Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebacica
    24. Srpanj 2016. 09:29

Jutro.

Ja slabo pisem jer imam stalno neke goste. A jesu navalili 😅

Ugolina bas mi te zao s tom tvojom svekrvom. Meni moja ponekad ide na zivce. I jednom sam ju vec skresala i svekra isto. Bas sam taj dan bila zivcana jer mi se cika sva zgrudila i boljelo je ko sam vrag. Mm nosi malu na ramenu da podrigne, a ona ko da nema 6 tj stalno se odguruje od ramena i drzi glavu ko mali guster. A ona nama stalno pazite glavu, polegni ju bla bla i onda mi je izletilo ako ste vi mogli djecu odgojiti, a da im nista nije bilo, onda cemo i mi nju! Aludirala sam na to da je nesposobna jer mm ima iza zalezanu glavu. Puj moja prosta usta. Funjila se dan-dva, sad vise ne pametuje 👌😜

A sto se tice dojenja, ja svaki put dajem drugu, ako zeli jos onda i drugu u istom podoju, al onda sljedeci put pocnem sa tom drugom. Super mi je kaj je pocela krace jesti. Nekad joj je i 10 min dosta i spava poslije 2h😴?? stvarno me nekad iznenadi.

Nas je sad pae dana mucio busek. Vidim da se napinje i muci i onda jedva prducne. Pa sam poslala muza po sab simlex, dam joj to jednom do dva puta dnevno prije podoja i isprducka svoje 🙌 inace mi kaka svaka 4 dana i to onda bude do pola leda, al sad je dva dana za redom 😎
    Da mi netko rekao lani u ovo vrijeme da cu se tolko zamarati sa kakicom, rekla bi mu da je skrenuo 😂😂😂😂

I ja se isto osjecam ko da nemam zivot, bas sam si jadna nekad. Ispijanje kave na terasici mogi zaboraviti do daljnjeg 😒 nisam jos spremna na podoj u javnosti 😁 moram si kupiti izdajalicu i bok. Izdojit cu u flasicu i idemo. Samo ne znam kako je najbolje cuvati izdojeno mlijeko? Tipa najhranim ju iz jedne iz druge joj izdojim i idem nekud. U cemu da transportiram to izdojeno?

Eh da! Ja imam tolko mlijeka da doslovno spricam i izjavim pred sveki i sogi kak cu ostatak izdajati i zamrzavati. A one mene gledaju ko da sam s marsa ispala. Sad ne znam ko je tu seljak, ja ili one 😂😂😂
    Ugl sve bi bilo lakse da smo se vec odselili i da imam svoj frizider i skrinju!

Abies
    24. Srpanj 2016. 09:34

Podsjeca me na moju :)
    Isto nekad se nisam mogla kontrolirat. Ipak najjaca je u ta kad je htjela s tobom u wc😂
    Jucer imali goste. Kuca atomska, ajme sramote. Onda malo cudjenja kak ja se usudim s klincima u auto. Ko da je to nesto. A na more idem u 3 ujutro. Cesta praznija, a (sin iskustveno) klinci jos spavaju.

Ugolina
    24. Srpanj 2016. 11:14

Ma joj,meni je zao sto ona stvarno nije bila takva..starci su mu stvarno bili super, liberalni, bolio ih k za nasa posla,mogo si pred njima rec i napravit kaj god oces,nikada se nisu u nis petljali, stvarno su bili zakon!! Ali od pred kraj moje trudnoce i od mog poroda,ko da je pukla,bogte!! Stvarno mi ide na zivce.. 
    Tak isto mi prica sogi,svekri od njene frendice isto bili tak i isto odkad je rodila ulaze joj gore bez kucanja,ona polugola jer doji,a oni i jedan i drugi bez pitanja ulaze izlaze i isto je pukla sirota..
    Zanimljivo da nikada starci nisu problem nego uvijek svekar i svekrva..
    Treba provest istrazivanje o tome kakav sklop se dogodi njima u glavi nakon snahinog poroda

Ellie00
    24. Srpanj 2016. 12:21

Pozdrav mame . Nema me par dana a vi ispisale 25 stranica, bravo.

Ugolina suosjecam za sveki. Kad citam kao da ja pisala . Trebamo na kavu da se ispusemo lol.
    Ja vise ne sutim srezem ju s par rijeci. 

Mi se vratili kuci iz SLO. Stvarno smo Enu navozali ovih mjesec dana. Al ona je sve super podnjela. Najbolje spava u autu. 
    90% mm obitelji ( s tatine strane) su u SLO i stvarno su super ljudi (za razliku od ove obitelji s strane od njegove mame koji su koma). Svi se razveselili Eni, jedino njegov tata cim smo dosli u staracki rekao- "a ja vam nemam para". Kaze mm da bi mu to trebalo pisati na grobu  nikad on nema para, kao da smo zbog tog dosli... Ostatak family pogodili s poklonina- dobili baby gym koji smo bas gledali da uzmemo i klokanicu ergo baby koja nam je takodjer bila na popisu za kupiti. 
    Al iskreno dosta mi puta, pozeljela svoj krevet i mir. 

Ena se sad njise u viperu i pjeva (pocela je puno pricat zadnjih tjedan dana, ponekad je tako glasna da mislim da place a ona "pjeva"), a ja  uzela laptop i kavicu. MM se izveo u kino.

PS. Sluzbeno prerasli sve bodije 50, sad smo na 56.

Sanjarka88
    24. Srpanj 2016. 22:02

Večer mamice 😘

Kako ste danas? Mi super, junior nije puno spavao al je bio jaaako dobar 😊 puno smijeha i malo suza volim takav dan 👍
    Bili i na kavi s tatom. Obozavam sta voli vožnju s autom i voznju u kolicima.

Rose i mi bi svakako krstenje u 9mj. Možda 11.9.
    I ja bi takvi neki outfit. Daj nabaci sliku starkica 😄

Ellie vi bas puno putujete 👍, super da imate dobricu koja to super podnosi 😍

Ugolina zivcira me ta tvoja sveki!

Bebacica da dojim ni ja nebi dojila u javnosti. Sta ja znam to mi nekako isključivo privatna stvar mame i bebe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    24. Srpanj 2016. 22:52

Vecer svim piskaralima! 

Ja danas imala uljepsavanje..oprala kosu,pocupala obrve upravo obrijala noge...koji dan cu probat i gospodicnu prvi put nakon poroda.

Nama vec drugi dan uspavljivanje proslo bez mucenja i galame!

Ellie tako mi je lijepo cut da postoje tako dobre bebe! Daje mi nadu da mozda pozelim drugo...

Sanjarka i tvoj frajer je dobrica kolko vidim. Mi vec dugo nismo bile u setnji. Navecer ne zahladi prije 9 a onda nama slijede nocni rituali a ujutro dok je super ugodno do 9 ona spava. Mogla bi je prebacit u kolica ali nekad odrijemam s njom a nekad meditiram uz kavu i blejim u strop!!!
    Ugolina tvoja sveki zivcira sanjarku! Hahaha a bome i mene u ovih par postova,divim ti se treba nju izdrzat. Sad mi je moja cini bas divna. Pogotovo kad kao i ovaj vikend ode na more.
    Tako da su mm i svekar radili rostilj kod druge bake na selu. Tena je bila dobrica. Zaspala i ja krecem oprat sude da mozemo doma i odjednom plac a bas je lijepo zaspala. I sad pred sat vremena mi mm prizna da se njemu izmakla kosara jer sam podmetnula nesto da bude povisena... mudrac,jos mi donese kilo kolaca jer je isao dogovorit tortu i kolace za krstenje!! I onda k tome mi je prebaci jer je kako se prepala iz sna bila jako uznemirena i nije htio oprat sude do kraja!!! Koji problem oprat dva lonca!!!!
    Sanjarka za bocno spavanje imas jastuke kao rolice,probat cu stavit sliku nakon posta. Ja sam si narucila jer bljucka puno pa me strah. Kazu da mozes probat i sa srolanim rucnikom ili slicno...probala ali ne pali kod nas,ovo mi je odlicno! Pitala si jesam probala neke poze za nenosenje. Viper mi pali nekih pola sata sveukupno ali vec par dana sam skuzila da se umudri na podlozi za presvacenje pa je znam uzet u dnevnu...ne kuzim sta ima u toj podlozi ali iste sekunde se smiri...mozda jer je obicno pustim da bude malo gologuza da bude na zraku a to joj se svidja!!!

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    24. Srpanj 2016. 22:58

url=https://lilypie.com]

Abies
    25. Srpanj 2016. 07:19

Nema sminke, nokti... jos u spavacici i kava nije na terasi nego u kuci 😃
    Sunhine 😍 i Tena i peseki i jastuk. Preslatka slika.
    Jucer tata bio doma pa dobro dijete spavalo vecinu dana. (Nakon 2 dana bez). Ajde nesto se u kuci i napravilo. I ja sam dosla sebi.
    Sinoc munje i gromovi. Izbio jedan grom sklopku. A blizu zviznuo, bas neugodno. 
    Plan mi bio otici do mojih, a uopce mi se ne mice nikuda

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 07:43

Uredivanje?? Oprala sam jucer kosu,hihi,vec mi bila tak masna da je izgledalo ko da je mokra..  A cak sam se obrijala prekjucer.. Danas u sest sam narucena kod ginica,tak mi se neeedaaa..to me podsjetilo kak su kroz citavu trudnocu i porod svi zivi kopali po mojoj p i bas sam se lijepo odvikla..i danas opet..ah.. Barem znam da nebum godinu dana morala ic pa ajde.. 
    Sunshine, tena 

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 08:07

Koliko nakon poroda zenu jos peru hormoni??
    Zanima me jel mogu svoje ponasanje pripisat tome ili sam poludila spletom okolnosti?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.