Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    23. Srpanj 2016. 14:58

Hahaha,moja ima debelu guzu i busu i jednako je siroka kao da lezi na ledima,haha,pa moze bit na boku

Rose08
    23. Srpanj 2016. 15:40

Moj spava na skroz ravnom, isto na boku, tak su mi rekli u rodilištu još da ga stavljam... A nekad ako ga i ostavim preko dana na leđima sam se okrene na bok, očito se naviknuo
    Mame koje imate dečke, kakve vi outfite planirate za malu gospodu za krštenje?

Abies
    23. Srpanj 2016. 16:12

Moja spava na ravnom danju na trbuhu. Ili u kolicima u kosari na povisenom. Nocu na boku i izvrti se na ledja. Ima pod glavom onaj mini jastuk. Tako da malo je poviseno

Littleladybug
    23. Srpanj 2016. 17:09

mi jos nismo u prici oko krstenja,kad tata dode u 11.mj onda cemo..mi imamo madrac i nadmadrac u kindicu pa sam ja presavila dvije tetre i ubacila izmedu na uzglavlju da se stvori mala kosina..spava svakako osim na trbuhu..ja ga stavim na bok al on se brzo okrene kako mu odgovara..ii klempi stalno desno uho a tako je lipe usi ima..ako ga ne zaklempi lezanjem onda ga cupa prsticima..i uvik to isto uho..
    mi smo stalno u kolicima,na ruke ga izbjegavam jer se preznojimo oboje a i tako po glavici ima nekakvi osip..
    sto se tice sredivanja ja sam nekidan uspila se okupat,osisat nokte i pocupat obrve..neopisiv osjecaj ka da sam napravila neznan sta..

Ugolina
    23. Srpanj 2016. 21:33

Joj,za decke ima tak slatkih stvari, hlacice na crtu,suljica,prsluk ,masnica ili kravata al sve tak minijaturno,predivno.. I dole recimo starkice, ima u kiku za 50kn

Ugolina
    23. Srpanj 2016. 21:51

Vi koje dojite,koliko cesto dojite s pojedinom cicom.. Tolika pompa je dignuta oko tog dojenja, nudite sto cesce da se vise stvara..ono,brate prikaci jedan kraj slaufa na sisu,a drugi djetetu u usta i budi tak citavi dan..jer zbog citavog tog bauka oko sisanja se stalno pitam nudim li dovoljno i strah me da ne ostanem bez mlijeka..strah je vjerojatno neutemeljen ali zanima me kako to vi

Ugolina
    23. Srpanj 2016. 23:29

E da,tako slicno i ja radim..moja mala je isto desnicarka ko tvoja  ali zanima me zapravo koliko puta to dnevno ispadne, primjerice 3x lijeva, 3x desna.. Znaci dam lijevu u 2 h,onda desnu u kaj ja znam 5h onda opet lijevu u 7h  znaci od lijeve do opet lijeve je proslo 5 h, dal je to dovoljno redovito.. Sad srackam,al nadam se da me kuzite kaj zelim pitat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.