Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    28. Listopad 2016. 10:11

Ooo raspisle se vi od ove duple kave 😎
    Bellaru ma nije do tebe, ma to svaka druga bebica ima nešto ukočeno, nije ništa strašno, sve će to Karloko od šale 😘 
    btw. Ja oću dvije tikve 🎃🎃 😂😂😂 
    Sandrich super spavate, sretno s pikicom.
    Abies baš ću i ja proučiti vježbe. Thanx

bellaru
    28. Listopad 2016. 10:14

Tpol joooj😨😵😨😵😱😱 mogu si mislit kako si se usrala😵😵😵 
    A to se i mojoj sestri desilo al skliznuo sa kauca i samo je lezao tako dole. Uh imam strah od toga😓

Ugolina pa da zato mi je super😂😂 a ma super mi je kad nesto prospem pa njega samo uzmem upalim usisam i stavim bilo gdje a ovako izvlaci usisavac razvuci spagu, upali pa usisaj pa vrati spagu nazad oa odnesi usisavac nazad gdje stoji. 😱😱😱
    Jesam razmazena😂 kako nam je tehnologija sve te stvari olaksala...neda mi se ni miksat pa sam si kupila onaj multipraktik pa samo ubacim sastojke i sam miksa😁

Ugolina
    28. Listopad 2016. 10:29

Hahajs o da znam,kupim si mikser da ga ne moram drzat da samo miksa i uspijem strgat taj stalak glupaca i sad sizim jer ga moram drzat..a kaj cu novi kupovat radi stalka a ovaj radi haha

Ugolina
    28. Listopad 2016. 10:34

A br.1 pomagalo definitivno i najkoristenije-kuhalo za vodu 💪

Abies
    28. Listopad 2016. 10:34

Ugolina vodeni joooj iskreno. Imam i je usisa on fino i odvode očisti. Al muka mi poslije ga oprat ako to ne napraviš odmah usmrdi se. Oni bez vrećice su zakon

Ugolina
    28. Listopad 2016. 14:01

Abies

Ugolina vodeni joooj iskreno. Imam i je usisa on fino i odvode očisti. Al muka mi poslije ga oprat ako to ne napraviš odmah usmrdi se. Oni bez vrećice su zakon

Da da to znam,stara ga ima..srecom pa mi je muz takav da uvijek za sobom sve pokupi i makne,a da ne pricam da sve pospremi u originalnu kutiju.. drago mi je da je takav,ali brate mili pretjeruje 😂😂😂 meni se to nebi dalo,nema sanse

CrazyPuppet
    28. Listopad 2016. 11:09

Joj vodeni usisavač, nikad više... Ugolina i ti uposli muža da usisava i nek se on s tim zaje**va
    Ja isto mrzim kućanske poslove i nema što neću smislit da si olakšam.
    TPol, šok je kad padnu. Al još će se koji put desit... Ništa strašno s kreveta kauča... Nama Jakov pao s prematalice i to gadno. Mm ga "čuvao" igrajući igricu na kompu... Odma hitna rendgen, hb sve ok... bila kvrga i splasnulo. Al nas zdrmalo pošteno, nedaj bože nikom. Ako padne a ne plače i povraća onda se treba zabrinut jer može biti potres mozga.

Ugolina
    28. Listopad 2016. 14:03

CrazyPuppet

Joj vodeni usisavač, nikad više… Ugolina i ti uposli muža da usisava i nek se on s tim zaje**va
    Ja isto mrzim kućanske poslove i nema što neću smislit da si olakšam.
    TPol, šok je kad padnu. Al još će se koji put desit… Ništa strašno s kreveta kauča… Nama Jakov pao s prematalice i to gadno. Mm ga "čuvao" igrajući igricu na kompu… Odma hitna rendgen, hb sve ok… bila kvrga i splasnulo. Al nas zdrmalo pošteno, nedaj bože nikom. Ako padne a ne plače i povraća onda se treba zabrinut jer može biti potres mozga.

Da,da,ako ne place kod jakog udarca ili pada onda znas da je sranje.. btw,ja bi muza zaklala na tvom mjestu

Abies
    28. Listopad 2016. 11:15

Tpol baš što Crazy piše... Padaju. Dok plaču ok je. Najgore što si nemoćan, vidiš da pada i ništa ne možeš.

uykmyjh
    28. Listopad 2016. 11:21

Evo i nas s pregleda od 3 mj., 7130g s pelenom i bodijem, 63 cm i 41,5 opseg. Nije nas jos cijepila jer zeli jos ovaj mjesec pratit opseg glave i fontanelu, kaze da se smanjila za pola cm. Kao to je u redu, ima i beba kojima je vec zatvorena, sve ok samo da ce jos pratiti neuroloski razvoj i opseg. Malo smo kruci nego prosli put pa trebamo cesce vjezbat i pokazala nove vjezbe (podizanje nogica i lupkanje petama). Ja svaki put ne prospavam noc od muke a ona na kraju ne cijepi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI