Vecer!
Ajme cili dan mi neki bezvoljan i naopak. Nadam se da cu veceras malo vise spavat pa vratit volju i energiju.
Petric mi je dobar zadnja dva dana miran i nema vise nervoze. No noci lošije radi nosica.
Sandrich kreativko nasa sretno sa izradom 😉
Sunshine bravo za Tenu papalicu 😎 moj je drugi/treći dan skuzio kako treba gutat.
Je place i dalje i u mojih i njegovih u mm ne. I to ako ga ostavim dok sam ja tu makar ne bila kraj njega sve je ok kad me nema horor vristi kao da ga kolju iako je s mojima svaki dan.... 😑
Crazy mislim da ti je pametno sta ces malca ostavit u vrticu 😉
Posjetimo te sutra za uzv 😂😂
Lohije jos? 😨
Ilani i mi moramo sutra slatkiše pripremit skola joj popodne
Mare se u drvo zabila 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
One ce sad obe u 12.mj imat rodjendan,6 i 4.to je to,generacija pa se valjda slicno ponasaju😉
sanjarka ne pitaj,neki dan u drvo,a dok sam bila u 38tj trudnoce sam zabila u zid isto u rikverc 😁😁😂😂 kaze mm ugradit ce kameru i senzore
curica moja kcer i sin imaju jako grubu igru
Ja pojma nemam valjda isto sto i trudnicama na groblju i sprovodima 🤔
Ne znam ni ja zasto to govore.
Sta nam je sa bellaru? Ugolina isto se slabo javlja😁 ocito vjestica svoj danak uzela 😁😂😁😂
Bellaru ima goste 😊
Ugolina i kod nas je slicno. Vec neko vrijeme drzi ritam 3*40min... taman spusim duhan, javim se na forum i mislim sto cu prvo napravit po kuci eto njega 😂😂
Ugl jucer imao od ta tri jedan spavanac od sat ipo a danas 2ipo 😨😨😨😨 strah me iti pomislit da napokon prolazi ludilo dnevnog spavanja.
Ja se vise mislim kako cu noc popravit i zasto se budi tako rano
Večer cure
Danas nije moj dan,živci na 300..Rita je nervozna zbog nosica,dosta curi,kiše ,bljucka..Ma bez veze ,nismo ni 10 dana u komadu bili ok s tim nosom...😤😤
Sanjarka torta je odlična!!!👍👍👍
To je sve što sam zapamtila..
Premorena sam
svi spavaju ,idem i ja..
Mirnu noć svima✋✋✋
Sortiraj odgovore
Najstariji