bellaru nemoj tako,jadan on kako ce stici sve pored nerovozne bebe😁
Masha bas mi je zao zbog situacije sa starcima
di ste mame? jel uzivate u ovom kisnom danu? nama trenutno lezarina na rasporedu..za rucak spremala neki arapski specijalitet pa mi nije bas sjeo najbolje..mogu vam rec da torta nije uopce lose ispala, malo.je biskvit suh jer se prepekao al ostalo je ok..
bile mi danas kolegice s posla i dobili smo putnu hranilicu, djeluje skroz zgodna stvar a toliko je minijaturna da stane u jednu prosjecnu vrecicu 😂😂
kupili baby gym i malom se izgleda svida, cak je i zaspao u njemu 👍👍👌
ugolina meni samo bitno da se pokaki, rijetko kad analiziram kakicu
Mare sto snajka ceka? 😀😀
Bebacica i ja se nadam da je faza i kod tebe i kod mene i da ce uskoro proc jer cu prosvikat 😂😂
Masho kako mislis zlostavlja mamu? verbalno?
Zlostavljao nas je sve. psihicki. na mamu je ranije znao nastlrnut..posljene znam. uglavnom, govori joj grozne stvari..da se kurva..da jd glupa..oduvijek rado scene pred neki dogadjaj. sama otic ne smije. ma uvijek ists sranja.ja u vjecnom strahu. onda popije pol litrevotke. sjedne u auto i idu. neda njoj da vozi. onda ju kajla pred svima. ma bljuv.
Netko je pitao za nzg kvartove. Avi imaju sve. Središće nema školu. Js sam odrasla u zapruđu. Tako da sam subjektivna prema svom kvartu. Bolje gledaj ove s tramvajskom prugom.
Splićanke kiša... Tu ujutro, poslije divan dan.
Mi došli, mm i sin na trening, sve spakiram i ostavim ruksak na stolici. Mm mislio da je u autu. Sad se bijesan vozi nazad. Aaaaaaa
Masha i ja češem koku po mm. Žao mi je za stanje roditelja.
Bellaru nisi ni sanjala da ćeš govna slikat 😀
Dalje sam izbačena iz misli... Jb ruksak.
Masho a mama nebi isla kod tebe il negdje drugdje? Prosla sve to i zao mi sta ga nisam prebila na mrtvo ime na spavanju dok sam bila mladja i sto sam dopustila da nas tako maltretira cijeli zivot.
Abies i ti ceses koku 😂😂 jeste neke zene...pa fino kad muz dodje sa posla prestanite cesat koku i dajte muzu masazu i to😁
Znaci kaze pedica sutra uj sa tom pelenom i malim seronjom kod nje. Ona misli da je alergija na proteine iz kravljeg mlijeka. I sad je opet imao stolicu proljevastu i jako je smrdila i isto imala to ljigavo.
Mare a sta nije inducirani roknu ti drip i probuse vodenjak? Ili?
Evo mene javljam se malo na duznost! Zadale ste mi previse lektire! Bili smo malo u hr, kod njegovih pa dosli i moji pa dva dana potezanje Mile na sve strane i sad ja muku mucim s njom jer je nervozna od kad smo se u utorak vratili da je to za poludit! Jos mi i skoro pa skroz mlijeka nestalo, ne znam od cega ali ne ide skoro nis! I na opip sam prazno skroz, dam joj cicat onda se muci 10 min i nis ne izade i moram dat ad jer place od gladi! Mislim da je to to od mojeg dojenja!
Mila zahvaljuje na cestitkama, idemo se sad slikat pa zaljepimo sliku tu i na fejsic 😉😛
Sortiraj odgovore
Najstariji