi je vječnost😂😂

Sanjarka moja djeca su baš visoka a bome i teška ,lana preko 1,50 48 kg.Luka 1.30 i nešto neznam 30 kg.ona nosi u zari 13-14 ,luka 9-10😱

Kod mene tablete ne dolaze u obzir,spirale me strah tj.tih mogućih nuspojava..kondomi i nema druge...te tablete što je rekla curica ću baš proguglat..najsretnije bih bila da mm napravi vazektomiju!!!

Struju ni jednu nemam,linea negra je jos prisutna,celulita ko u priči😂
    Porodi u lijepom sjećanju,pozelila bi svima takve,oporavak brz bez punata i epizitomije😄

Nemam ništa protiv za po guzi,ali ne prakticiram,poslušni su..imaju granice,teško mi je bit dosljedna ali moram!!Lana ulazi u pubertet ,znamo se posvadati,ona sada pokušava provoditi svoju volju -moja je zadnja za sada a ko zna što me čeka😱

Joj Miska provala😨jel taj stan bio prazan u koji su provalili?

Gdje si Mare naručila tenisice?

Ugolina
    10. Studeni 2016. 15:59

Jucer se povela debata valjusci,njoki.. evo u lidlu su valjusci ono sto su ledu njoki 

Iliti larve 😂😂😂😂😂😂

miska
    10. Studeni 2016. 16:09

LLR da da prazan je bio, i meta, kaze taj susjed da su bas profici bili, u crnom ko specijalci obuceni, s liftom na krov i kroz krov usli u stan! I to je vec 3. pljacka u tom stanu, dvaput su im i auto pokrali, neka mutna posla meni se cini! 😒😒😒

Hahaha, opet pomutnju rade s tim njokinjam 😂😂😂😂

Sanjarka88
    10. Studeni 2016. 16:38

Spava! 👌

Ellie gdje si narucila kuglice? 

Miska prospavanaaaaa noc 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 jej! Nek tako nastavi dalje dobrica mala ❤
    Provala????!!!!??? 😱😱😱😱😱

Sunshine ma bravo za Tenu super je ona 👌😎👌

Mare opet trosi 😂😂😂

Crazy tatina reakcija 😱😱😱😱😱

Sandrich di si našla takvog muza?
    😂

L&L&R oooo moja ima 1.40m i 34kg 😂😂😂 bome su ti lipo visoko klinci ocito imaju na koga 👌
    Blago ti se tako lipim porodima. Ne mislis ic na cetvrto jedan dan? 

Ok, valjusci i njoki isto sranje 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    10. Studeni 2016. 16:39

Sanjarka puse vec bura ? Ovde je zahladilo bome kao da ce snijeg, a po alpama i pada.... 
    Miska joj i nisi nista cula?? Strasno, ja isto ne zakljucavam mislim si ako neko misli pljackat bome mu brava nije neki problem 😬
    LLR bome velika tvoja djeca 👍🏻👍🏻👍🏻
    Mare pa ti si prava shoopingholicarka, bas mi je drago da nisam jedina 😊😊😊

Trebala sam danas pedijatici al neda mi se van plus mislim da to nije nista al mm i mama dosaduju da odem da ju ipak preslusa , mozda sam previse flegma 😞😞😞

Nadam se da danas necemo imat grceve sve cekam da to zavrsi, out u hrvatsku smo odgodili dok malo nebude spremnija , da barem ne vristi u autu bilo bi lakse 😕

Sanjarka88
    10. Studeni 2016. 16:41

E da porod.
    A neznam ocito kako kome. Mene je i nakon poroda sve zivo bolilo i maternica  i rana dole... o šavovima necu..tako da apsolutno nije nista prestalo kad se on rodia, osim trudova 😂

Sanjarka88
    10. Studeni 2016. 16:43

Tpol bura bura. Nije strasno al grize...
    Evo taman Vakula reka da ce do subote snijeg zatrpat sjevernu i središnju hr. Vakula je rekooooo haha 😂😂

A otidi u ped cisto da umiris muza 🤔

curicax3
    10. Studeni 2016. 16:51

LLR,moja ce tek sad 6 g.i nosi u Zari 8-9,nesto cak 9-10.Isto ima skoro 130cm i nekih 27kg

Miska😱😱😱😱ja sam paranoicna oko tih lopova,ne mogu ni zamislit kako ce ti sad bit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.