Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    25. Srpanj 2016. 14:23

A pa da,onda ne mozes to bez nje,a nije ti zurba.. Mi smo se malo pozurili s tim jer sogi samo sto ne rodi pa nam isto tako bilo glupo ista organizirat,a da ona ne moze bit..a onda kasnije ce i oni htjet krstitke radit pa da nije bezveze pomutnja ko ce kad  ali da mi je bebica manja i slabasna nebi ni mi jos..za ovu moju bumbaricu nitko ne moze vjerovat da ima sedam tjedana..bucka..zovem ju popajica kakve ruke ima slaufaste hehehe..
    A ovo za slike isto nisam imala pojma, super!! Tnx na informaciji..ko da si znala da smo muz i ja jucer prebacivali slike s mog moba i da moramo odabrat koje cemo razvit..ajme,ko ce odabrat sto,dvjesto slika od ovih nekoliko tisuca?!?!

Sanjarka88
    25. Srpanj 2016. 14:30

E da a tek joj je 7 tjedana, imat ces ih milijun do prvog rodjendana 😅

Hoce ispast slike s moba dobro?mene to brine

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 14:34

Hvala, kuma joj je to kupila.. I ove cipelice uz to 

Btw,haljinica zapravo nije roza kak je ispala na slici nego njezno ljubicasta

Ellie00
    25. Srpanj 2016. 14:44

I ja imam milijun slika zato ih svako malo razvijam. Imam radisnicu i njen album jos. Nekako mi se to cini prisnije od foldera na laptopu.
    A sto se tice kvalitete slika to naravno ovisi o mobu. Al ako je prelosa kvaliteta upozori te program ..
    Mislim da danasnji mobiteli imaju bolju rezoluciju od prijasnjih digitalaca. Meni su ok slike s mog moba

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 14:44

Joj,zene moje,jucer se svekrva citav dan nije javila,valjda zato kaj joj muz reko da sam kod svojih..danas isto nit traga nit glasa..milina..ja mislila da je skuzila,opametila se itd. Ma kurac, evo zove me sad i pocne se ko opravdavat- ej mali bok,ja danas nikak doc do tebe zbog tog tog tog bla bla... Ajme,htjela sam opet graknut ali danas sam bila dobra,skontrolirala sam se.. Znaci da nije bilo tog tog i tog pak bi dosla sim ko da mora ,ko da je pozvana i pozeljna.. Sutra nebu dosla jer smo im se mi najavili, naravno,moram i tam ic da nebi bilo da malu samo svojima vodim,to mi normalno, al njeno silno nametanja nije i ja cu poludit..i naravno,dodi kad zelis,kad mozes zbog male i vec vidim da me bu stoput sutra zvala

Abies
    25. Srpanj 2016. 15:18

Ugolina haljinica ne prekrasna 😍
    Reci sveki da ti se bas jede nesto sto treba dugo pripremati 😁 
    Bojler popravljen. Srecom nismo stavili petrine novce... Sve oslo. Jos i svoj novcanik ispraznila. 1800kn. Uh uh.
    Navecer sve te sate ona place. Recimo pola sata je na miru na meni pa se rasplace. Pocica 3gutljaja. Pa ju vodim van. Malo se smiri i opet. Onda caj probam. Pa ju drmam u kolicima. pa na trbuh. I tak to ide u krug. I naravno svako malo zlicica il vise sira bljucne. Onda sam vise ocajna. Nikako naci lijek. 
    Imam narudzbu palacinke odoh radit
    Cmok

Ugolina
    25. Srpanj 2016. 15:26

Mojoj pase da ju nosim na podlaktici kad ima grceve i pjevam..ruka mi otpadne,a ne traje tak dugo

Dorich
    25. Srpanj 2016. 15:38

Bok mamice, evo da se i mi malo javimo!:) Kako ste?
    Malena i ja smo doma već 4 dana i polako se upoznajemo. Tata nam je doma i stvarno ga moram pohvalit, da nema njega ne bi ništa stigla. Brine se i oko male i oko kuće, baš mi je od velike pomoći.
    Ono što me dosta muči je dojenje, baš vam se moram pojadati. Čini mi se da nemam dovoljno mlijeka, a to mi je bila i potvrdila doktorica u bolnici. Nisam više mogla slušati bebicu kako plače nakon što dvaput promijenim cicu i molila sam da joj daju adaptirano. Nastavila sam joj i doma davati jednu bočicu ujutro i jednu prije spavanja. i sad mi patronažna kaže da je previše dobila na težini i da ad ustvari ne treba.
    Pliz dajte mi vaša iskustva, kako da joj pomognem kad neutješno plače nakon podoja? Teško mi ju je gledati kako si gura šakice u usta i sva se unervozi i pljuje bradavicu i štajaznam. I onda popustim i dam joj ad. Jesu li se i vaše bebe tako ponašale? Kad vam je nadošlo mlijeko? (ja kad stisnem ono pomalo kapa, ali jedva uspijem izdojiti 10 ml:( )
    Btw da mi je netko rekao da ću se ovoliko bedirati oko dojenja mislila bi da je šenuo:D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.