Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    01. Studeni 2016. 08:38

jutro 

moze meni lonac kave

sanjarka torta izgleda prekrasno 

Kod mene luda noc. ja sam se budila svaka 2h,Ariela je zaspala u 20.30 budenje u 3h,5h,7h i sad evo i dalje budna,kcer me budila da je opet boli obraz,upalim svijetlo obraz joj natecen,a u p.m. jos mi to treba,jedino sin spavao cijelu noc.

01. Studeni 2016. 08:44

Dobro jutro!  
    Eto i mene na kavu. Nikolina me probudila, malo se mazili, promijenili pelenu, papala i opet zaspala. I svi ostali su još u krevetima a ja bar imam malo mira. I danas će biti lijep dan. 

Sanjarka, torta izgleda bombastično👍👍👍. Super si ti to odradila. Jel sudjelovala i slavljenica? Moja Inja ima sutra rođendan, slaviti će u subotu,ali ja ću kupiti Ledovu tortu za klince, a za odrasle još nisam ništa smislila.

Sanjarka88
    01. Studeni 2016. 08:49

Mari lonac kave 😂😂😂
    Sta je curi? Zub?

Ilani curka se zove Inja? Super zanimljivo ime 😎
    Koliko godina ce imat? To mlada ili starija curka? Slavite kuci? 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    01. Studeni 2016. 09:12

Ugolina jesi li jos na klanju vjestice😁😁😁

TPol
    01. Studeni 2016. 09:13

Jutro

Sanjarka svaka cast za tortu bas je cool, drago mi je da je sve proslo dobro 👍🏻👍🏻👍🏻 
    Ejic odlicno za ergo, i ja sam super zadovoljna s njim, jedino mi tu ne vristi hahha 😬
    Ilani, bas lijepo ime unikatno 👍🏻

Kod nas grcevi, jadna se cijelu noc grcila m nije plakala ali se stiskala , kao da bi kakala a neide, tako da sma je nosala i drzala na sebi, pase joj na trbuhu a sama nece da spava na trbuhu. Nadam se da ce to skoro zavrsit bas se vidi da ju boli 
    A ja sam jos ljuta zbog kuhinje , jer je mm stavio vruce na radnu povrsinu i ostalo je, ok ajd moze se dogodit al mene ljuti da sad njega to bas briga, kao sta ima veze 😡😡😡😡 da mislim sta ima veze prije dva mjeseca smo sve novo stavili i sta ima veze. Ja vec 3dana pretrazujem po internetu kako to sredit , nasla sam neku ideju da se preljepi ona folija .. Vidit cu
    Sutra dolazi moja mama pa valjda nece bit napeto hehhe neg opusteno 😬

Mare a joj jadna clarissa 😞

bellaru
    01. Studeni 2016. 09:58

Pisem od 8 uj pa nikako😂 

Sanjarka torta odlicna! Ja bi se najela samo od ukrasa😀 
    Seka i ja pijemo kavu i tracamo😀 kaze rezervirala nam slj vikend sa muzevima i djecom neku vilu u umagu. Jedva cekam!! Jos samo da bude lijepo vrijeme

Abies
    01. Studeni 2016. 10:44

Puno toga slabo pamtim. Ako je ostalo kave daj!
    Nos ma može sljez al nemoj, mene boli kad ga ukapam, tako da ga izbjegavam.
    Sanajrka torta...što je bilo u kinder jaju😀 
    Baš si super složila
    Ilani Inja, lijepo ime. Volim takva imena, prisutna, a malo ljudi u životu imenjaka upoznaš. 
    Na mirogoj smo starijeg vodili. Sad u jasku ćemo svi. Još bi bilo lijepo od mene da odem na miroševac. 
    Tpol ili Mare... Spavanje uh što je to sinoć bilo. 0-2 pjesma smijeh. Na kraju sam ju stavila u krevet i ja zaspala. Kad je ona nemam pojma. I do jutra me 3put budila. Danas glava puca.
    Mare jel ima hitna stomatološka u puli? Ili cura možr čekat do sutra. Baš mi je žao da ju boli. Šaljem joj pusu da što prije prođe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.