Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    06. Studeni 2016. 10:04

Hvala cure puno ste mi pomogle, onda krecem s kuhanom jabukom. Inace od frendice mama je pedijatar i kaze nikako kravlje mlijeko do godine dana zbog bebinih bubrega, Jer su bubrezi jos nezreli i ne mogu preraditi neke sastojke kravljeg mlijeka pa dolazi do velikog opterecenja bubrega sto moze kasnije dovesti do nekih problema. Meni to ima smisla pa cu se drzati preporuka. 
    Evo vam link za tablicu dohrane koju sam dobila od patronazne, fora je jer se tocno vidi koji mlijecni obrok se s cime zamijenjuje, mozda bude od pomoci :)
    http://www.mamatataja.hr/wp-content/uploads/2014/12/Kalendar-hranjenja-dojen%C4%8Dadi.pdf

Ellie00
    06. Studeni 2016. 10:15

Jutro. slavljenica pava. imali ujutro mazenje u troje. smjesko moj

Mm napravio dorucak. lijepo nedeljno jutro

Masha
    06. Studeni 2016. 10:15

Mi imali krstitke. bilo predivno. malac bio odlican. nosilo ga je njih 15 ...a sta mogu. od sinoc nervoza i plac i ne znam jek to od te zbrke ili ga nes boli ili sam nes pojela ili ne znam. ne place samo kad spava...a budi se placuci. temp nema.

Idem vas citat

06. Studeni 2016. 10:23

Ellie, baš lijepo. Ugodno nedjeljno jutro. Bez svekrve. 

Masha bravo za malenog. Vjerojatno mu je bilo previše ljudi i uzbuđenja pa je zato nervozan. Hoće to utjecati na bebe. 

Žene, čitate li druge teme na forumu? Ja pratim i proljetnice pa vidim da one pričaju nešto o proljetnicama na trudnoći. Iz znatiželje pogledam kad tamo sapunica - honor.

06. Studeni 2016. 10:26

Pixii, hvala na linku. Baš zanimljivo.

06. Studeni 2016. 10:31

Cijelo jutro mi se čini da je Nikolina topla, mjerim temp-nema. Bilo mi je tako i sa starijima, na posljetku bi ipak uvijek dobili temperaturu. Mantram, samo mi se čini, biti će dobro...

mare1989
    06. Studeni 2016. 10:39

masha sretno krstenje malenom😍

ilani sto sapunica?

moja Ariela nerovozna do maksimuma,samo hoce da se nosa,a znam da najvise utjece to sto je prehladena,vec 3puta ostala bez zraka 😪😢

vjeverica8
    06. Studeni 2016. 10:39

Dobro jutro!
    Napokon da i ja prijavim dobru noć  21-2-6-8:30 i sad opet zaspao 
    Čitam ali ne stižem pisati, toliko obaveza prošli tjedan - njegov pregled kukova (sve ok, malo više vježbati glavicu), moj pregled trbušnih mišića (isto sve ok, javiti se u sljedećoj trudnoći oko 15., 20. tt za vježbe), dragi danas otišao na službeni put tjedan dana pa je pao i servis ujutro 
    Ja se moram pakirati jer sutra moja majka dolazi po mene pa odosmo na Krk tjedan dana da nismo solo kući (ne brojim svekriće i šogoricu kat ispod).
    Bome sam se dugo borila s mm da nas "pusti" na Krk. Nekad stvarno malo pretjeruje u brizi za malog. Mislim razumijem da nam je prvo dijete i da on nema baš previše iskustva s bebama ali stvarno nas ponekad drži pod staklenim zvonom  valjda će se s vremenom opustiti, nadam se 

Vidim aktualne su vikend tihe mise  Ja nemam s kime služiti misu sad  Nadam se da će brzo proći!

Mare kako prestane disati? Koliko to dugo traje? 
    Pixii hvala na tablici!
    Curice nadam se da ste još odspavale vas dvje 
    Masha lajk za krstitke, dislajk za nervozu kasnije... Je li primjećuješ da mu ide na bolje stanje s grčevima ili ne još? Meni je s dva mjeseca bila nekako prekretnica da mi je lakše s malim, no mi nismo imali klasične grčeve već osjetljiva crijeva ja bih rekla.
    Tpol koliko ti mama ostaje gore?
    Crazy a tvoji roditelji, koliko ostaju? Koji kolač je bio na meniju? 

Zapamtila sam još da Ilani ima nekog sina sa super moćima  i da LLR i Sanjarka glume svećenike 
    E i Ugolina veže maloj hlače ali njoj to ništa ne smeta, dapače, veseljak mali 
    Ellie sretan polurođendan mojoj imenjakinji  bilježim se za drugu polovicu torte 

I da se pohvalim, neki dan mi se mali sam preokrenuo s trbuha na leđa  uspio je još par puta nakon toga ali mislim da više slučajno nego namjerno. To je zato što ima veliku glavu pa kad ju zanjiše na jednu stranu cijelo tijelu ju prati  baš sam zločesta  e i ruke su hit zadnjih tjedan dva, stalno mu je desna šaka u ustima! 
    Jeste vi primjetili da vam beba preferira gledanje na jednu stranu ili da je jedna ruka aktivnija i preciznija od druge? Spomenula sam to i pedijatrici ali nije radila famu oko toga. Mislim vježbamo mi i lijevu stranu ali desna mu je jača...

uykmyjh
    06. Studeni 2016. 10:40

Jutroo. Moj cijelu noc bio nemiran, vjerojatno zbog chilija u crnom rizotu za kojeg mi mmova sestra nije rekla da ga ima... Ja mislila omaklo joj se papra i cesnjaka 😥
    Bili na rodjendanu od necaka mu... Pitala puno puta oce li bit puno dice i svi me uvjeravaju da ce samo rodbina bit.. na kraju bia cili kvart, popizdila sam. Jos mi nisu dali da je nazovem i pitam jer su kao sto posto sigurni.. Nebi dolazila sa lovrom onda u tu uru. Razocarana. Cilu noc se prevrca, mora je spavat na meni neko vrijeme... Sad odo u mall-a na kavu zaboravit sve. Jos je oko ponoc ima eksplozivnu vodenastiju stolicu, cili se crvenia i napinja...uff 😔

miska
    06. Studeni 2016. 10:45

Ja po obicaju kasnim na te kave ali evo sad moram nesto i napisat da me ne zaboravite! 
    Znaci moje dijete vec 5 dana za redom spava od 21-6 pa od 6.30,7-10 i onda ja naravno odvalim s njom! Aliii zato preko dana skoro nista, cak vise ni u kolicima kad se setamo nece spavat a ince bi zaspala cim bi izasle kroz vrata! 

Da sad prvo cestitamo velikih pola godine Eni!! 🎊🎊🎊

Kod nas nista novo, jucer bili malo u sopingu, isli njoj po stramplice i pidamu jer je sve prerasla na kraju mm opet natrpao punu vrecicu! Izabrao joj hlace i kosuljicu i neku jaknicu i jos dvije majcice i skroz je smjesan kako on njoj radi te kombinacije 😂😂😂 ali ima ful smisla moram priznat! 
    Sebi sam kupila neku kosuljicu za njene krstitke i sad ne znam sto cu dolje i zivcana sam jer sam svaki dan deblja i moram pocet vjezbat i manje jest!

I jako bih voljela da sam zapamtila sto ste pisale ali nisam, jucer mi one rasprave na faceu isprale mozak 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.