Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    02. Studeni 2016. 10:07

Hvala cure

moja cura je 2h bila dobra,uplalila sam joj glazbu i ona je slusala dok sam ja sve sredila po kuci,ves stavila da se susi.
    Sad cekamo patronaznu da dode,jer sam je zvala da dode Arielu izvagati.

Ugolina
    02. Studeni 2016. 10:10

I mene nekada zivcira (a nekada mi je drago,hihihi) sto se samo kod mene zeli smiriti iako zeli svima ici, nema ko ju nije nosio i nije joj nikakav problem, bitno da se s njom nekaj paradira i pokazuje,jako je znatizeljna, ali kad ide umor,kriza, mama..nitko drugi, niti tata niti itko drugi.. nekad ju cak moja mama uspije uspavat al rijetki su to petki  i tata moj..nevjerojatno koliko moj tata umirujuce djeluje na bebe..on nju nosi i prica dok mu se jednostavno ne nasloni na rame,a ona njega slusa i slusa.. tako i necaka isto,on je dva mj mladi od zlice.. mislim da je fora u tome sto ova moja ne smije skuzit da ju se uspavljuje, cim skuzi da ju uspavljujes,ljutnja 😂😂😂  to moras izvest tak da ona to ne primijeti

Sunshine1
    02. Studeni 2016. 10:18

E ugolina tak i kod nas uzmem je u ruke za uspavat a ono drecanje na entu!!! Spustim je na kauc...mir!! 😤😤😤😤

url=https://lilypie.com]

curicax3
    02. Studeni 2016. 10:44

Sretni minici Arieli i Petru😘😘kako vrijeme leti,Petric vec 5 mj.,a kao da smo jucer iscekivali kad ce kojoj krenut
    Nasa noc super,od 8 do 8,uz par budenja😆

Abies
    02. Studeni 2016. 10:46

O pa da 😘😘😘😘😘 imenjaku! 
    Danas slabo reagiram. Vidim nisam jedina kojoj su noći naopake. No izdržat ćemo mi to! 
    Dok je cicala čitam vas, sad je zaspala pa idem turbopogon uključit u kuhinji.

Ugolina
    02. Studeni 2016. 10:47

Sretni minici!!! 💕💕

Ves speglan..kaj dalje? kaj vi delate?

mare1989
    02. Studeni 2016. 10:52

sanjarka sretan minic Petru 

Ugolina
    02. Studeni 2016. 11:06

Drugi ves objesen,masina ukljucena dalje iducu rundu, podovi oprani..kaj dalje? covjece,sve sam zaboravila kaj sve covjek stigne dok beb spava.. hmmm... idem ocistit kelj za rucak

02. Studeni 2016. 11:14

Petru i Arieli sretni minici! 😘😘

Vidim da mnogo partijanera ovdje :) Kakva generacija! 

Baby, super što uživate s tatom dok je tu, spavati ćete kad opet ode. 

Abies, trebam i ja turbo pogon, a ne znam kako, sva sam nikakva. Nadajmo se da će bar danas malo bolje spavati. 

Sunshine ja se isto izdajam za kašice ali mi se to neda, mislim da ću sve na vodi raditi, mlijeko i ovako dobije. A mislim da neću čekati godinu dana da počnem davati i kravlje mlijeko, pomalo ću ga dodavati ranije, već sa osam mjeseci sam mislila. Vidjet ćemo. Zadnje vrijeme mi ništa neće jesti, samo cica. 

Mame koje krenule sa dohranom, jel nudite sokove bebama? Ja nisam još, a sa starijima sam počela sa sokova.

mare1989
    02. Studeni 2016. 11:14

Ugolina ti pravo vrijedna 

ja cu rucku meso i povrce,ali to ce mm praviti,on je majistor za meso

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.