Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    28. Listopad 2016. 15:27

Iz splita,jesam jesam.
    Meni su leđa boljka od 16-godine,lumbalni dio me zeza,diskovi su mi izlizani ko u stare babe ,puno prije rada u vrtiću nažalost.Štedim se kolko mogu kad radim ,u jaslama je tesko,kod presvlacenja pelena i sl.Nastojim se pravilno spuštati kad ih podizem.

Ugolina
    28. Listopad 2016. 15:41

Btw jesi imala neku ozljedu il ti je samo urodeno

Abies
    28. Listopad 2016. 15:51

Sunshine mislim da je od sutra popust u kozmu 30%na bebe. 
    Ja sam u lidlu uzela usisavač. Isto klik (u šumu) povremeno filter operem. No nije tih. Al radi.
    Ugolina kak mozeš zlicom zvat onakvu ljepoticu. No no
    Tpol a da uzmeš kišobran kolica od 0mj tj ležeći položaj. Umjesto kotača. Ionako će ti dobro doći. Imaš auto, stavi ih u auto i odglumi ljutnju da zauzimaju cijeli gepek 😇😈
    Mene će ginić tj sesta živaca doć. Već 3 tj se natežem oko pape. Nije došlo, mora drugi tj. Pa se ne jave. Na kraju se izgubilo. Pa će ponovo zvat laboratorij. I nazvat mene. Ne zove ne javlja se.
    Nešto mi se mm danas vrti ko mačak oko vruće kaše. Baš me zanima kakvu propusnicu hoće...

lan@luk@rit@
    28. Listopad 2016. 15:59

Ugolina u nekim objektima imamo u nekim ne,ja još nisam za stalno,tek sam prošle godine dobila malu školu,i onda otišla u 12 mj.na porodiljni,tj.na bolovanje,pa porodiljni..do tada stalno zamjene..
    Nije ozljeda,genetski😓

Ugolina
    28. Listopad 2016. 16:03

LLR poslala sam ti privatnu poruku

lan@luk@rit@
    28. Listopad 2016. 16:45

Ugolina odgovorila sam ti

Ellie00
    28. Listopad 2016. 17:04

Pozdrav zene. 
    Malo sam zauzeta pa me nema.
    Dobila par prijevoda za prevest + pokusavam dovest kucu u red+ bile na kavi.
    Ozdravile smo, vec se pakiramo za Varazdin..bas se veselim idemo do moje sestre I baki (Eninoj prabaki). s druge strane tuzna.. to su ti dani u godini, groblja... fale 😢

Abies super su slikice. vecinu tog nama pokazali I radimo to.

Usisavaci- ja imam rowenta pet care I super mi. bez vrecice, lako se isprazni.. zadovoljna

Sanjarka88
    28. Listopad 2016. 17:05

Dijete taman pojeo leži na meni i spava
    Mm spava kraj nas s fibrom 😩😩 jos nek mene složi sad prid rockas 😩😩

Rucak spremljen i ceka da ga se pojede haha

Ugolina bravo za tvoju zlicu 😍 meni je to puno i previse nereda pa ga hranim ja haha
    Kad bude jeo usitnjeno onda cemo se učiti sami papat

L&L&R lipo se vi naspavali 😇
    Zao mi zbog boljke s ledjima 😑😑
    Bravo za seku kako ona mami pomaze 😍

Abies mislis da nije i danas? 

Zna li tko provjereno da neidem veceras bezveze

Mozda tm samo zeli veceras nagradu haha 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Listopad 2016. 17:07

Ellie super profilna 😍😍
    Drzi se ove dane hug hug! ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.