Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    02. Studeni 2016. 15:39

Dobar dan mame😊

Na brzinu sam vas pročitala,kolko mi je Rita dozvolila😉

Petru i Arieli sretni minić!!😘

Inji velikoj curi želim sretan rođendan!!🎆🎇🎊🎊🎉🎉🎉

Nama nos nije ni gore ni bolje...
    Noć sto sisanja,jučer pojela pola male ksice od jabuke..
    Moja cura je super kad je bilo ko drži ako ja nisam tu,kad me ugleda pruža rukice da je uzmem,to me veseli!!!

Ugolina
    02. Studeni 2016. 15:43

Mare 😲😲😲😲

Kaj se tice svekrvi,ja sam se malo primirila..slozila sam si u glavi da ona maloj nece naskodit 😂😂 da su jednako baka i deda kao i moji starci i da cu,koliko je moguce ,ignorirati izjave..i tak ih istrpim tih dva tri sata kaj budem tam i gotovo.. i moram priznat da se bolje osjecam.. za to se moram zahvalit svojoj sogorici koja je pocela kod mojih doma svasta izvodit i ponasat se ko razmazeno deriste i promatrajuci to,vidim kako to utjece na moje starce i srce ih boli tako da sam odlucila da ja jednostavno necu niti ne zelim biti takva (iako joj nisam niti blizu).. sad ovo zvuci ko da si mi nismo dobre..jesmo,i godinama ju vec znam,dugo su buraz i ona zajedno,ali s mnogo njenih razmisljanja se nikako ne slazem i pocela mi je ic na zivce 😂😂😂 ponasa se ko balavo dijete

TPol
    02. Studeni 2016. 15:50

Ugolina bas se slazem najbolje je ignorirat imja sam to odlucila, ja ponjdim da dodu a ako nece nece , njihova stvar , kad mala bude malo veca odem tamo i gotovo. Saljem im slike svaki dan i oni sretni 😀

Ja sam danas isla kod kolegica na posao vec me zovu otkad se rodila Lea, al kod nas je problem jer auto nece kolica nece pa sam lijepo u ergo, al malo je problem da je vani hladno a u javno, prevozu je vruce tako da sam se morala skidat jer se vec uznervozila . Al bas mi je daleko trebao mi je sat vremena do tamo a za nazad jos duze 😬 I naravno u povratku to njoj isto bile previse pa je pocela plakat i jedna zena mi kaze, joj zakva je bila moja kcer godinama kud god da smo krenuli plakala je hahhaha 😂 A joj meni ako bude takva 

Sanjarka lijep je petric ❤️
    ilani akde lakse mi je kad ti kazes da neznas sta beba hoce 👍🏻
    Crazy stigla mi knjiga sretna beba bas se veselim citat taman kad je mama ovde nek cuva bebu a ja cu citat 👍🏻👍🏻
    Ma ariela napreduje pravo 👍🏻
    I moja zaspala idem iskoristit vrijeme 👍🏻☕️☕️☕️☕️

TPol
    02. Studeni 2016. 15:51

Da ejic sjetila sam se imamo isti ergo jer si rekla da si kupila i onaj umetak jer za taj novi 360 netreba umetak al zato je dosta skuplji, al za 2mj ni mi necemo trebat vise umetak

Abies
    02. Studeni 2016. 15:52

Moj sistem sa svekrvom je bio. Dam joj dijete i maknem se. Neće mu zlo činit a ja ne gledam cirkusjade. Jedino sranje je bilo da su iskvarili klinca po nekim mojim zacrtanim idejama.

bellaru
    02. Studeni 2016. 16:12

😣😣😣😣😣😣😣 karlo cijeli dan place. Spava ravno koliko traje usisavac na aplikaciji. Glava mi ko bubanj😣😩😣😩😣😩😣😩😣

Ugolina
    02. Studeni 2016. 16:43

A zao mi i zbog muza,uvijek govori kako njegov stari garant nebu duze od pet godina jos ziv,da mu bas drago sto ju moj tata tako voli,da bude dijete imalo dedu za razliku od njega..onda mi bude bed pa ju cesce odvedem tamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.