Uvijek zaboravim nesto u prvom postu - moj isto spava u dugoj pidzamici laganoj i ne pokrivam ga, jedino kad je ono bilo par paklenih dana sam ga stavljala samo u bodicu.. Al dobro, ipak je razlika izmedu nase kontinentalne klime i tvoje morske Sanjarka
jutro zenicee..malac na balkonu u kolicima cori a mama taman pojela u miru nakon sto godina..sinoc u globalu ok noc,jucer se kupali u kadici napokon, nije bilo krvi u pupku..i spasia se, zaspa je cim sam ga obukla..ja svoga u toku podoja dignem da podrigne jer obicno zaspe na cici i onda ga razbudim ako ga dignem za podrigivanje a vec je zaspa..mi smo na biogiai i sab simplexu, cini mi se grcici bolje..spavanje kratki bodic i carapice, pokrijem ako je hladno pred jutro, al on obicno sve zgura s nogicama..moj sin voli bit gol, kupat se i pokazivat pisu okolo..😂😂😂 nadam se da ce se s odrastanjem bar jedan dio prominit 😂😂kakica zuta, nekad vodenastija nekad kasasta..prije bilo svako drugi podoj sada otprilike dvije dnevno al to propisno zasere..zato piski kolicinski krcato, u peleni bude dva kila kad je skinem..
Ugolina samo ti nju gledaj ak ti je sumnjiva haha 😁😁
idem jos sta obavit dok malac spava
Hihi,bezveze mi bila sumnjiva,nije se zbljuvala..a i ja odspavala lijepo do sad..ona nes stenje i cvili u snu pa me probudila..i sad kokos nastavi spavat,bitno da me zbudila..zakaj bi spavala jos s njom ak me moze probudit
Spava u bodiju i carapicama,al pokrijem ju tankom dekicom..ako je hladnije obucem joj gegice jos,al u ovom stanu je pakao ljeti..nema sanse zluftat ga,grozno
Evo ja skuhala kavu,sredila se znaci cesalj,zubi,umivanje!!!Nas dvije se svadamo od jutra!! Bas je zahtjevna,uzas! Imam jako veliki problem...nosenje na rukama!!
ako je nosim pa makar sjedila ona je najdivnija beba. Spustim je i pocne drecat ko da je cekicem lupam!!! Upomoc!!! Jako je slicna ponasanjem kao Petra od Abies ali u manjoj mjeri,mi se znamo gonit max 4 sata.
Rose spavanje je proslo odlicno kao i uvijek. Samo spavala je jos u kolicima vani do nekih pola 9 ( znaci od 10 ujutro...sa pauzama) tako da je tek nakon 11 zaspala! Barem sam si nokte sredila..a kozica okolo ispucala skroz. Fali mi vitamina ocito iako pijrm postnatal. Valjda im za spavanje tako dode nekada,dan ranije cijeli dan spavala po 15 min.
Haljinu vam stavim sliku sa malog andela pa kad budem imala slike sa krstenja stavim na fejs.
Sto se tice stolice ne panicarim zbog vodenaste,iako vec traje jedno tjedan dana,ali reko mozda je problem zbog ove promuklosti. Imala je i zelenu...na kraju sam skuzila da joj to dode kad jedem kruske,od kore!
Spavanje...podkosali smo kimbi,mm podmetnuo nesto pa ga nakrivili cijelog jer je njemu problem nakrivit samo madrac,al ajd ok. A po danu preklopim onaj tanki jastuk sta se dobije sa poplunom i gornji dio trupa stavim na jastuk. Jucer mi pedica rekla da je ona uz kosi madrac znala stavit jos i jastuk ali mi je problem jer klizi i mrda se pa nakon nekog vremena na jastuku ostane samo glava. Inace je spavala u tankom jednodijelnom odijelcu bez pokrivanja a ovih dana samo u kratkom bodicu uz laganu dekicu.
Sta ste jos pisale nemam pojma,krecem na peglanje,rucak (bolonjez) napravila sinoc.
Btw ja kolko god iscrplje a kile niti gore niti dolje pa niti za gram...valjda ce krenit negdje uskoro jer ne planiram smanjit prehranu pa razbolit cu se!!
url=https://lilypie.com]
Nadam se da sam dobar link kopirala. E i jos mi pedijatrica rekla da je po nocu stavljam bocno ili polubocno. Kao pravilnije disanje im je tada. A na trbuh niti pod razno!!! Pa reko ostavim je prejo dana samo ako mi zaspi na prsima pa ja odmorim s njom sat vremena pa veli ona niti tada. Kao maknula bi ona glavicz da si oslobodi bosic ali zbog disanja.
url=https://lilypie.com]
Sunshine ovo za krstenje je tako slatko 😍
Moram i ja malo se angazirat oko toga.
Moja je jos ujutro podnosljiva (povremeno kao jucer je aaaaa mamma mia). Upristojila se. Ponekad upali duda i spava dok je ona u ustima. Ili na cici. Uglavnom ujutro zna odspavati 8-11. A navecer joj. Secem polugola po dvoristu i ona cica ne cica. Urla. Vrtim ju na bezbroj nacina. Vani ima faze tisine. Pa u kolica i svasta pokusam. Posere se tri cetiri puta, ceka frisku pelenu. Ah na mene je, ne voli spavati.
Kako je Sanjarka rekla za juniora dok suti, dobro je.
I imenjak nam je tu negdje. Mi smo mame, mozemo mi to.
Imenjak je otkrio igracke na viperu i totalno moze duuugo lezat i blesit u to dok mama sreduje, jede, zapali duhan... Nastavite niz 😄
Teti je spavao do 11h lako ti je cuvat takvo dite haha. Jbg moram koristit sistericu dok joj je sladak kasnije kad nude veci ce pizdit oko dadiljanja (ima 19god) 😅
Mene spasi 2 puta dnevno odlazak u setnju. On to uglavnom spava a ako ne spava gleda nebo, palme i slično i smije se
I tako da se izgurat sve u svemu. Iako bit ce jos losih dana ohohoho
Sunshine viper, ljuljacka? Da li igdje hoce bit bez tebe? Hoce dudu?
Rose daaaa treba iskoristit svaku priliki za sredit se 😄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji