Jutroooo 😘
Ima li jos kave Ilani? ☕
mm je na godišnjem pa mi je odma sve drugcije nemam uopce ritam 😄
Vani se minja vrijeme udrilo na juzinu. A bas bili lipi dan... no nista odbrojavamo do Bozica 😂
Moj djecak danas napunio 5mj vec smo veliki 🎈🎈🎈🎈🎈
Hvala na cestitkama ❤
Papali smo prvi put sljivu i svidilo mu se 👍 dala mu pola kasice ha prvi put
Spavali smo ok. U 6ipo nije više mogao disati pa nije bilo vise spavanja
L&L&R bolje danas? 🤗
Crazy ste otisli na uzv? 😂
Ejic i Marcel vec hoce samo kod mame? Uh mudrice su to
Masho uzivaj u tetinoj pomoci 😉
Babycoming samo vi uzivajte u troje ❤
Bas se jutros sjetih aquamarius baby kupim ga danas 👍
Znaci i dalje noci ajme? 😩
Kokolo nadam se da vam je ova noc bila iznimka 😩
Znaci izvadila si malog iz jaslica za sad? Kad tm dolazi?
Ellie sretno s turizmom 😎
Deeka samo ti nju stavljaj na trbuh izvjezbat ce vec
Ilani ja ne nudim sok samo vodu i tako cu i dalje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Druga runda vec na striku,kelj se opako kuha,krenem malo sjest i....pogodite sta?? zlica od opaka!!! 😂😂😂😂😂😂😂 jos mislim muzu posteljinu promijenit...i dajem otkaz za danas... mislila van s njom al puse hladno,a nisam ni sigurna dal mi je jos ozdravila..uopce ne kuzim taj njen nos..ajmo ga nazvat povremeno zastopanim?!? htjela bi do svojih malo,a tamo isto pak svi bolesni tak da nis od tog danas
Evo nas, čekamo za uzv. Jurila ko blesava da stignem na vrijeme, a čekat ću vjerojatno još barem pola sata.
Petru i Arieli sretni minići 😘😘😘
Ajme sveki mi sve više diže živac, jutros isto trabunja, da vam ispišem sve famozne izjave, trebale bi mi dvi stranice... 😣🔫🔫🔫
Moram popričat s mm, da ona lagano od*ebe negdje drugdje. Neda se nikud, samo stoji kući a mi joj sve moramo obavljat, kupovat, hranit je... Dućan, pekara, ljekarna, sve joj na par koraka. Ali neeeee, glumi žrtvu i teškog bolesnika... Onda u dom odi, ak se nemoš brinut za sebe
Joooj crazy,ja bi ispizdilaaa!! koliko stara ima godina??
Sanjarka profilna 😍😍
Moj kelj gotov..ajme sto volim kad rucak skuham odjednom bez tisucu prekida i kad odma mogu kuhinju pospremit..a posizim kad moram ostavit napola ociscenu mrkvu i pun sudoper kora od kaj ja znam krumpira ili luka..milina.. Eventualno jos neko meso na naglo al to cu kad muz dode doma..i sude mi se pere..a bas mi ide danas 😂😂😂 tolko nisam u zadnjih mjesec dana bila orna.. joj to njeno nespavanje.. igra se u kindacu s mobilom,a ja pijem nesicu i gledam ju..cekam trenutak kad ce odlucit da ju moram nosit 😂😂😂😂
Dobro jutro! Iako kod nas jutro pocelo u 5 ali se ja nisam dala, gurkala mu dudu svakih pola sata i tako produzili do 8. Bolje i tako nego da od 5 nisam ni oka sklopila 😉
Mislim da nas uz zubice poceo muciti i skok. Jucer i danas cijelo vrijeme cendravi kad je budan, prije bi jeo svaka 2-3h, sad ne izdrzi niti 2 sata i vec vristi ko da ga izgladnjujem, budenje nocu svaka 3 sata 😩 Samo da sto prije prode pa da mi se vrati moja dobra beba 😍😍
A primjetila sam sad i da je vec poceo ciljano loviti, recimo dudu izvadi iz usta i onda se ljuti zasto nema dude u ustima 😁😁😁
Petricu i Arieli sretni veliki minici! 🎁🎂🎉🎊
Crazy, hvala na savjetu za kasice. Tako cu i napraviti 😘
TPol, i nama su super te kapljice. To nas spasava po noci kad mu je pun nosic 😉
Kako mislis klasicni ergo ili 360? Nisam toliko proucavala pa ne znam razliku 😆 Ja njega u tome mogu nositi sprijeda, na ledima i na boku ali njega ne mogu okrenuti prema van vec uvijek mora biti okrenut licem prema meni.
Sanjarka, primjetila sam ja vec prije par tjedana da on nekako osjeti kad mene nema u blizini. Kod nas su sad bratic i cura mu i prije neki tjedan je zaspao i reko idem sad brzo u trgovinu a braticova cura ga pricuva tih pola sata. Prica mi kasnije, kad sam ja otisla on se odmah probudio, poceo plakati i smirila ga je tek par min prije nego sam se ja vratila... 😕 Sad mi je taj ergo spas. Ubacim ga u to i idem s njim u trgovinu. Jedino sto onda place u autu 😕
Ugolina, vrijednice. Ti operes 3 masine vesa prijepodne a ja stavim 1 ujutro prati i ne stignem to do vecera objesiti 😣
Toliko za sad od mene. Idem sad i ja malo po kuci napravim dok mi djete jos spava 😊
Crazy do kad ce sveki bit kod vas?
🔫🔫🔫
Ugolina sto si vrijedna danas 😃 ima i kod mene posla ako si voljna? Haha 😂
Ejic nadam se da vas skok nece puno mučit i da ce brzo proc 😘
Mare sretan minic curki 😍😍
Ilani sretan rockas Inji ❤ nek je zdrava i vesela! ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, hvala 😘 Preslatka profilna. To Petar papa mrkvu?
Ugolina, bravo ženo! To se zove turbopogon! Super si opisala ovo kuhanje, tako i kod mene. Ako imam sreće o netko još kod kuće, onda malo zabave princezu da mogu završiti sve ali to je rijetkost.
Ja ne znam što je mom djetetu, ali ona ni danas ne spava a vidim da jok se oči sklapaju i sve je rozo po obrvama, što znači da je jako pospana. Mislim da smo prošli sve skokovi, ne bih rekla da je boli nešto, u čemu je fora, nemam pojma! Eto! Možeš ih i dvanaest rodit al opet bit će nekad da nemaš blage veze!
Sortiraj odgovore
Najstariji