Iz splita,jesam jesam.
Meni su leđa boljka od 16-godine,lumbalni dio me zeza,diskovi su mi izlizani ko u stare babe ,puno prije rada u vrtiću nažalost.Štedim se kolko mogu kad radim ,u jaslama je tesko,kod presvlacenja pelena i sl.Nastojim se pravilno spuštati kad ih podizem.
Iz splita,jesam jesam.
Meni su leđa boljka od 16-godine,lumbalni dio me zeza,diskovi su mi izlizani ko u stare babe ,puno prije rada u vrtiću nažalost.Štedim se kolko mogu kad radim ,u jaslama je tesko,kod presvlacenja pelena i sl.Nastojim se pravilno spuštati kad ih podizem.
Nemate one stepenice u jaslicama da se sami penju na prematalicu

Sunshine mislim da je od sutra popust u kozmu 30%na bebe.
Ja sam u lidlu uzela usisavač. Isto klik (u šumu) povremeno filter operem. No nije tih. Al radi.
Ugolina kak mozeš zlicom zvat onakvu ljepoticu. No no
Tpol a da uzmeš kišobran kolica od 0mj tj ležeći položaj. Umjesto kotača. Ionako će ti dobro doći. Imaš auto, stavi ih u auto i odglumi ljutnju da zauzimaju cijeli gepek 😇😈
Mene će ginić tj sesta živaca doć. Već 3 tj se natežem oko pape. Nije došlo, mora drugi tj. Pa se ne jave. Na kraju se izgubilo. Pa će ponovo zvat laboratorij. I nazvat mene. Ne zove ne javlja se.
Nešto mi se mm danas vrti ko mačak oko vruće kaše. Baš me zanima kakvu propusnicu hoće...
Sunshine mislim da je od sutra popust u kozmu 30%na bebe.
Ja sam u lidlu uzela usisavač. Isto klik (u šumu) povremeno filter operem. No nije tih. Al radi.
Ugolina kak mozeš zlicom zvat onakvu ljepoticu. No no
Tpol a da uzmeš kišobran kolica od 0mj tj ležeći položaj. Umjesto kotača. Ionako će ti dobro doći. Imaš auto, stavi ih u auto i odglumi ljutnju da zauzimaju cijeli gepek 😇😈
Mene će ginić tj sesta živaca doć. Već 3 tj se natežem oko pape. Nije došlo, mora drugi tj. Pa se ne jave. Na kraju se izgubilo. Pa će ponovo zvat laboratorij. I nazvat mene. Ne zove ne javlja se.
Nešto mi se mm danas vrti ko mačak oko vruće kaše. Baš me zanima kakvu propusnicu hoće…
Popust na bebe😂😂😂
A tvoj se tebi umiljava kad hoce propusnicu? Moj izazove svadju pa je kao ljut pa ode iz kuce. 👨🔫

Ugolina u nekim objektima imamo u nekim ne,ja još nisam za stalno,tek sam prošle godine dobila malu školu,i onda otišla u 12 mj.na porodiljni,tj.na bolovanje,pa porodiljni..do tada stalno zamjene..
Nije ozljeda,genetski😓

Pozdrav zene.
Malo sam zauzeta pa me nema.
Dobila par prijevoda za prevest + pokusavam dovest kucu u red+ bile na kavi.
Ozdravile smo, vec se pakiramo za Varazdin..bas se veselim idemo do moje sestre I baki (Eninoj prabaki). s druge strane tuzna.. to su ti dani u godini, groblja... fale 😢
Abies super su slikice. vecinu tog nama pokazali I radimo to.
Usisavaci- ja imam rowenta pet care I super mi. bez vrecice, lako se isprazni.. zadovoljna

Dijete taman pojeo leži na meni i spava
Mm spava kraj nas s fibrom 😩😩 jos nek mene složi sad prid rockas 😩😩
Rucak spremljen i ceka da ga se pojede haha
Ugolina bravo za tvoju zlicu 😍 meni je to puno i previse nereda pa ga hranim ja haha
Kad bude jeo usitnjeno onda cemo se učiti sami papat
L&L&R lipo se vi naspavali 😇
Zao mi zbog boljke s ledjima 😑😑
Bravo za seku kako ona mami pomaze 😍
Abies mislis da nije i danas?
Zna li tko provjereno da neidem veceras bezveze
Mozda tm samo zeli veceras nagradu haha 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie super profilna 😍😍
Drzi se ove dane hug hug! ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji