jutro
moze meni lonac kave
sanjarka torta izgleda prekrasno
Kod mene luda noc. ja sam se budila svaka 2h,Ariela je zaspala u 20.30 budenje u 3h,5h,7h i sad evo i dalje budna,kcer me budila da je opet boli obraz,upalim svijetlo obraz joj natecen,a u p.m. jos mi to treba,jedino sin spavao cijelu noc.
Dobro jutro!
Eto i mene na kavu. Nikolina me probudila, malo se mazili, promijenili pelenu, papala i opet zaspala. I svi ostali su još u krevetima a ja bar imam malo mira. I danas će biti lijep dan.
Sanjarka, torta izgleda bombastično👍👍👍. Super si ti to odradila. Jel sudjelovala i slavljenica? Moja Inja ima sutra rođendan, slaviti će u subotu,ali ja ću kupiti Ledovu tortu za klince, a za odrasle još nisam ništa smislila.
Mari lonac kave 😂😂😂
Sta je curi? Zub?
Ilani curka se zove Inja? Super zanimljivo ime 😎
Koliko godina ce imat? To mlada ili starija curka? Slavite kuci? 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro
Sanjarka svaka cast za tortu bas je cool, drago mi je da je sve proslo dobro 👍🏻👍🏻👍🏻
Ejic odlicno za ergo, i ja sam super zadovoljna s njim, jedino mi tu ne vristi hahha 😬
Ilani, bas lijepo ime unikatno 👍🏻
Kod nas grcevi, jadna se cijelu noc grcila m nije plakala ali se stiskala , kao da bi kakala a neide, tako da sma je nosala i drzala na sebi, pase joj na trbuhu a sama nece da spava na trbuhu. Nadam se da ce to skoro zavrsit bas se vidi da ju boli
A ja sam jos ljuta zbog kuhinje , jer je mm stavio vruce na radnu povrsinu i ostalo je, ok ajd moze se dogodit al mene ljuti da sad njega to bas briga, kao sta ima veze 😡😡😡😡 da mislim sta ima veze prije dva mjeseca smo sve novo stavili i sta ima veze. Ja vec 3dana pretrazujem po internetu kako to sredit , nasla sam neku ideju da se preljepi ona folija .. Vidit cu
Sutra dolazi moja mama pa valjda nece bit napeto hehhe neg opusteno 😬
Mare a joj jadna clarissa 😞
Pisem od 8 uj pa nikako😂
Sanjarka torta odlicna! Ja bi se najela samo od ukrasa😀
Seka i ja pijemo kavu i tracamo😀 kaze rezervirala nam slj vikend sa muzevima i djecom neku vilu u umagu. Jedva cekam!! Jos samo da bude lijepo vrijeme
Puno toga slabo pamtim. Ako je ostalo kave daj!
Nos ma može sljez al nemoj, mene boli kad ga ukapam, tako da ga izbjegavam.
Sanajrka torta...što je bilo u kinder jaju😀
Baš si super složila
Ilani Inja, lijepo ime. Volim takva imena, prisutna, a malo ljudi u životu imenjaka upoznaš.
Na mirogoj smo starijeg vodili. Sad u jasku ćemo svi. Još bi bilo lijepo od mene da odem na miroševac.
Tpol ili Mare... Spavanje uh što je to sinoć bilo. 0-2 pjesma smijeh. Na kraju sam ju stavila u krevet i ja zaspala. Kad je ona nemam pojma. I do jutra me 3put budila. Danas glava puca.
Mare jel ima hitna stomatološka u puli? Ili cura možr čekat do sutra. Baš mi je žao da ju boli. Šaljem joj pusu da što prije prođe.
Sortiraj odgovore
Najstariji