Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    01. Studeni 2016. 10:47

Mare jao jao,zubici bole! Nadam se da ce se brzo rijesit. Kud bas danas kad ne rade ambulante. 😥

Ilani bas super ime!! Ja sam za takva slatka i unikatna imena,a mm se sigurno nebi svidilo.

Tpol grcevi 😭😴 jao znam kako je. Mi ih barem po noci nismo imali. Al vidim da se ticker blizi 3 mj pa se strpi jos malo.

Mi rijesili misu i jedno groblje,sad cekam da se prasica zbudi jer je opet zaspala kad ne treba vani u kolicima,voli hladnije 😂😎
    A ja nestrpljivo cekam da joj napravim rizine paljuhice.. Veselim se ko malo dijete 😊

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    01. Studeni 2016. 10:49

Ilani ja necu vodit Tenu na groblje,nisam praznovjerna,zasto ne vodit...ali mi se neda nju nosit pa ako bi se isli gledat i dirat ako naletimo na koga i tak. Ovako smo brzi bez nje

url=https://lilypie.com]

mare1989
    01. Studeni 2016. 10:52

abies ona se vec par dana zali ali nista nije rekla di tocno boli,a cim je oteklo manje je boli.
    nema hitna stomatoloska.

ejic
    01. Studeni 2016. 10:56

Dobro jutro! 

Evo jedne prigodne za nas: https://m.youtube.com/watch?v=3YbD81Ftkss 😁😈
    I sretan vam nas dan s malim zakasnjenjem 😈😈

Nasa noc i nije bila bas najbolja. Budio se u 12 i oko 3h za jesti, a u 6:15 se poceo grciti. Ocito ga probava zezala kad sam cula da prducka. Probala mu dati jesti ali nije bio gladan, zato su oci bilo ko u sovice i vise nije ni razmisljo o tome da salje spava 😈 Tek oko 8 je zaspao na nekih 40min, pa onda hranjenje i malo igre i prije nekih sat i pol zaspao i evo bas se probudio. Cijeli ritam mu se poremetio 😕

Sanjarka, torta je prekrasna!! Super sto je mudrica bila zadovoljna poklonom i proslavom 😍

TPol, da bas sam zadovoljna ergom. Uvijek vozim i ergo i kolica sobom kad nekud idemo jer nikad ne znam kakve ce volje biti i hoce li zaspati u autu ili vristati pa ga ovisno o tome onda ubacim na kolica ili u ergo 😉

Ugolina, smijesno zvuce te moje dlake na glavi ali na zalost je to realnost. 😭😭😭 Ako tako nastave, do Bozica sam celava 😭😭😭

Jeee, danas opet prekrasno vrijeme. 🌞 Planiram poduzu setnjicu, nadam se da ovajput u kolicima jer nakon 40min setnje s njim u ergo mi leda odpadaju 😣

vjeverica8
    01. Studeni 2016. 14:04

Eto pošto je Ejic napisala sve ono što i ja mislim sad se mogu malo i izjadati 
    I nama su se noći nešto pokvarile, opet jako nemirno spava, muči ga ta probava  valjda će biti bolje
    jučer sam i ja odspavala jednu turu s njim, možda budem i danas malo kasnije.
    Evo budi se a nisam stigla sve napisati 

TPol
    01. Studeni 2016. 14:04

Vidim svi ste vi negdje po vani kad je zastisje.....
    Kolko vam je trajala ta prehlada kod beba? Mojoj je vec tjedan dana nosic u isto. Stanju, onako poluzacepljen, u petak sam bila ono kod pedijatra kaze nema na plucima proci ce brzo al nista. 
    Mi se spremili za van al kad sam joj pocela oblacit jaknicu pocela je odjednom vristat kao da je skuzila da idemo van, pokusala sam je stavit u ergo ali nisam mogla na jer o je ukocila noge ! Stvarno nemogu vjerovat da je skuzila kako me zeznut 😧😧😧😧
    I sad spava 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.