Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    01. Studeni 2016. 14:15

Evo nastavak s moba dok je mali prištekan 
    Jučer me frendica zvala, kaže sjedi na školjci i pljusnula voda iz nje (termin joj je u nedjelju) i još malo curi i što da radi. Osjećala sam se kao doula 😊 baš mi je fora bilo  uglavnom nije imala svoje trudove pa su joj dali drip i epiduralnu i rodila je noćas curicu 😍
    Mare kako tvoj brat i žena mu? još ništa?
    Tpol nama je začepljen nos trajao 2 tjedna...

mare1989
    01. Studeni 2016. 14:21

vjeverica hvala na pitanju,jos nista termin bio 27.10,sad me bas zovu da idu u setnju pa ce doci na kavu

mare1989
    01. Studeni 2016. 14:23

ugolina cim mozes tu pisat nije ti nista hahaha

tpol ja isto sa svojima krenula u setnju i mala pocela vristat,ni u kolica nece,ni cicat nece bas uzas odjedanput

Ugolina
    01. Studeni 2016. 14:55

Mojoj maloj se zacrvenili obrazi i brada ,onako kao suha koza to izgleda..dosta je i hrapavo na dodir.. Mislim si da je mozda od tog silnog slinjenja i guranja svega u usta..ima kome jos tako???
    Smije li se bepanthen mazati tak oko usta bebi? il da zovem doktoricu radije pitat prvo

Sanjarka88
    01. Studeni 2016. 15:59

Hello curke 😘 sta se radi?
    Evo ja se izlezavam. Mm isao na selo a bebo spava.
    Bili na rucku kod mojih. 

Ilani mi nismo isli na misu na groblje cisto jer je prehladen a vani i nije bas toplo zna na groblju bas i puhat.
    Sta si na kraju kupila curi?

Tpol tiha misa? 😄
    Nama prehlada vec 8. dan. Ne ide na gore ali ni na bolje 😔

Bellaru bit ce vam super vikend 😎

Abies znaci preostaje mi samo fizioloska za nosic? 😑

Sunshine kako prosao prvi obrok na zlicu? Koje mlijeko si kupila? 

Vjeverice hug! Sta da ti kazem osim bit ce bolje 😄
    Cestitke frendici ❤

Ugolina ja sam ti ko dijete volim šareno i slatkiše pa natrpah svega na tortu. Skuplje me doslo ukrasavanje nego sama torta 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.