Iz splita,jesam jesam.
Meni su leđa boljka od 16-godine,lumbalni dio me zeza,diskovi su mi izlizani ko u stare babe ,puno prije rada u vrtiću nažalost.Štedim se kolko mogu kad radim ,u jaslama je tesko,kod presvlacenja pelena i sl.Nastojim se pravilno spuštati kad ih podizem.
Sunshine mislim da je od sutra popust u kozmu 30%na bebe.
Ja sam u lidlu uzela usisavač. Isto klik (u šumu) povremeno filter operem. No nije tih. Al radi.
Ugolina kak mozeš zlicom zvat onakvu ljepoticu. No no
Tpol a da uzmeš kišobran kolica od 0mj tj ležeći položaj. Umjesto kotača. Ionako će ti dobro doći. Imaš auto, stavi ih u auto i odglumi ljutnju da zauzimaju cijeli gepek 😇😈
Mene će ginić tj sesta živaca doć. Već 3 tj se natežem oko pape. Nije došlo, mora drugi tj. Pa se ne jave. Na kraju se izgubilo. Pa će ponovo zvat laboratorij. I nazvat mene. Ne zove ne javlja se.
Nešto mi se mm danas vrti ko mačak oko vruće kaše. Baš me zanima kakvu propusnicu hoće...
Ugolina u nekim objektima imamo u nekim ne,ja još nisam za stalno,tek sam prošle godine dobila malu školu,i onda otišla u 12 mj.na porodiljni,tj.na bolovanje,pa porodiljni..do tada stalno zamjene..
Nije ozljeda,genetski😓
Pozdrav zene.
Malo sam zauzeta pa me nema.
Dobila par prijevoda za prevest + pokusavam dovest kucu u red+ bile na kavi.
Ozdravile smo, vec se pakiramo za Varazdin..bas se veselim idemo do moje sestre I baki (Eninoj prabaki). s druge strane tuzna.. to su ti dani u godini, groblja... fale 😢
Abies super su slikice. vecinu tog nama pokazali I radimo to.
Usisavaci- ja imam rowenta pet care I super mi. bez vrecice, lako se isprazni.. zadovoljna
Dijete taman pojeo leži na meni i spava
Mm spava kraj nas s fibrom 😩😩 jos nek mene složi sad prid rockas 😩😩
Rucak spremljen i ceka da ga se pojede haha
Ugolina bravo za tvoju zlicu 😍 meni je to puno i previse nereda pa ga hranim ja haha
Kad bude jeo usitnjeno onda cemo se učiti sami papat
L&L&R lipo se vi naspavali 😇
Zao mi zbog boljke s ledjima 😑😑
Bravo za seku kako ona mami pomaze 😍
Abies mislis da nije i danas?
Zna li tko provjereno da neidem veceras bezveze
Mozda tm samo zeli veceras nagradu haha 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie super profilna 😍😍
Drzi se ove dane hug hug! ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙