Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    02. Studeni 2016. 08:20

jutro mamite..moze meni jedna gudara crne 😥😥
    moje dijete je jos dodatno pokvarilo spavanje..sad se po novom trendu budi svaka 2h, ma i prije😥 al zato preko dana uredno odspava dva kraca i jedan duzi spavanac..doduse mozda ga je poremetilo sto zadnja dva tri dana stalno setamo okolo a on cim osjeti da se auto mice spava ko top 🤔🤔
    ne stignem vam bas pisat jer malo obiteljski izletujemo 😀😀 moramo nadoknaditi sve ovo sta tata nije bio kuci 😁😁
    Maree sretan minic nasoj najmladoj ljetnici, maloj sireni Arieli 😍😍 
    Ilani vidim i Nikolina radi probleme nocu, partijaneri nasi 😉 nadajmo se da ce iduca noc biti bolja 😘
    Sanjarka drago mi je da je rođendan protekao super, mudrica je zadovoljna i darom i proslavom a to je najbitnije 😀😀 torta 👍👌 bome si ulozila truda, svaka cast 😀 odlicno izgleda  a vjerujem da je i okusom bila 🔝
    Petricu noaic jos zacepljen? I Kristianu vec par dana i to bas curi, pun sline i svega necega..slina mu bijela pa pratim svaki dan da nebi pozelenila😣 ljubavi male kako ih to muci 😯 kupila sam aquamaris za bebe po Ellienoj preporuci i mogu rec da sam zadovoljna, komobiniram s obicnom fizioloskom..pa ako oces probaj 
    Crazy sveki je jos tu? uuuff imas konjske zivce haa 😀 na jedno uho ude na drugo izade 😂
    Ejic welcome to the zubici club 😫😫

Ellie00
    02. Studeni 2016. 08:29

Jutro, tko kuha kavu? 

Mi se budli oko 6 I sad opet,.uzasno nemirno mi jede, cijelu me izmori. 
    Vratili se kuci, bio lijep produzen vikend. 
    Jucer ujutro bili na groblju pa na kupanju u Krapinskim. bebo cuvala moja sestra. Toplice super, novo sve, nema mirisa klora, ne moras nosit unutra lovu sve na narukvice. od svih toplica ove nam br.1.

Idemo se spremat na jogu dugo nismo bile 
    Citam vas poslije

• kokolo5
    02. Studeni 2016. 08:51

jutrooo žene! može i meni jedna velika! ne stignem jedan dan na forum, a nakon toga vas više ne mogu ulovit s čitanjem, pa opet upadam ko padobranac 
    Sanjarka i Mare sretan minić Petru i Arieli 
    Crazy, dobro si pretpostavila :) moj bio u jaslicama na kratko, ali sam ja pokupila svaku bolešćinu od njega. Zadnje sam dobila upalu sinusa koja se proširila na oba uha i oko, zakurila skoro 40...teško je bit sam s dvoje malenih, al još kad si uz to bolestan...htila sam se propucat  btw, imala sam i zoster ovo ljeto, izašao taman kad mi je muž otišao..grozno nešto. eto koliko mi je imunitet u rasulu. Sad je mali doma, dok ja malo ne ojačam..tj dok se tata ne vrati. 
    Vidim bebe zaj...po noći-i moja je noćas bila vesela, budila se 4 puta i svaki put me isisala do kraja...inače se budi jednom, oko 5-6 i kratko brljavi po jednoj ciki, i zaspe dalje. Noćas je vikala (ne plakala, nego bas vikala, vuče me za majicu i ko da viče na mene-stara daj sisu!) probudila i bracu...nadam se da joj neće preć u naviku 

Ellie00
    02. Studeni 2016. 09:00

Ipak nista od joge sad me instruktorica zvala da je bubana.. onda cemo u setnju kad se sunce pokaze.Ionako Ena ima vjezbe u pola 7 navecer (hm a ona zna od 6 spavati). Morala bi stavit ves prati skupilo se preko vikenda. 
    Vidim da ni vi niste nesto puno pisalale, takvi su dani... 
    Netko bio pitao sto preuredjujemo- radimo apartmane kod mene kraj Vz, bacamo se u turizam . Susjed ima 10 konja pa imamo s njim neki deal... 

Neki baby bum kod mene gore, susjeda je trudna, ceka decka, i sestricna (bit ce ista razlika izmedju mene i nje i izmedju nasih bebaca) imat ce Ena s kim s igrat.

deeka
    02. Studeni 2016. 09:21

Jutro curke!

Mare sretan minic!

Crazy nasi intenzivni grcevi su prestali, nekidan je bila reakcija na hranu. Al najgore je proslo. Muci je malo probava ujutro, sve se napinje i stenje pa kad napuni pelenu onda se umiri.

Moja cura i sinoc zaspala u 9 do 7ipo jutros, naravno uz 4 budenja. I evo sad opet ubila oko. 
    Maloprije se sama okrenila s boka na trbuh, izvukla ruku i pocela pricat. Inace ne voli na trbuh iako je forsiram par puta dnevno jer mi se cini da bi tribala vise drzat glavu nego sta drzi. Vidit cemo na kontroli.
    Cure sa starijim bebama, kad nestaje onaj Moorov refleks?

Ellie00
    02. Studeni 2016. 09:38

Jedno pitanje za  vezice za dudu- gdje ste ih kupili? MI imali neku iz DM al mi kratka, pa je dobila neku s svojim imenom al ima one kuglice koje bi stalno u usta pa joj maknula to al sad joj stalno pada na pod. 
    Sad sam se sjetila da joj moram promijenit dude  i to. pa mi imamo 6 mj uskoro 

Ugolina
    02. Studeni 2016. 09:43

Jutro,i ja bi gudaru cisto jer volim kavu!!! danas sam se tak naspavala covjece..nemojte me mrzit,moram se i ja nekad naspavat..nocas se nije budila mala nego ja pa sam ja nju,nek vidi kak je to 😂😂😂😂 zezam se,stavljala sam ju sisat jer sam znala da ce ona mene probudit cim zaspem opet,nemajka 😂😂 do osam smo potegle 💪💪💪💪💪💪

TPol
    02. Studeni 2016. 09:50

Jutro vrijedne zenice! 
    Elle znaci krapinske toplice valjaju? Moja mama je u potraznji za dobri. Toplicima 
    Crazy a joj izgleda da i moja olace od tolko kave
    Ejic koji ste uzeli ergo onaj standarni ili 360? 

Mi imamo jos nazalozt grceve, ko ih jos ima bellar tvoj Karlo? Od 3-5 nije bilo spavanja jadna place i grci se pa joj jedino pomogne kad ju mm nodi na rukama onako obrnuto

Zacepljen je nosic i nama ali ja sam kupila baby kapi i bas joj pomognu , tnx ejic 👍🏻
    Idemo i mi do trgovine u ergu , kolica su ionako pokvarena 😂😂😂 dode mi mama danas bas me zanimaju njeni biseri pitat ce isto zasto beba place, i svekrva je pitala, pa zar nisu nikad imale djecu? 😧😧

Sunshine1
    02. Studeni 2016. 09:56

Sretni minici svima aaa kako je to lijepo citat!! 3,4,5 pa uskoro 6,7,8!!😍😍😘😘
    Jucer pricam sa jednom zenom i sama se cudim pa zar vec skoro 5??!!
    Crazy nama grcevi prestali 'kukuckucodrvo' jrdno 2 tjedna smo mirne al nisam vam pisala ko zadnja praznovjerna baba. Lijepi su nas oprali,skoro 4,5 mj. 
    Sinoc je tolko plakala da sam mislila pa zar opet a kako mi nije bilo dobro na zelucu dala mm da je nosa i smiruje i onda sam popi** i uzrla jer jer on zvoca da ne zna sta joj je,a meni je kao sapnula sta ju muci. I kako sam ju uzela u ruke ona se te sekunde smirila. 😤 i to je napravila par puta ovaj vikend!!! Ocekivala sam to al ne sada nego sa kojih 6,7 mj. No krasno.
    Ellie bas super ovo sa konjima,mi dodemo u turizam kad bude gotovo,volimo proc negsje za vikende.
    Masha drzite se sa grcevima,bit ce bolje i evo ja kao da je taj period bio prije godinu a ne 2,3 tjedna.
    Tko jos?
    Baby,Ilani imaju partijanerice! 🤔
    Kod nas u krug...tjedan dobre noci,pa par dana ludila. Sad smo na dobrim nocima! Pomirila sam se da necemo skoro prespavat pa mi lakse,ali kad god imam priliku uvalim se njoj u krevet.

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    02. Studeni 2016. 10:00

Tpol da- Krapinske. Zgodno za vikend, lijepo mjesto. A toplice se sad zovu Aqua Vivaae, neki Rus ulozio pare. Mm je stvarno picajzla sto se tog tice al je prezadovoljan. I za klince je fora- tobogan ima, bszen s valovima, za bebe mali izdvojen na poluatu, bazen za ronjenje (mozes s instruktorom), ima igraonica s legicima. Ugl super je

Moj bebo pava opet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.