Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose08
    25. Srpanj 2016. 12:06

Ellie, meni su i marame i slingovi isto zgodna stvar, al osobno sam dosta paničar pa imam osjećaj da kad bi u tome nosila malog da bi ga još svejedno držala s rukama da negdje ne sklizne Haha, ne znam, ne mogu zapravo reć jer nisam probala, vjerujem da su i marame super kad se ufuraš u vezanje i stavljanje djeteta, možda još i isprobamo, al ovo nam je za sada pun pogodak
    Ugolina, i mi smo jutros noktiće rezali jer se izgrebao po nosu baš ono pošteno... Do sad mu ih još baš i nisam dirala jer bi mu se uglavnom sami načeli pa bi ih samo otrgnula do kraja, al danas sam ih ipak malo skratila dok je bio prištekan na sisu

Ellie00
    25. Srpanj 2016. 12:28

Rose i meni se svidjaju marame ali mislim da sam previse nespretna za to. A Ergo smo dobili na poklon tako da se ne zalim. 
    Mi rezemo noktice naveliko vec jer joj bas rastu. Al ne svidja joj se to bas pa se svaki put natezemo.

Sanjarka88
    25. Srpanj 2016. 12:32

Moj frajer odspavao do 11h. I jos odma po smijanju nakon spavanja inace odma udre u ljuti plac haha
    Bili smo se malo spustili kat ispod do bake
    I evo sad kunja na meni al nema cvrstog sna ni na vidiku.
    Jutros nista od setnje puse bas jako.

Jbt nemam sta za rucak spremit a kolona na cesti ispred kuce i tako 7km i ja bi kao sad trebala u ducan? Ma mars

Rose joooj I ❤ converse. Nama ce ih teta kupit. Daj mi reci koji broj je dobio i moze ih sad ili ipak su mu velike? Ja sam joj rekla tamo za jesen/zimu no volila bi ih i na krstenje uklopit u outfit pa sad nisam pametna 😕

Ugolina vrhunsku setnju ste odradili hehe 😂😂
    I onako svaka cast za noktice ja nisam jos 😰 

Ellie kako daš Tisku slike razvit online ili? Kolika je cijena po jednoj?

Sunshine tnx bas cu pogledat na fejsu 👍
    I super ideja za pripremu za rucak ranije ja glupaca uvijek cekam zadnji cas i onda naravno neide po planu pa rucak bude u 6h haha

Abies ona place tih par sati ili miruje na rukama?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Srpanj 2016. 12:36

Rose inace uplodas fotku na ovoj stranici http://tinypic.com i ond IMG code kopiras ovdje 😉

A za ovaj ticker ispod na kojem pise dob bebe. Kliknes neki od nasih i slijedis uput. Pa forums i oni zadnji ponudeni kod kopiras ovdje u svom profilu u potpis

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 13:35

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 13:44

Ellie00
    25. Srpanj 2016. 14:12

Ugolina prekrasna haljina. 
    Mi cemo krstenje imati tek negdje krajem godine. Kuma ce joj biti moja teta koja je meni kao mama (moji su preminuli) i koja se od dana kad sam saznala da sam trudna brine o nama. Ona zivi u Ch i moze doci tek krajem god jer je bila kad se Ena rodila.

Sanjarka.imas njihovu stranicu tisak-foto i gore njihov program. Uplodas slike,izaberes dimenzije, uredis ih (npr ako oces crno bijele) i izabres tisak gdje ces ih pokupit.placanje je kad ih pokupis na tisku. cijene su oko 1kn i isplati se vise uzet jer naplacaju dostavu na tisak oko 10 kn. Ja uvijek tako izradjujem slike jer volim imati slike i tako mi najlakse.

Sanjarka88
    25. Srpanj 2016. 14:21

Ajme Ugolina! Ovo je predivnoooo 😍😍😍 

Ellie tnx. Moram proucit pa razvit slike ne znam kad sam zadnji put to radila 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.