Jutro zene.
Evo nas opet u kolotecini.. Mm otisao radit, mi papale i sad Ena prica/[pjeva u viperu.
Koliko vasi spavaju po noci? Mi do sad imale najmirniju noc- papala je oko 10, pa u 2 pa u 8 ujutro. Cak sam se naspavala.
Ugolina i ja se to pitam za hornone :)
Jutroooooo!
Junior spava jos a ja zujim po mobu nije mi se dalo nastavit corit.
Vani nestalo sunca al nece ovdje kisa čini mi se.
Sunshine 😍😍😍
A gle posteljine! I to sarena donja plahta preslatko kod nas sve jednobojne.
Di si narucila ovo za bocno spavanje? Izgleda mi odlicno.
Eto iskoristi onda podlogu koliko god mozes hehe.
Je dobar je moj frajer ima losih dana al u globalu se ne mogu zalit.
Ugolina ahahaha! Mi zene smo uvik lude nema tu pomoci. Sto se muzeva tice triba im prodat pricu da se godinama nakon poroda cistimo od hormona.
Ja se nisam ni snasla vec me i pms bio dograbio eh.
Abies trebao bi muž vise bit doma 😉
Ellie bravo za dobru noc 😊
Mi sinoc pojeli oko 20.30h, zaspao oko 21h. Pa papao u 3.30h i onda u 7.30h i evo nastavio. Tako nekako to trenutno izgleda kod nas. Izuzev tih hranjenja odvali po 12h sna.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eh to i ja kazem mm da treba doma biti. Bar zbog glumice
Spavanje pa od 5-6 krece grcevi il sto vec i tko do 23-24h pa do 3 i onda u 6. I oko 9 opet okine do 11.
A ja blentava se ne sjetim radit tad rucak, rano mi je 😒
I da ostajem doma silom prilika. Jedan grom puknuo blizu. Susjeda zvala njoj telefon krepao (i internet). Nama izbacilo sklopku i sve kao ok. Do jutros, nema tople vode. Krepalo centralno 😱
Sad iscekivanje majstora i racuna
Ajme Abies bas mi je zao 😕 nadam se da racum nece bit toliko velik.
Grcevi od 5 do 11, ponoc??? 😰
Meni se cini da su se njemu smanjile probavnee tegobe jedno za 90%
Nesto se mislim.
Npr neku noc je poceo kroz san nesto njurgat, kmecat i tako... Ja na sat ono 1h. Mislim si da je nekako prerano da bi ogladnio i par puta dudu u usta i on nastavi spavat do 4.30h i tada opet njurganje i kmecanje kroz san i onda sam mu dala bocu.
No palo mi napamet sta ako jadnicak bio gladan to oko1h a mater ga usutkala dudom?? 😕
Bas me to zbunjuje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma dok ujutro kao sad spava super. I njoj su manji periodi urlanja. Izludi me sto u tim satima ne znam sto. Cica pa nece, duda i u kolica. Za par min malo iznosim pa kinda i tak ukrug. I naravno sirana radi. Zabavno mi je 😁
Ma ne dao bog veceg zla. Popravit ce se bojler. Bilo bi bolje da je nesto jeftinije... Opet bolje i to nego skrinja ili frizider 😃
E tako i meni duda il mlijeko?! Nego to jos ok. Mali prije nocu mrnjav i nikako shvatit da ga treba na wc odvesti (odvikavanje od pelene). On nece reci, a mi ne kopcamo sto mu je. Prvo mislili da ruzno sanja. Pa ga boli nesto... Ah ti klinci 💞
Jutroo!
Ja cekam da joj san ucvrsne pa da ju spustim....
Sanjarka i ja imam samo jednobojne plahte,ovo mi je samo komplet za kolijevku u dnevnoj. Jastuk sam narucila na fejsu (mislim da se zove baby sedmica) a imas i kod malog andela ali su nesto skuplji. Ja kupila zbog bljuckanja,par puta se zagrcnula,jednom sam je morala i okrenut i lupkat po ledima!!! Uzas
Abies od 5 do 11 ajme muke!
Meni se isto cini da grcevi i probavne smetnje jenjavaju. Vec tjedan dana inzistiram na podrigecu kolko god ona njurgala. I puuuno manje bljucka i puno manje onog cviljenja,savijanja i skucanja kad zaspi. Znala mi je tako po pola sata dok ne utone u cvrsti san. A onda mi se cini i da je ona bolje volje pa zna odmirovat sama lezeci. Ili ja nesto nisam radila kako se spada ili jednostavno vrijeme prolazi i nasim bebicama crijeva sazrijevaju.
Sad je spustim i krecem sa pripremama za rucak jer iduce spavanje ce bit vjerojatno oko 2, pola 3 a onda mi je kasno.uvijek u ovo vrijeme napravim pripremu a nekad i sve.
Sanjarka meni bas jedna frendica rekla za dudu kad sam se zalila da je nece nikako da i bolje jer cu se onda ja izgubit i necu znat jel gladna ili nervozna i to... ne znam kaj da ti kazem, ja jos uvijek nudim dudu u nadi da ce barem uzet za spavanje....
Sta jos? Zaboravila. Idem brzo rucak pa mozda i popeglam sta me ceka cijeli tjedan. Sveki obecala pomoc ovaj tjedan pa mozda....
url=https://lilypie.com]
Abies bas sranje sa gromom. Ja sinoc ocekivala da ce doc do nas pa malo rashladit...ali nista. Sad se neku oblaci skupljaju
url=https://lilypie.com]
Jutro mame!
Ugolina dobro ti je pitanje za hormone, a Sanjarka ova ideja da nas drži godinu dana je top haha!
Ellie, vidim da ste dobili Ergo, mi kupili nakon muževog iscrpnog istraživanja po internetu o tome koja je nosiljka najbolja haha. I stvarno smo prepre zadovoljni, uzeli smo i onaj newborn umetak tako da malog nosimo već od kad ima nekoliko tjedana... On uživa unutra a uživam i ja jer su mi ruke slobodne i nemam za gurati ona nespretna kolica dok idemo u dućan ili negdje. Evo i sad smo bili u dućanu, zaspao čim sam ga stavila kao i obično Tako da kaj se nas tiče, Ergo vrijedi svake kune!
Sanjarka, stavila bi sliku starkica ali iskreno nemam pojma kak tu stavit sliku U svakom slučaju, dobio je crne Converse skroz male, preslatke su
E a što se tiče dojenja u javnosti, vidim da je netko nešto spomenuo gore haha... Ja sam prije trudnoće, pa čak i prije poroda isto uvijek mislila da nema šanse da bi mogla izvadit sisu negdje pred ljudima ALIIII..... sad se dogodilo par puta da smo bili negdje i da se probudio i zadrečao od gladi a onog kutka za dojenje kakve imaju u soping centrima nigdje na vidiku.. i ništa, mama izvadili sisu, jebiga Na svašta nas to majčinstvo natjera, čudo jedno!
Mi se pol vure spremale za van,i konacno izademo,i skuzim da puse za poludit vani i da nije bas za setnju jer puse hladno a mi bez dekice..uopce nisam skuzila,a pazi glupacu,imam pogled na krosnje jer smo na trecem katu,i ja ne kuzim da puse..ispalo je da smo samo izasle otfurat nes u auto i vratile se gore..bezveze.. Umjesto setnje sam ju onda okupala,to obozava..i da se pohvalim,konacno sam se ohrabrila i odrezala djetetu noktice..a jesam bila glupa,bojala sam se toga ko da joj ne znam kaj idem radit..bolje da se grebala svaki dan,jooooj
Rose jos ju nismo isprobali al nadam se da danas ocemo. Imamo frendicu koja je savjetnica za nosenje i opsjednuta je tim maramama al mislim da je ovo bolja opcija jer mm sarenu maramu nebi na sebe stavio
Ugolina i mi krenule van i onda nisam auto mogla upalit . Stajao je preko 2 tj, akumulator zeza. A za pjeske nam daleko.
Prosetale onda do Tiska bar slikice pokupit- dala sam izraditi Enine slike. Popunila onu knjigu radosnicu s slikicama i stavila u okvire slike. Jednu gdje smo svi troje spremila mm za ured
Sortiraj odgovore
Najstariji