Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    01. Studeni 2016. 22:39

Pozdrav cure! Kako ste provele dan? Nama bilo ok. Odradili setnju od skoro 2h u ergo a poslje setnje samo nesto cendrao. Mislim da su pocele cari po zubicima 😧 Gura cijele ruke u usta, slini toliko da ga ne stignem brisati, voli kad mu drzim u ustima ono za gristi kad idu zubici. Jedino ne znam jel zbog toga nervozan ili i nama sljedi prijevremeni skok 😥

Sto se groblja tice, mi smo bili u subotu na tatinom grobu s Marcelom. Ne vidim razlog zasto on nebi isao s nama 😑

Mislim da cu ja imati problema da nece kod nikog htjeti biti. Sad za vikend sam ga jedino ja mogla smiriti. Tko god ga je uzeo, za par min bi poceo plac a par min nakon sto sam ga ja uzela bi se smirio. Ni mm ga ne moze smititi u tim situacijama 😬

Vjeverice, predajem ti autorska prava na moje postove 😁😁😉

Pitanje u vezi kasica. Dobili smo domace jabuke i ja bi to sad spremila u skrinju da imamo u 12.mj kad cemo poceti s kasicama. Kako je najbolje jabuku spremiti? Naribati pa zamrznuti ili cijelu jabuku? Ne promjeni ona okus ako se naribana zamrzne?

Vec jedva drzim oci otvorene. Odoh spavati. Laku noc! 😴😴

CrazyPuppet
    01. Studeni 2016. 23:02

Ejić s jabukama napravi kašicu odmah - prokuhaj jabuke i smiksaj i vruće zatvori u vruće staklenke. U frižideru bi ti trebalo trajati mjesecima.
    A ovo da bebe hoće bit samo kod mame, to im je urođeno. Mi smo primarne skrbnice i hraniteljice. Ne trebaju nikog drugog i samo se kod mame osjećaju sigurno i zaštićeno. Poznaju vas po glasu, dodiru i mirisu, ne samo po izgledu. Odvajanje počinje tek iza treće godine, tek tad malo slabi intenzitet vezanja za majku i počinju produbljivat i druge odnose. Al i dalje smo im najvažnije. "Mama je mama" 😉
    Ne vidim ni ja problem s grobljem, al obzirom da tu ionako nitko moj nije pokopan, nije mi se nešto ni išlo. A sveki mi laganini pila živčeke, pa sam radi mira u kući ostala doma. Svašta bih joj izgovorila, al što ću kad je već stara i bolesna i sva djetinjasta i nesmiješ joj niš reć jer je odma u komi tri dana, al sama može svima nešto komentirat i pila svima živce. Npr. Ja pijem previše kave i zato mi beba plače. 😂😂😂 Da, jedna turska ujutro i kapučino popodne... strava
    Al divim se sama sebi što sam ovoliko izdržala 😎 zeeeen

02. Studeni 2016. 06:40

Dobro jutro! !! ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍫🍫🍫🍫☕🍫🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🍰🍰🍰

02. Studeni 2016. 06:47

Ja ću piti kavu jutros iz neke bačvice, treba mi. Noć- strava. Sad bi neke babe rekle, eto ti kad si vodila bebu na groblje! Zapravo nemam objašnjenje što je ovo noćas bilo. Valjda je bila preumorna jučer i poremetila si cijelu rutinu jer smo od jutra nekud išli s njom. Ne znam. Hvala Bogu, došlo je jutro.

mare1989
    02. Studeni 2016. 07:03

jutro cure

ilani moze meni jedna jaca ☕

Pa ja ne znam sta je meni,djeca spavaju a ja se budim stalno. Evo ova mala zajebantica se probudila u 6h i raspolozena,naspavana. Cijelo vrijeme mlatara i prica nesto 😍😍

02. Studeni 2016. 07:16

Crazy, ovo sa svekrvom si super opisala haha, tako je i s mojom, stara i bolesna, nitko joj ništa neće reći ali zato ona kaže svoje. Najbolje mi kad kaže da ako dijete plače onda je ili gladno ili bolesno i kad mi loše spava ja sigurno onda nemam mlijeka. Jel to tvoja sveki kod tebe? Koliko već?Svaka ti čast super ti to izdržiš:)

Masha
    02. Studeni 2016. 07:33

Halo. i ja evo po crnoj udaram. sad kad mi dijete pocne plakat 😆😆😆

Kod nas pocele muke po zubima a da ni grcevi nisu prosli. plus bljucanje. ma veselo.

Moja mala stalno budi bracu. nesvjesno. glasna je i nema pomoci. mislim da znog tog i nemamo ritam. osim sto prasac vikendom spava po tri sata u komadu..pa me mm zeza kak ja ne mogu nis stic.

Crazy neka malca u vrticu i nek ga tata obavezno vodi. nasa teta je samo znala uzet moju malu i kaze aha..predstava za mamu. ok. 

Mama place na putu do posla a ona zaboravi na mene za 5 minuta.

Nama je dosla od mm teta. mala ju obozava. pa sam happy. bit ce par dana.

Abies
    02. Studeni 2016. 08:01

Ilani i ja premišljam o bačvi kave. 10-7 uz nekih 5 buđenja. Uz to još ružno sanjala.
    Još da se sjetim koja je što pisala. Neće ići.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.