Evo nastavak s moba dok je mali prištekan
Jučer me frendica zvala, kaže sjedi na školjci i pljusnula voda iz nje (termin joj je u nedjelju) i još malo curi i što da radi. Osjećala sam se kao doula 😊 baš mi je fora bilo uglavnom nije imala svoje trudove pa su joj dali drip i epiduralnu i rodila je noćas curicu 😍
Mare kako tvoj brat i žena mu? još ništa?
Tpol nama je začepljen nos trajao 2 tjedna...
vjeverica hvala na pitanju,jos nista termin bio 27.10,sad me bas zovu da idu u setnju pa ce doci na kavu
ugolina cim mozes tu pisat nije ti nista hahaha
tpol ja isto sa svojima krenula u setnju i mala pocela vristat,ni u kolica nece,ni cicat nece bas uzas odjedanput
Mojoj maloj se zacrvenili obrazi i brada ,onako kao suha koza to izgleda..dosta je i hrapavo na dodir.. Mislim si da je mozda od tog silnog slinjenja i guranja svega u usta..ima kome jos tako???
Smije li se bepanthen mazati tak oko usta bebi? il da zovem doktoricu radije pitat prvo
Hello curke 😘 sta se radi?
Evo ja se izlezavam. Mm isao na selo a bebo spava.
Bili na rucku kod mojih.
Ilani mi nismo isli na misu na groblje cisto jer je prehladen a vani i nije bas toplo zna na groblju bas i puhat.
Sta si na kraju kupila curi?
Tpol tiha misa? 😄
Nama prehlada vec 8. dan. Ne ide na gore ali ni na bolje 😔
Bellaru bit ce vam super vikend 😎
Abies znaci preostaje mi samo fizioloska za nosic? 😑
Sunshine kako prosao prvi obrok na zlicu? Koje mlijeko si kupila?
Vjeverice hug! Sta da ti kazem osim bit ce bolje 😄
Cestitke frendici ❤
Ugolina ja sam ti ko dijete volim šareno i slatkiše pa natrpah svega na tortu. Skuplje me doslo ukrasavanje nego sama torta 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji