Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    03. Studeni 2016. 20:03

Mare, ma znaš da nije frka do kraja 42. tjedna. Krenut će to, kužim da joj je već svega dosta. Inducirali mene, i sve to oke, al baš je na silu i to se osjeti. ne znam kako se pripremala ona za porod i kakva je inače ko osoba (flegma/paničar/nešto između) al ako može nek se opusti i krenit će to samo. Ako nema nekog problema ne treba inducirat. pitanje kolko je termin precizan.
    Masha baš strašno za tatu... Nažalost neki nikad ne nadrastu neke svoje mušice. 
    Bebačica malo si je curka pobrkala dan i noć. Izbaci iz krevetića sve što bi ju moglo stimulirat. Ne pali svjetlo i nemoj joj pričat. Kad se probudi da bi papala samo joj daj jest, i gnjavi da pojede što više. kad pojede stavi u krevetić. Ako cendra pusti je 5 min, pa ju onda podigni, smiri i vrati nazad u krevetić. Ako kmeći ponavljat postupak. Shvatit će priču. nema druge, bolje da malo sad cendra nego da se do ne-znam-kad budite toliko po noći. Vjeruj mi, prošla sam to s Jakovom. 
    Mi bili kod pedice, grlo gnojno upaljeno, uho isto, dobili atb i doma je deset dana. Eto mi sad kad sam ga htjela maknut iz vrtića. Samo da beba ne pokupi govna...

CrazyPuppet
    03. Studeni 2016. 20:12

Bellaru i što ako je alergija na proteine? ima neki poseban ad? Pa kad mu je takva stolica počela? 
    Mishka suosjećam. Al to je skoro pa pravilo da bake i djede kvare djecu. Jakov sam jede i sad bi sveki njega hranila, ma šic... Treba biti strog i nedat da im pokvare ritam. Moj se unervozi čim neko dođe u kuću, i svi pričaju (deru se) istovremeno, ja ga automatski odnesem u sobu i spavanac. Vidli ga na 5min i dosta.

Abies
    03. Studeni 2016. 20:31

Baby putna hranilica, ja svoju OBOŽAVAM. Bila kod dide i bake u pogonu. I kad smo išli nekud obavezno s njom. A ako imaš naviku s mužem jest u restoranu, nećeš razmišljat što s bebom.

mare1989
    03. Studeni 2016. 20:31

Crazy i ja sam da pusti dok ne krene,ona je onako flegma,opustena

Bellaru nemam pojma jel to inducirani,drip i busenje vodenjaka. Ja znam da inace induciraju sa gelom.

bellaru
    03. Studeni 2016. 20:37

Crazy a ocito ima jer je rekla da kad utvrdi ako je alergija da ce mi onda reci koja hrana. A par dana je proljevasta a evo danas to ljigavo i sad mu je zadnja stolica bas dosta smrdila. A pise na netubda od tog mogu bit grcevi. Inace kad bi se sad trebali smanjivat grcevi njemu gore nego ikad. Bas me zanima sta ce reci. Muz ce mislit da sam luda jer stalno zovem pedicu😂 izmisljam probleme ko masha😂😂😂

Masho kad je zadnje sranje bilo sa mojim starim ja sam rekla dosta. Nazvala odvjetnika, ujku ( ja bila na moru) vratila se u zg i mama, sestra i ja na policiju. Al to ti nista ne znaci..nama policajac rekao ispred stanice :" pa sta onda i ja svoju zenu tucem doma"
    Ugl mi smo otisli 2005 g al on nas dan danas tuzi, i pokusava unistit jer eto misli ako nam sve uzme da cemo se mi njemu vratit ( poremecen) cak smo ga tuzili i dobio je 2 g uvjetno i obvezno psihijatrijsko ljecenje al mu je visi sud ukinuo to ljecenje i ostalo na 2 g uvjetno. A zreo je za vrapce zatvoren odjel. 

Dok ti ili brat mamu ne odvucete od njega ona ce jadna tako ostat jer je tako naucila i jedino to zna. A zasto pod stare dane nebi zena uzivala umjesto da se ovako pati😟😟😟  
    Kazes da je sve gore i biti ce sve gore i gore. Prije je valjda i tebe i brata a sad samo ona...
    Ja bi takve muske na glavni trg i javno kastriranje. Pa da ga onda vidim. To su ugl slabici i jadnici koji se na slabijima od sebe iskaljuju i ljece svoje komplekse. Mogla bi ti romane napisat u vezi toga

CrazyPuppet
    03. Studeni 2016. 20:41

Indukcija kod mene, prokidanje vodenjaka i drip na najjače, nije bilo gela, otvorila sam se za sat vremena. 
    E da, vijest dana, otišla sveki 👍😎

CrazyPuppet
    03. Studeni 2016. 20:45

Bellaru ajme strašno što ste prošli. I u pravu si, treba se maknit od takvih što prije. 
    Masha držite se, šaljem hug 😘

bellaru
    03. Studeni 2016. 20:47

Crazy wohoooo ode svekii😂 a jel daleko zivi?

mare1989
    03. Studeni 2016. 20:50

crazy sampanjac otvori sad i uzivaj 😁😁

ja sam rekla vase dijete radite sta hocete imate doktora popricajte savjetujte se. Ne znam kolika ti je granica boli,ako ne mognes podnijeti trazi epicu.

moja cura zaspala samo sam je stavila u kolijevku i ona zahrkala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.