Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    23. Srpanj 2016. 04:21

Jutric ili noc...kajgod

Mi papamo,super su mi ova budenja po noci...to je glad zivota!! Hahaha kai da cicu nikad vidjela.i mi manje kakamo. Prije je znala po 3,4,5 puta a sada jednom eventualno dva puta ako ima grceve pa izbaci sve. I to vodenasto. Veli dr da ako je samo na prsima da je to ok. Kao njena mala je znala imat po 10 vodenastih na dan. A citsm na netu da su nekim mamama bebe kakala vodenasto sve do krute hrane!!

url=https://lilypie.com]

Rose08
    23. Srpanj 2016. 06:15

Sunshine, jel noc prosla dobro bez obzira na dnevni spavanac?  Kad je kakanje u pitanju, mi skoro cijelo vrijeme isto kakamo, po par puta dnevno i isto dosta vodenasto, al patronazna je nahvalila kakicu dok je bila  I rekla da je svasta normalno dok su tak mali, da je ok ako je stolica poslije svakog podoja a da je isto tako ok ako je jednom u nekoliko dana (pod uvjetom da ju bebac ne pokusava izbacit i ne muci se). Jedino kaj mene malo brine je kaj vec tipa dva-tri dana primjetim da je dosta sluzava kakica.. Citam malo da to kao bas i nije dobro, ali ugl uz to, ako je u pitanju virus, idu i stvari tipa temp, povracanje, opca klonulost i sl a mi nemamo nista od toga, F je super veseo, vidno mi raste i deblja se.. Tako da uopce ni sama ne znam kaj bi s tim, jel ima mozda koja kakvih info i saznanja, mozda i iskustva, o tome? Ja si sve mislim da je mozda od dude varalice koju od nedavno koristimo od kad je poceo sisat ruke - slini dosta jako dok ju ima pa mozda proguta tu slinu koja se onda ne probavi i takva se pojavi u peleni... Jel vam to ima nekog smisla ili ja pricam totalne nebuloze s tom slinom? 

Abies
    23. Srpanj 2016. 07:00

Jutro mame i bebe!

Nebjeeojatno kolliko bebe nemaju potrebu spavati. Ma to je do imena ☺

Rose otkud ti je patronazna? Moja je galgovo, no s godisnjima je uletila sv nedjelja. Obje divne.

Dojena djeca mogu i 10ak dana nemati stolicu (koji je limit ne znam, sjetite me)
    A oko jednog dva govna ne trrba cirkusirati.
    I zelena stolica ne mora biti panika. Moze biti od oksidacije. Mamine hrane. Ili ad pa je visak nekog elementa (zeljezo bi trebalo pocrniti, a ne mogu se sjetiti sto)

Temp aktivnost i fontanela su pokazatelji. 

Pisale ste da nemate zivot, pa kako ne pelena cica/boca nunanje....pa ispocetka.Uzivam u dopisivanju s vama. Ne moram se uredit da bih popila kavu, fino vas procitam. I jos ustedim gorivo. A i ova moja mi je bolja od one iz automata ☕😁

Sanjarka88
    23. Srpanj 2016. 07:08

Jutroooo 🌞😃

Evo mali strusio bocu kroz san i nastavio spavati. Sad bi i ja s njim al necu. Moram se zaletit do cc1 pp neke stvari pa cu usput malo prozujat po ducanima 😃
    Juniora cuva teta, tata morao ic svekru pomoc na selo. Tetu bar ne nervira plac haha

Jedno budenje oko 3h. Iako je kroz san bio dosta nemiran od 1 do 3h. 
    Bile mu hladne rukice pa sam mu obukla jos i hlacice uz kratki bodic i carapice i posli od 3h do sad super mirno odvalio. Jel moguće da je nemiran bio jer mu je hladno?
    U cemu vasi sad spavaju?

Ugolina a produzim svako jutro s njim bar do 9h pa mi se navecer ne spava sta mi totalno pase jer svi zaspu a ja imam malo vremena za sebe 😊
    On kaki od pocetka jedan put dnevno zutu kasastu stolicu. Al dobro mi ne dojimo. 
    Inace normalno je kako rastu da ne kakaju stalno vise.

Sunshine zaboravih ti rec da nam uslikas haljinicu 😊 ides u shoping danas?

Rose ima smisla ta tvoja teorija no zaista nemam pojma jel to moguce od sline. Bitno da je F zadovoljna beba koja lipo napreduje nemoj uopce citat nista okolo. Mozes pitat eventualno pedicu na sljedecoj kontroli 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    23. Srpanj 2016. 07:08

Hehe..iskreno,nemam pojma.. Moja kenja zuto i zrnasto i vlaknasto..al ne cini mi se sluzavo..
     sad smo se medusobno mucile sat vremena.. Super mi je sto se u zadnje vrijeme brzo najede,za razliku od prije kad je nacicavala po sat i pol, jednu pa malo drugu cicu..sad je gotova za 15 min max..ali mana svega toga je sto se tak brzo i lakomo naduda da se na kraju zriga,kao jutros.. Onda ju to zmucilo pa ne moze zaspat, onda opet zeli cicat,onda ju razbudim u pokusaju da podrigne..a ako ne podrigne znam da ce opet bljuvat..pa mi se smije a zelim da opet zaspe..onda opet cica i tak u krug..i sad je konacno zaspala,ali opet nije podrignula i to me izluduje..sad dezuram oce kaj bit.. Jer znam da ako ne podrigne, jako nemirno spava jer ju to valjda muci,bojim se da se opet ne zbljuje..gledam ju i sumnjiva mi je..mozda nije jos utonula u duboki san

Sanjarka88
    23. Srpanj 2016. 07:14

Cuj ne mora se sredit hehe
    Bilo bi fora da se sredim i kazem ukucanima odoh ja na kavu s ekipicom.
    I onda sjednem na terasu s mobitelom u ruci hehe

Meni je ovaj forum poseban gušt 😍

Sanjarka88
    23. Srpanj 2016. 07:18

Sve cega se sjećam je da ako je fontanela previse udubljena da djetetu fali tekućine jel Abies?

Ugolina sumnjiva ti je haha 😂😂..
    Moj isto nije podrignuo sad nakon bocee jer je zaspao na njoj. Al evo spava ko top. On ce to izrigat posli kad se probudi ima vrimena 😂😂
    Necu se uopce sekirat oko tog bljucanja vise kad lipo napreduje

Rose08
    23. Srpanj 2016. 08:44

Abies, moja bila iz Sv. Nedelje, sestra Durda, ma super sam bila odusevljena, dolazila sve dok se pupak nije skroz osusio da ga okupamo, sve fino pojasnila i jos je rekla da ce svratit na jesen kad ce otprilike biti vrijeme za uvodenje nadohrane da me malo savjetuje oko toga a u meduvrememu ju slobodno nazovem ako bilo kaj trebam. I da, dobra ti je ova sa sredivanjem haha! Ja neki dan isla s malim na kavu do frendice koja je 10min voznje udaljena i odlucila se nasminkat, kao ajde malo da se zriktam konacno, trebala bi tak mozda i za tipkanje na Klokanici pa na terasu kako kaze Sanjarka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.