Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    28. Listopad 2016. 20:45

Ja samo čula vikend kozmo za bebe. Ne i datum. E da sam znala otišle bi jutros. 
    Pojelo se malo više od pola teglice jabuka+ mrkva. Zadovoljna mama. Sutra ću nešto poznato. Vikend je pa ne bih reakciju kad ne mogu pedijatra zvat. Iako je neće biti.
    Nama frend navratio. Malo bla bla. 
    Masha daj ticker promijeni (pseudo nešto kopiraš u potpis) pa da znamo koliko je Marko (jel da) star
    Sanjarka viroza aaaaaaa
    Kod mene u vrtiću uši. Uh. Valjda još onaj sprej vrijedi kojeg imam. 
    Tpol malo pogledaj iskustva. Super su ta kišobran kolica. I izdržljiva. Nek te izgled ne vara. 
    Ja želim ova: 
    https://m.youtube.com/watch?v=7OQweiSbyq4

bellaru
    28. Listopad 2016. 20:45

Moze se nosit sa obje strane😀😀 unutarnja je zuta ko ova mala torbica😁😁 bas sam sad sretna😁😁😁

bellaru
    28. Listopad 2016. 20:55

Tpol a ja pak imam ogroman kinderbet i ne mogu ga stavit pored kreveta. Mislim mogu ali bi korala preko muza ustajat😒 sad mi je u putnom malom a voljela bi da spava na pravom madracu. A tesko mi ga maknut od kreveta😔 

Masho on misli da je pametan..al nije😂
    Curice glumci a misle da ih ne kuzimo.
    Crazy ma svejedno mi. Ako sutim "naljuti se" ako se posvadjam "naljuti se" i ode😀

Abies
    28. Listopad 2016. 21:40

Bellaru ide ti uz jaknu ☺

bellaru
    28. Listopad 2016. 21:44

E to sam se i ja kasnije sjetila😀

Ja cekam goste...prosli banja luku...spava mi se...😩😩😩

Mene muci sta cu bit sad manje aktivna na forumu do utorka...tko ce vas polovit😱😨😵🙈

mare1989
    28. Listopad 2016. 21:48

Vecer curke

Ajme jeste se raspisale

ja sa svojim kcerkama isla u shoping
    ,opet sam spizdila love,nisam normalna 😁
    kad sam dosla mm samo pogledo vrecice i otiso za komp.

Bellaru torba ti je super

Abies
    28. Listopad 2016. 22:16

Padovi a tu je moj malac najjači. Hoda spotakne se i prekine nogu. 6mj poslije sjedi i klizne sa stolice, ode ključna kost. Vrijeme stotinka.

Ellie00
    28. Listopad 2016. 22:18

I ja prijavljujem shopping u zari. kupila jaknu, majcu I sal. s tim da je ovog puta mm mene poslao u shopping I zabranio mi da odem na djecje odjele. 
    Kad sam izasla iz Zare nije mi se vise hodalo I otisla na macaroone 😁.
    Ena spava od 7 skoro ko I tata.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.