Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    28. Listopad 2016. 13:58

Ja padobranac s proljetnica samo da Janku od Sunshine zazelim dug i sretan zivot :D ne brini ako nekad ne upali, zna se i to desit kad je bas tvrdoglav pa nece zaspat ali sljedeci put opet sljaka! Javi tu i tamo kako je :)

Littleladybug
    28. Listopad 2016. 14:04

Ejic i moj neki usisivac cyclonclean al electroluxov..sinoc ga praznila i samo otvoris spremnik i istreses u kesu, ja odusevljena..tih je toliko da sam usisavala oko malog i nije ni trznuo 😀
    Sanjarka da, mi smo sopingholicarke i nema nam pomoci 😂😂 na krstenju ce nas bit oko dvadesetak, u gusara smo na rucku..nema procesije kroz kucu, nema suda za prat, drugi mi napravili kolace, ja sretna 😀😀😂

Ugolina
    28. Listopad 2016. 14:17

Eeee da,da vam pohvalim svoju zlicu 😍😍😍 ne da jede,(konkretno danas bananu), nego jede sama!!!! dakle,stavim malo na zlicicu i dam joj u ruku a ona sama zlicicu u usta i pritom proizvodi zvukove odusevljenja 😂😂😂😂😂 ok,nije svaki put pojela sa zlice jer jede slampavo onak,al jede sama hahaha

lan@luk@rit@
    28. Listopad 2016. 14:57

Dan mame..
    Mi se naspavale do 11 h,digla se da spremom djecu za školu ,došao moj tata po njih ,ja se ljepotice vratila u krevet i bome dobro se naspavala..
    Tpol moja Lana je isto pala par puta s kreveta,hb ništa joj nije bilo,nizak je krevet,prvi put sa 5-6 mj.uh kad samo promislim od muke se preznojim ,sreća da je pala na kusin.
    Sandrich super je tvoj veliki dječak,fontanela se zatvara tek oko godine dana ako se ne varam..
    Ugolina tako i moja oduševljeno uzme žlicu i onda fino sve otrese s nje pa je stavi usta😂😂

lan@luk@rit@
    28. Listopad 2016. 15:00

P.s ukocila su me leđa ,hodam u skijaškom stavu po kući,lumbalni dio,sretna sam što još nije udarilo u nogu,jer sam onda nepokretna..čini se da mi ne ginu terapije ..2 .god sam bila mirna😭😭😭😭spašava me moja Lana ,nosi seku ja ne mogu..odbrojavam minute da mm dođe s posla😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.