Ooo raspisle se vi od ove duple kave 😎
Bellaru ma nije do tebe, ma to svaka druga bebica ima nešto ukočeno, nije ništa strašno, sve će to Karloko od šale 😘
btw. Ja oću dvije tikve 🎃🎃 😂😂😂
Sandrich super spavate, sretno s pikicom.
Abies baš ću i ja proučiti vježbe. Thanx
Tpol joooj😨😵😨😵😱😱 mogu si mislit kako si se usrala😵😵😵
A to se i mojoj sestri desilo al skliznuo sa kauca i samo je lezao tako dole. Uh imam strah od toga😓
Ugolina pa da zato mi je super😂😂 a ma super mi je kad nesto prospem pa njega samo uzmem upalim usisam i stavim bilo gdje a ovako izvlaci usisavac razvuci spagu, upali pa usisaj pa vrati spagu nazad oa odnesi usisavac nazad gdje stoji. 😱😱😱
Jesam razmazena😂 kako nam je tehnologija sve te stvari olaksala...neda mi se ni miksat pa sam si kupila onaj multipraktik pa samo ubacim sastojke i sam miksa😁
Hahajs o da znam,kupim si mikser da ga ne moram drzat da samo miksa i uspijem strgat taj stalak glupaca i sad sizim jer ga moram drzat..a kaj cu novi kupovat radi stalka a ovaj radi haha
Ugolina vodeni joooj iskreno. Imam i je usisa on fino i odvode očisti. Al muka mi poslije ga oprat ako to ne napraviš odmah usmrdi se. Oni bez vrećice su zakon
Joj vodeni usisavač, nikad više... Ugolina i ti uposli muža da usisava i nek se on s tim zaje**va
Ja isto mrzim kućanske poslove i nema što neću smislit da si olakšam.
TPol, šok je kad padnu. Al još će se koji put desit... Ništa strašno s kreveta kauča... Nama Jakov pao s prematalice i to gadno. Mm ga "čuvao" igrajući igricu na kompu... Odma hitna rendgen, hb sve ok... bila kvrga i splasnulo. Al nas zdrmalo pošteno, nedaj bože nikom. Ako padne a ne plače i povraća onda se treba zabrinut jer može biti potres mozga.
Tpol baš što Crazy piše... Padaju. Dok plaču ok je. Najgore što si nemoćan, vidiš da pada i ništa ne možeš.
Evo i nas s pregleda od 3 mj., 7130g s pelenom i bodijem, 63 cm i 41,5 opseg. Nije nas jos cijepila jer zeli jos ovaj mjesec pratit opseg glave i fontanelu, kaze da se smanjila za pola cm. Kao to je u redu, ima i beba kojima je vec zatvorena, sve ok samo da ce jos pratiti neuroloski razvoj i opseg. Malo smo kruci nego prosli put pa trebamo cesce vjezbat i pokazala nove vjezbe (podizanje nogica i lupkanje petama). Ja svaki put ne prospavam noc od muke a ona na kraju ne cijepi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji