vjeverica baljda iz nosa se sve slije u grlo i onda ne moze udahnuti zrak pa pocne se gusiti,cim je dignemo dode sebi.
ilani isla sam na proljetnice 2017 i stvarno sapunica 😁😁
Haha i ja isla provirit na proljetnice, cirkus cijeli! Sad cete sve ic procitat 100% bas smo babe 😂😂😂
Al u biti nije smjesno, zeni ocito bilo dosadno u zivotu 😒😒
Miska zalosno stvarno,al kao spanjolska sapunica ugolina pokazala sam mm sliku sto ste maloj napravili poceo se smijati kaze treba se i to sjetiti😁
I ja išla pogledati. Cura, žena, dijete što god je očito ima nekakvih problema na žalost. Ne znam je li joj za zamjeriti ako stvarno nije sva svoja.. Bila je neko vrijeme i na našoj prošloj temi ljetne bebe 2016.
Jutro curke.
Ova tablica za dohranu... odlicna je. hvala puno!!!
Ja uvijek kao padobranac. citam pa par dana pisem pa me opet nema.
Isla naravno i ja citat ovo na proljetnice. znala sam! tocno sam znala. od pocetka mi je tu nesto smrdilo. tocno se sjecam kad je pisala da ne zna dal je trudna ili ne pa onda za dva dana ide po test. jos znam da mi je cudno bilo da ide na nedjelju test kupovat ali reko oke, valjda ide u dezurnu. i onda je, pa isti dan spontani. a starije dijete i mama su poceli vec sivati nesto za bebu. bas sam citala te njene postove i zvucalo mi je ko muljaza oko termina, tjedana, kiretaze i svega....ali bilo mi je glupo pisat nesto protiv jer se tako i tako ubacujem ovdje kao padobranac. uvijek mi je zao svakoga jer sam i sama prosla spontani ali ne razumijem koja je svrha svega? sta imas od toga da lazes i da te zale zapravo nepoznate zene. ili je to od silne zelje da ima dijete ili je stvarno tezak poremecaj. pa brate mili rade onda napisi...cure imam problema, zelim dijete , ne mogu, ne uspjeva mi ...i pricaj o stvarnim problemima. a ne ovakve izmisljotine. vrh svega je bio kad je napisala da je izgubila dijete koje je ispalo iz nje u 18 tt. ali je onda cekala kiretazu tjedan dana. nisam strucnjak i bojim se boga da i pomislim nesto lose. i mislila sam si jadna zena ako je tako.ali znala sam da je to nemoguce. joj joj joj.
Umjesto da pisem o pametnijim stvarima ja se raspisala tu o glupostima. ah baba😂
Cure, da li koja od vas pravi kiselo mlijeko? mama mi je pricala kako smo mi to obozavali kao mali i kad je pocela s dohranom ubacivala nam je o to. jest da je to bilo prije 30 god ali me bas zanima dali danas netko to radi?
Ilani hvala na zeljama za ozdravljenje..bas sam mislila napravit doma taj mix limun med i dumbir samo me strah koliko dumbira stavit jer je on ipak papren a primjetila sam da malcu tesko padaju bas te paprene i ljute stvari..stavim samo pinku, valjda ce djelovat 🤔evo isla i ja bacit oko na proljetnice, dobro si rekla drama teska..al to pisu o onoj curi sta je pisala jedno vrijeme i s nama, Tina 2901 il tako nesto..kao blizanacka trudnoca, pa jedan plod otisao, pa drugi..pa je nesto pisala za prijateljicu..ne sjecam se bas tocno al mi je ime upalo u oko jer je rekla da je iz Splita😑 Boze cime se sve ljudi bave, ovdje smo da jedna drugoj damo podrsku i podijelimo brige,razmisljanja, lijepe i manje lijepe stvari..a ne da budemo hrana bolesnicima..Boze sacuvaj 😡😠😬
nadam se da Nikolina nece zakurit 😥😣
Masho cestitam na krstitkama, jesu tvoji na kraju dosli ili nisu? kako se situacija s mamom rijesila?
nervoza zbog previse ljudi i buke je sigurno u pitanju, pogotovo ako nije navikao..i sto ljudi ih nosi po rukama, izmori ih to..a ne mozes rec nemoj, tako je i meni bilo..cilu noc mi nije spavao bas najbolje 😥
Pixii hvala na tablici, pomoci ce sigurno 😀
Miska znaci tm ima smisla za modu? 😂 kako su tate slabe na kcerkice, preslatko mi to 😍😍i moj bi poharao pola ducana za malog, pa onda ja budem glava razuma 😀 no za par dana odem ja i potrosim sve sto on nije 😂😂😂
Mare saljem sirenici pusu da nam sto prije ozdravi, a i veliki braco i seka 😘
Sandrich znaci i Lovre reagira na papreno i ljuto? moj isto😣
a to za rodendan bas u k....sta ti nisu rekli da ce bit toliko svita, na kraju se dite poremeti od te gungule..ja sam isla na dva djecja rodendana sa svojim i to popodne u 5 ipo i rekla sam neces vise..ajd ako bude ranije malo i da nije previse dice, jos je on meni premal za to..niti moze spavat nit ista, unervozi se, dica grakcu oko njega a ne mos sad doc i rec da budu tisi i onda sam skuzila da je najjednostavnije i najbezbolnije za svih maknit se
Vjeverica odraduje servise u ranim jutarnjim satima 😀😀 uzivajte na Krku 😘😘
Sad sam isla bacit oko kad ste se vec zapalile za novu sapunicu 😂 ne kuzim, po cemu su skuzile da laze? Sta nije moguce da zatrudni brzo nakon kiretaze ili sta vec?
Sortiraj odgovore
Najstariji