Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    25. Srpanj 2016. 15:41

Novce u banku htjedoh napisati. Nije lose imat nesto u carapi il madracu....

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 15:44

Ja sam isto pricala i s patronaznom i doktoricom i svakim nekim i bedirala se ,a na kraju sam se opametila i odlucila slusati nikog drugog nego svoje dijete..  Nudila cicu do u nedogled i na kraju ad tipa jednom dnevno jer ne mogu slusat svoje dijete kako gladno place..i naravno,nisam nikom vise to spominjala jer ti svi seru..ko pita,iskljucivo dojim i bok.. Jos uvijek je sisa prioritet ali nekada joj jos znam dat ad kad vidim da joj taj tren nije dosta,a izmuzla me do kraja.. Ti prvi podoji su trajali citavu vjecnost.. Nedaj se!!

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 15:45

Ja ti ne sugeriram da i ti tako,samo ti kazem kako sam ja..mozda sam u krivu sto sam to radila na taj nacin

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 16:19

Dorich,upravo sam procitala tvoju pricu s poroda i crkla od smijeha..ti isla s trudovima na bus..hshaha a covjece

Abies
    25. Srpanj 2016. 16:58

Ujutro je ok i nocu. Glu glu gotovo. Onda bleji malo i nekad i sama zaspi. A navecer je tako. Mm ju uzme i naravno za 5min ona place jer je gladna. Ah da... Ja si brijem da bas ima prave grceve. Proci ce.
    A i ja kao beba i danas nisam bas spavalica. I to mi bila trauma u vrticu - spavanje 😁
    A nije mi ni na kraj pameti gledat na sat kad jede kad spava.

Dorich
    25. Srpanj 2016. 18:01

Ugolina thanks bas se lose osjecam oko toga,svi pricaju o mojim cicama ko da su njihove a nisu sa mnom i malom 24 sata. Ko da radim ne znam sta lose. A ovo za porod,ma ludjakinja jos preko telefona tumacim ginicu kak cu mu kasnit jer tesko hodam zbog bolova a mijenjam bus i tramvaj..jbt ko da taxi dodje milijune al mogu ja to...;-D btw jesam ja dobro vidjela da ti volis Maidene??! Nasi svi otisli na konc a ja i mm stangica. To je prvi put da su u hr a mi ne idemo,bili i u slo i madjarskoj. Dogovorili smo se da vodimo malu na iduci!:-D

Sanjarka88
    25. Srpanj 2016. 21:46

Dorich welcome na bebe ❤ za dojenje nemam savjet jer smo na ad. No Ugolina zvuci mudro
    Koliko je dobila na kilazi?
    Kako ste inače? Spavate li nocu? Tvoj oporavak?
    Bravo za tm 👍

Ellie e dobro jer mi mob ima odlicnu kameru no bitno da program upozori 👍

Abies otisla i Petrova lova naneocekivane troškove jbg 😰 sve zlo bilo u tome 
    Vama bas zetnuti vecernji sati no svida mi se tvoj "proci ce" stav 😘

Mi danas cijeli dan u kuci. Ujutro puhalo popodne udrio pljusak. Frajera uhvatila nervoza no brzo je zaspao. Sad cu mu uvaliti bocu prije nego bude prebacaj u krevetic jer je jeo oko 18h zadnje
    Btw moje dijete ne voli bas bit po rukama. Ako mu se spava jedino onda na mene prsa o prsa. Inace sipak kao da mu nije ugodno cili se krivi i njurga
    Večeras nije mogao ni zaspat na meni nego sam ga prebacila u kolica i kroz 5 min je spavao

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    25. Srpanj 2016. 23:21

Dorich dobro nam dosla..

I mene nerviraju ispitivanja oko dojenja i hranjenja. Ne kuzim zapravo cemu ta pitanja i pametovanja...
    Mi smo ti se jako mucile oko dojenja jer je moja Ena bila 20 dana u inkubatoru/ postinzenzivnoj. Nije razvila refleks sisanja a kad je razvila vec se navikla na flasicu.. u bolnici je jedva jednom 20 ml navukla u pola sata inace manje. Pedijatrica mi je u bolnici odmah rekla da cemo tesko dojit i tako je i bilo. Al mogu reci mirne duse da smo probale al stvarno nije islo a to je potvrdila i patronazna. Sad smo na AD, lijepo napreduje, ja se ne nerviram (osim kad mi pametuju ljudi koji ne znaju kroz sto smo sve prosle i koliko suza prolile).
    Ja ti savjetujem da joj das najprije da sisa, ako je poslije toga gladna daj joj bocicu. Tako su mi sestre na neonatologiji savjetovale..i s vremenom mozda vise nece htjet bocicu jer bude dovoljno..

Littleladybug
    26. Srpanj 2016. 06:59

jutro mamiteee..evo mi na balkonu, malac spava u kolicima a mama pije kavu u miru..pa da iskoristim priliku i javim se..
    Dorich cestitam i welcome na bebe, citala sam tvoju pricu s poroda i sitila se sebe kako sam se presetavala po trg.centru u trudovima, odradila majstore za klimu po kuci, cistila prala i sebe uvjeravala da ce proc..haha koje smo mi zene zmajice, mogu ti zamislit facu u busu dok je trajao trud..
    Abies imas celicne zivce,moj kad je imao grcice uglavnom bi mi doslo da placem skupa s njim 😂
    Ellie tnx na info za slike, korisna informacija..nisam znala al svakako cu probat 👌👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.