Jos jedno uspavljivanje na lezecki 💪💪💪💪💪 pa jebote zivot,di mi je pamet bila covjece,ovo joj ocito jos vise pase nego ono silno nunanje, drmusanje.. eto,covjek uci dok je ziv 😂😂😂 a da ne pricam da zaspe kroz pet minuta max.. mozda je danas slucajno takav dan,ali provodit cu to u nedogled
Ugolina super vijesti 👍🙋
Kad smo kod svekrva evo digla mi zivac da osjetim kako mi srce kuca ko bomba bum bum bumbum
Ja je izvedem van jer dreci cijeli dan pa ce mozda mit bolje volje a ona ono skoro kaj u gacama bije izletila. Pa cure kam cete,ja sutim,ajooj suzica pa kaj je bilo..ja sutim ides k meni...sutim i pruzi ona ruke i dam ja malu. Tad mi jos nije palo na pamet kolko je ona praznovjrena 200 puta tjedno u crkvi. Silna vjernica. Idemo mi gore,pa reko sad sam ju ispeljala. A veli ona ma kaj cete bit tu po mraku!! A u pm!!!!!
url=https://lilypie.com]
Ja sam probala s takvim uspavljivanjem ali ona pocne plakat cim skuzi da mora lezat 😬
Crazy joj drzi se evo i kod nas zuji usisavac vise aplikacije nepale moram i ja zu ovcu kupit, sunshine a joj kud muke jos i svekrva treba
Bubamara ima u areni?
Hellooo 😘
Dijete spava svoj treci spavanac mogao bi se probudit svaki cas spava vec 46min 😂
Drugi spavanac bio u trajanju 2ipo sata opet sam u soku 😨😨
Ilani da da mrkvica je al sirova malo smo desni masirali 😉
Jel odspavala sta Nikolina?
Ugolina hehe mogu mislit kako je smijesna curka bila 😍
Mare super je Ariela prava manekenka 😍
Crazy 🔫🔫🔫 za sveki
Abies vi ste vec na juhici? 👍
L&L&R Rita vec pruza rukice? Moj jos ne
Bellaru 😩😩😩😩 sto mu je?
Sunshine hug i tebi!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈