Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    02. Studeni 2016. 13:27

Curica 😂😂😂

Znaci ova moja zlica,pisam od smijeha,mi smo joj one lukove od baby gyma namontirali na neku lezaljku..i sad je skuzila da joj jednostavno nisu dovoljne one igracke sto vise za stavit u usta nego zeli stavit i taj luk cijeli i s obje ruke se primi za ovog iznad glave sto joj visi i digne se i uspije ga polizat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 jebite,jos malo pa ce se popet gore ko majmuncic

mare1989
    02. Studeni 2016. 13:58

Ilani sretan rodendan ljepotici

Moja frajerica spava,bila nam patronazna i cura ima 5,050kg kaze prava bucka,za 1 mj dobila 600gr

CrazyPuppet
    02. Studeni 2016. 14:01

Obavili uzv, sve pet. Jedva došla tamo i nazad, bemti južinu. Pospana sam ko pas.
    Ugolina, evo kad već hoćeš...
    Napravim kolač s višnjama, pojede pola tacne sama i onda kaže: "vidiš zanimljivo, al ja baš ne volim višnje..." 10dana pije moj kapučino od vanilije i opet "zanimljivo, ali ona baš ne voli vaniliju" 🔫🔫🔫 što mi onda trošiš to, odi u dućan pa si kupi neš... Isto za ručak jučer ispečem valjda najbolju kokoš ikad, baš je bila fina i sočna, i svi hvale, a ona da joj daje na "friškinu" tj. da nije do kraja pečena... A jeeedee...
    Onda jutros dođe i laprda kako ju Jakov ne voli (a jednostavno mu nije  zanimljiva) i da ju samo Josip voli. A ja dojim Josipa, i ona mi maše iznad glave da nju gleda. Naravno da ju nije pogledo, sunce moje zlatno. 
    I kulminacija jucer, došla šogi s mužem i malom (dakle kčer njena) i pije se crno vino za ručkom. I sad sveki ima visok tlak, mm isto, a i šogi. I sad ona napadne mm da on ne smije pit, a ona si toči. I zet joj kaže "pa nebi ni vi smjeli pit" na što se dotična smrtno uvrijedila i napravila scenu...
    I takvih još 50 skečeva da ne duljim haha

CrazyPuppet
    02. Studeni 2016. 14:07

Ilanu sretan rođendan Inji🎂🎂💐
    A to što kažeš moš ih 12 rodit i opet ne znat šta im je... Živa istina. Al ja brijem da je nervoza od južine. 
    Ugolina vrijednica, a zlica pravi mali akrobat ❤
    Sanjarka profilna ti je 💙❤💙❤

Abies
    02. Studeni 2016. 14:46

Ilani mini (Inja) sretan veliki rođendan!

Sanjarka mrkva. Moja pospanka sad, čeka ju juhica/kaša - na telećoj juhi carska mješavina. 
    Ugolina stigla se razgibat?! Dođi i do mene 😁
    Crazy uzv kukova- zamišljam kalendar zaokružen datum
    Sveki, ah da... 
    Ručak eto i meni uspio s jednim prekidom. Baš milina. Još mi treba jedan dva takva dana da preokrenem dnevni. Spužvu pod tepih i valjaj se lutko.

Ugolina
    02. Studeni 2016. 14:54

Crazy,cudno da je vec nisi 🔫🔫🔫😂😂😂😂 uzas i strava od zene!

Moram se pohvalit!!! akcija "odvikavanje bebe od uspavljivanja na rukama uz iskljucivo jednu pjesmicu" tece vrlo zadovoljavajuce!!! sinoc i danas dva puta sam ju uspavala tako da lezim kraj nje,mrvicu sam joj pjevusila jedan tren samo da prestane cvilit..iduci korak ce bit sjedenje kraj nje i na kraju mozda se uspijem maknut 💪💪 al i sjedenje je prihvatljivo, woooohoooo!!!! i cim zaspe, telka se pali mrvicu glasnija,a ne da moram u tisini sjedit i bojat se pomaknut da nebi kauc zaskripio i probudio ju..a do te faze je doslo,ne znam uopce kak jebote! e ne moze vise!! 😈😈😈😈uglavnom,ne moze krace spavat neg kaj je pocela u zadnje vrijene tak da kaj gore moze bit? bas nista 💪💪😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.